1. New Cars

Hello Hybrid Happiness

De Yaris Cross, die een gedurfd design met een uitstekend zicht op de weg combineert, is een echte SUV, maar dan in compacte vorm. Met Hybrid AWD-i hebt u altijd het vertrouwen om verder te rijden, wat de dag ook voor u in petto heeft.

Neem het leven zoals het komt

Met zijn krachtige design en verbeterde rijpositie is de Toyota Yaris Cross een echte SUV, maar dan in compacte vorm.


 • Altijd onderweg

  Met zijn verhoogde bodemvrijheid en hogere rijpositie geeft de compacte Yaris Cross u het vertrouwen de stad te verkennen volgens uw voorwaarden. Met de intelligente vierwielaandrijving onder u en een ruim en veelzijdig interieur dat uitblinkt in alledaagse eisen, houdt hij u altijd onderweg.


 • Onovertroffen evenwicht in elke situatie

  Met de unieke combinatie van Hybride en de Intelligent All-Wheel Drive geeft de Yaris Cross u een niet te stoppen gevoel. Zijn zelfopladende Hybridesysteem levert prestaties en efficiëntie die ongeëvenaard zijn in zijn klasse, terwijl AWD-i de geruststellende controle biedt tijdens alledaagse ritten en gladde oppervlakken.


 • Ruimte op maat

  De Yaris Cross zit vol met innovatieve oplossingen, of u nu hulp bij uw boodschappen of meer ruimte voor uw hobby’s nodig hebt. De elektrische achterklep met voetactivering biedt ondersteuning wanneer u uw handen vol hebt. Voor meer ruimte zijn er neerklapbare achterstoelen (40:20:40) en een flexibele, slimme laadvloer, die u in hoogte kunt verstellen en in tweeën kunt delen.

Ontdek de Yaris Cross

Exclusief exterieur
Ophanging en velgen
Sportief interieur
Interieurstijl
Achterdiffuser

Exclusief exterieur

De nieuw ontworpen grille heeft een diepgetrokken honingraatpatroon voor extra sportiviteit.

Ophanging en velgen

De fraaie, machinaal bewerkte 18-inch velgen op de nieuwe Yaris Cross GR SPORT zien er stijlvoller uit en verbeteren de afstelling van de ophanging.

Sportief interieur

De Yaris Cross GR SPORT heeft speciale voorstoelen met een nieuwe bekleding met rode stiksels en GR SPORT-logo op de hoofdsteun.

Interieurstijl

De Yaris Cross GR SPORT een aantrekkelijk interieur met GR SPORT-logo op het stuurwiel en de combimeter. De subtiele GR SPORT-styling komt ook terug in het rode stiksel op het stuurwiel en de versnellingspookhoes.

Achterdiffuser

De iconische GR SPORT-stijl is zelfs aan de achterkant van de auto te zien. Een nieuw ontworpen achterdiffuser zorgt voor een energieke en sportieve look.

Toyota Yaris Cross: nu verkrijgbaar als GR SPORT

Uw favoriete auto is nu verkrijgbaar in een sportieve, opvallende uitvoering. De Yaris Cross GR SPORT vult de iconische Toyota Yaris-modellijn aan met een verbeterde styling en ophanging voor nog betere prestaties en nog meer gevoel.

Altijd verbonden. Nooit afgeleid.

Met het geavanceerde Toyota Smart Connect-multimediasysteem* verlopen uw ritten vlotter dan ooit. Stream afspeellijsten, voer telefoongesprekken en bedien de navigatie terwijl uw ogen op de weg gericht blijven.
 • Aansluiten en doorrijden Een nieuw 9-inch HD-multimediatouchscreen en 7-inch TFT-display laten u intuïtiever en veiliger rijden. Belangrijke ritgegevens, draadloze smartphone-integratie, waaronder Apple Carplay en Android Auto, cloudnavigatie, uw favoriete muziek en nog veel meer zijn altijd binnen handbereik.
 • Rijden zonder stress Toyota Smart Connect* maakt elke rit tot een stressloze ervaring. Dit intelligente systeem biedt community-based, realtime waarschuwingen voor ongevallen en flitspalen, plus live verkeersnavigatie en over-the-air kaartupdates.
 • Voeling met het leven Met Toyota’s Remote Control Services houdt u altijd en overal controle over uw Yaris Cross. Stel vooraf de temperatuur van het interieur in, vergrendel en ontgrendel de portieren of schakel de alarmlichten in. Al deze functies bedient u via de MyT-app voor smartphones. Comfort en controle in de palm van uw hand.
*Toyota Smart Connect Services (4 jaar inbegrepen**)
**De functies van Toyota Smart Connect Services zijn daarna tegen betaling beschikbaar. Voor kosten gelieve naar uw Toyota verdeler te richten

 • De compacte SUV 

  Combineer het comfort van een SUV met de wendbaarheid van een stadswagen. Ondanks zijn compacte formaat biedt het interieur zeeën van ruimte, ook achterin. Liever wat sportiever? Kies dan voor de vierwielaandrijving. Voor de opties hoef je haast niet te kiezen, want het standaardpakket is al uitzonderlijk uitgebreid. 


 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie en verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan.


 • Toyota T-Mate, uw metgezel om veiliger te rijden

  Voor toonaangevende veiligheidsfuncties is de Toyota Yaris Cross uitgerust met T-Mate, uw behulpzame partner tijdens het rijden. T-Mate is een reeks systemen om u te ondersteunen en veiliger te laten rijden. T-Mate zorgt ervoor dat u altijd in veilige handen bent, of u nu op de snelweg rijdt, in de stad bent of parkeert. De volledige content van T-Mate voor de Toyota Yaris Cross vindt u in de autoconfigurator.

Toyota T-Mate, uw metgezel om veiliger te rijden

 • Pre-Collision System (PCS)

  Ons Pre-Collision System kan aanrijdingen met andere voertuigen, voetgangers en fietsers detecteren en u helpen om deze te vermijden. Het systeem waarschuwt de bestuurder met hoorbare en zichtbare signalen en biedt remassistentie. Als het de bestuurder niet lukt om op tijd te remmen, worden de remmen automatisch geactiveerd om een botsing te voorkomen of beperken. Detectie van auto’s, voetgangers, fietsers en motorfietsen is mogelijk. Overdag bieden Intersection Collision Avoidance Support en Emergency Steering Assist bovendien ondersteuning bij het afslaan op kruispunten en bij uitwijkmanoeuvres.

 • Adaptive Cruise Control (ACC)

  Dit systeem houdt de auto op een minimale vooraf ingestelde afstand van uw voorligger. Als deze afstand kleiner wordt, verlaagt het systeem uw snelheid en uiteindelijk worden de remmen geactiveerd en gaan de remlichten branden. Als uw auto is uitgerust met Road Sign Assist (RSA), herkent dit systeem ook snelheidsbeperkingen op uw route en stelt het noodzakelijke aanpassingen voor.

 • Blind Spot Monitor (BSM)

  Ons Blind Spot Monitoring-systeem waarschuwt de bestuurder voor voertuigen die hij misschien niet in zijn buitenspiegels heeft gezien. Dit is vooral handig bij het inhalen.

 • Toyota Smart Connect* – Road Events

  Dit systeem waarschuwt u voor plaatselijke gevaren, zoals ongelukken op de route of gladheid, door informatie van andere bestuurders te verzamelen en waarschuwingen op het multimediascherm van de auto weer te geven. Afhankelijk van het soort multimediasysteem in uw auto kunnen ook potentiële gevaren worden gemeld, waardoor de verkeersveiligheid in het algemeen wordt verbeterd.

 • Rear Cross Traffic Alert with Automatic Braking (RCTAB)

  Bij het achteruit uitparkeren herkent dit systeem naderende voertuigen van links of rechts. Het systeem waarschuwt u en remt vervolgens om een aanrijding te voorkomen.

 • Rear Seat Reminder System (RSRS)

  Dit systeem waarschuwt de bestuurder als er passagiers of voorwerpen op de achterbank worden achtergelaten. Eerst wordt een waarschuwing op de digitale combimeter weergeven. Afhankelijk van het model worden daarna de alarmlichten en een zoemer geactiveerd wanneer u de auto na het uitstappen hebt vergrendeld.

Alle afwerkingen

Ontdek alle beschikbare versies

5 Opties

Geen resultaten

 • Yaris Cross - Dynamic - Cross-over

  Yaris Cross Dynamic

  Hybride
  Cross-over


  Vanaf

  Vanaf € 27.474

  € 31.474

  /maand

  Legale vermeldingen

  Multidrive S | 2WD
 • Yaris Cross - Dynamic Plus - Cross-over

  Yaris Cross Dynamic Plus

  Hybride
  Cross-over


  Vanaf

  Vanaf € 30.004

  € 34.004

  /maand

  Legale vermeldingen

  Multidrive S | 2WD
 • Yaris Cross - GR Sport - Cross-over

  Yaris Cross GR Sport

  Hybride
  Cross-over


  Vanaf

  Vanaf € 35.490

  € 39.490

  /maand

  Legale vermeldingen

  Multidrive S | 2WD
 • Yaris Cross - Elegant - Cross-over

  Yaris Cross Elegant

  Hybride
  Cross-over


  Vanaf

  Vanaf € 35.990

  € 39.990

  /maand

  Legale vermeldingen

  Multidrive S | 2WD
 • Yaris Cross - Premiere - Cross-over

  Yaris Cross Premiere

  Hybride
  Cross-over


  Vanaf

  Vanaf € 37.990

  € 41.990

  /maand

  Legale vermeldingen

  Multidrive S | 2WD

Extra veel laadruimte

Een fiets inladen in de koffer als het onverwacht regent, vriendjes naar huis voeren van de jeugdbeweging, snel bagage inladen voor een geïmproviseerd kampeerweekendje ... Als ouder moet je flexibel zijn, en de gezinswagen van Toyota helpen je daarbij. 

Elke familiewagen van Toyota beschikt over zeeën van ruimte voor al zijn passagiers. Een extra ruime koffer is uiteraard standaard inbegrepen. Bovendien kan je de zetels makkelijk en onafhankelijk van elkaar inklappen. Zo beschik je snel en eenvoudig over meer laadruimte om al je spullen in op te bergen ... of creëer je meer persoonlijke ruimte voor je (b)engels wanneer die daar even behoefte aan hebben.

Optionele dakstangen en een dakkoffer geven je nog meer mogelijkheden om er volledig uitgerust op uit te trekken met het hele gezin. 

Configureer

5 redenen waarom je dol gaat zijn op de gezinswagens van Toyota

 •     Meer dan voldoende ruimte voor 5 personen*

    De nieuwste veiligheidssystemen

    Extra veel laadruimte

    De betrouwbare kwaliteit van Toyota, inclusief 10 jaar garantie

    Indrukwekkende brandstofbesparing

  *Afhankelijk van de uitvoering