1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Glasbreuk

GLASBREUK

Je voorruit maakt het koetswerk van je wagen maar liefst 30% steviger. Dit onderdeel is dus niet alleen van essentieel belang voor je zichtbaarheid, maar zal je ook beter beschermen bij een verkeersongeval. Daarom is het zo belangrijk om je voorruit snel en vakkundig te laten herstellen of vervangen bij barstjes of breuken.

Waarom je voorruit laten vervangen bij Toyota?

  • Door je voorruit te laten herstellen of vervangen bij Toyota, ben je er zeker van dat alles gebeurt volgens de aanbevolen procedures van Toyota, en dat je Toyota wordt uitgerust met de identieke, originele wisselstukken.

    Bovendien zullen de medewerkers van Toyota ook je regensensor en Toyota Safety Sense kalibreren en testen vooraleer je wagen opnieuw aan jou te overhandigen. Ideaal voor 100% veiligheid!

Een barstje in je voorruit

  • Als het barstje in je voorruit kleiner is dan een muntstuk van twee euro en zich buiten je gezichtsveld bevindt, dan hoeft je volledige voorruit niet vervangen te worden.

« Wat een geruststelling! » 

« Op het einde van een winderige lentedag vond ik mijn auto terug met een dikke tak op de voorruit. Er zat een grote barst in! Gelukkig kon ik meteen terecht bij mijn Toyota-dealer. Die herstelde mijn voorruit als nieuw met de originele wisselstukken. Bovendien liet de vriendelijke medewerker me achteraf weten dat ze ook goed hadden nagekeken of de regensensor en Toyota Safety Sense nog altijd perfect werkte. Ik kon dus weer helemaal veilig de baan op. Wat een geruststelling! » 

Valérie V., Namen.

Meer weten over glasbreuk?

Je vindt het antwoord op al je vragen in onze FAQ’s.