1. New Cars

Standaard voorzien van uitzonderlijke functies

Rijd verder in de dynamische nieuwe Yaris Cross. Gemaakt voor de stad en daarbuiten, met uitzonderlijke kenmerken in alle uitvoeringen.

arrow right
arrow left
 • Geboren voor de stad

  Compact van formaat, maar met de indrukwekkende rijpositie van een SUV.

 • Een hoge zit voelt goed

  Een hoge zit is essentieel om veilig en stressvrij te rijden.

 • Leef synchroon met MyToyota

  Dankzij naadloze mobiele connectiviteit begint elke rit op uw smartphone.

 • T-Mate staat altijd achter u

  Veiligheidssystemen die ontworpen zijn om zorgeloos te rijden.

 • Rijd zoals u dat wilt met hybride vermogen

  Met de geavanceerde nieuwe Hybrid 130-motor rijdt u altijd efficiënt en optimaal.

 • Geef uzelf een SUV-houding

  Maak overal indruk in de onmiskenbare Yaris Cross.

 • Ruimte om te leven

  Een licht en luchtig interieur met voldoende ruimte voor iedereen.

 • Bescherm uw Yaris Cross

  Een uitgebreide garantie om de auto te beschermen die u dagelijks begeleidt.

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/be/nl?modelId=5c933238-df10-41c5-b921-a2e4d25ef931&utm_source=Outbrain&utm_medium=CPM&utm_campaign=TOY-BE-AO-COR-Hybrid&utm_content=yariscross-Consideration-nl-session-&dclid=CP2Y_puj24YDFaJMpAQdxdwJOQ

Forced client side injection based on cached strategy

 • HYBRID 115

  Aandrijflijn
  Hybride
  Vermogen
  116 DIN hp
  Brandstofverbruik
  4.5 – 5.1 l/100km
  CO₂-emissies
  101 – 115 g/km
  Versnelling 0–100 km/h
  11.2 secs
 • HYBRID 130

  Aandrijflijn
  Hybride
  Vermogen
  130 DIN hp
  Brandstofverbruik
  4.5 – 5.2 l/100km
  CO₂-emissies
  101 – 116 g/km
  Versnelling 0–100 km/h
  10.7 secs

Onze meest recente aanbiedingen

Ontdek onze nieuwste promoties en aanbiedingen voor de nieuwe Yaris Cross.
No promotion for the moment

Yaris Cross Hybride

Een hybride goedkoper dan een benzine

Veelgestelde vragen

Elektrisch** vermogen: antwoord op uw vragen

Toyota ontketende de hybride revolutie meer dan 25 jaar geleden en blijft streven naar een wereld met lagere emissies. Hybrides combineren een elektrische aandrijving met een krachtige benzinemotor voor moeiteloze prestaties en gemak.

Hybride voertuigen schakelen naadloos tussen een verbrandingsmotor en een zuinige EV-aandrijving. Ze bevatten twee energiebronnen: een benzinemotor en een elektromotor.

Hybrides kunnen op elektrische energie optrekken, zelfs bij kruissnelheden tot 50 km/h. Omdat de meeste Toyota-hybrides zelfopladend zijn, wordt de batterij weer opgeladen met overtollige energie van de motor als ze bijna leeg is.

Hybrides beschikken over een baanbrekende, zelfopladende batterijtechnologie. Ze staan bekend als "hybride-elektrische" voertuigen omdat ze twee energiebronnen hebben. Anders dan bij volledig elektrische auto’s en plug-inhybrides hebt u dus geen laadkabel nodig om de batterij op te laden.

De baanbrekende batterijtechnologie in een Toyota-hybride gaat even lang mee als de auto zelf. Bepaalde mechanische onderdelen, zoals de koppeling, wisselstroomdynamo en startmotor, zijn zelfs niet meer nodig, waardoor de kans op onverwachte kosten in de toekomst verder afneemt. Bovendien geeft Toyota 5 jaar/100.000 km* garantie op alle hybride onderdelen, waaronder de hybride batterij, van nieuwe auto’s.

*Afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt.

Er zijn drie soorten hybride-elektrische voertuigen: mild hybride, volledig hybride en plug-inhybride auto's. Mild hybride auto's kunnen hun elektromotor alleen gebruiken om de benzinemotor te ondersteunen wanneer u accelereert of op kruissnelheid rijdt omdat de elektromotor de auto niet zelfstandig kan aandrijven. Bij kruissnelheden tot 50 km/u kunt u tot 80% van uw ritten in de stad volledig elektrisch rijden in een volledige of zelfopladende hybride van Toyota. Plug-inhybrides werken op dezelfde manier als een hybride, maar met een batterij met een hogere capaciteit voor betere elektrische prestaties.

Disclaimers


 

* Door de kracht van een zeer efficiënte benzinemotor en elektromotor(en) te combineren, kunnen hybrides van Toyota zichzelf opladen tijdens het rijden, vertragen of remmen. U kunt sommige afstanden dus in de elektrische modus rijden zonder uw auto aan de laadkabel te leggen of u zorgen te maken over de actieradius van de batterij, omdat de benzinemotor het overneemt als de batterij leeg is. Meer informatie: https://nl.toyota.be/elektrische-modellenOpens in new window

** Ga voor meer informatie over onze geëlektrificeerde aandrijflijnen met of zonder benzinemotor naar https://nl.toyota.be/elektrische-modellenOpens in new window

*** De introductie van de Smart Digital Key wordt verwacht in 2024. De beschikbaarheid van functies en voertuigspecificaties kan variëren tussen modellen, uitvoeringen en afhankelijk van de marktbeschikbaarheid.

† Functies getoond zijn alleen van toepassing op nieuwe productievoertuigen en zijn afhankelijk van de uitvoering. Activeer MyToyota voor uw voertuig om compatibele functies te zien of neem contact op met uw lokale dealer voor meer informatie.