1. New Cars

 • Aan jou de keuze 

  Rij jij liever met een Hatchback of een Touring Sports? Welke uitvoering je ook kiest, met de Toyota Corolla ben je altijd zeker van de meest dynamische en vlotte rijprestaties. Naast de nieuwste hybridetechnologie geniet je ook van naadloze connectiviteit en de meest vooruitstrevende technologische features.  


 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie en verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan.


 • Toyota T-Mate, uw metgezel om veiliger te rijden

  Voor toonaangevende veiligheidsfuncties is de Toyota Corolla uitgerust met T-Mate, uw behulpzame partner tijdens het rijden. T-Mate is een reeks systemen om u te ondersteunen en veiliger te laten rijden. T-Mate zorgt ervoor dat u altijd in veilige handen bent, of u nu op de snelweg rijdt, in de stad bent of parkeert. De volledige content van T-Mate voor de Toyota Corolla vindt u in de autoconfigurator.

Alle afwerkingen

Ontdek alle beschikbare versies

5 Opties

Geen resultaten

 • Corolla Touring Sports - Corolla - Touring Sports

  Corolla Touring Sports Corolla

  Hybride
  Touring Sports
  • +
   Leddagrijlichten
  • +
   Toyota Safety Sense met Over-the-Air Updates
  • +
   16" stalen velgen met wieldoppen in lichtmetalen look (5 dubbele spaken)


  Vanaf

  € 30.440

  € 34.940

  /Maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT 2WD | 2WD
 • Corolla Touring Sports - Dynamic - Touring Sports

  Corolla Touring Sports Dynamic

  Hybride
  Touring Sports
  • +
   Mistlichten vooraan (LED)
  • +
   16" lichtmetalen velgen
  • +
   3-spaaks lederen stuurwiel


  Vanaf

  € 31.860

  € 36.360

  /Maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT 2WD | 2WD
 • Corolla Touring Sports - Style - Touring Sports

  Corolla Touring Sports Style

  Hybride
  Touring Sports
  • +
   Smart Entry & Start Systeem
  • +
   Bi-Beam LED koplampen
  • +
   Intelligente parkeersensoren met automatische remfunctie


  Vanaf

  € 35.240

  € 39.740

  /Maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT 2WD | 2WD

  Vanaf

  € 37.260

  € 41.760

  /Maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT 2WD | 2WD
 • Corolla Touring Sports - GR Sport - Touring Sports

  Corolla Touring Sports GR Sport

  Hybride
  Touring Sports
  • +
   Smart Entry & Start Systeem
  • +
   Bi-Beam LED koplampen
  • +
   Intelligente parkeersensoren met automatische remfunctie


  Vanaf

  € 37.200

  € 41.700

  /Maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT 2WD | 2WD

  Vanaf

  € 39.230

  € 43.730

  /Maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT 2WD | 2WD
 • Corolla Touring Sports - Premium - Touring Sports

  Corolla Touring Sports Premium

  Hybride
  Touring Sports
  • +
   Blind Spot Monitor (BSM)
  • +
   Multi-Beam LED koplampen
  • +
   Rear Cross Traffic Alert (RCTA)


  Vanaf

  € 38.070

  € 42.570

  /Maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT 2WD | 2WD

  Vanaf

  € 40.090

  € 44.590

  /Maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT 2WD | 2WD

De nieuwe Corolla Touring Sports: het leven opgewaardeerd

Als we in ons leven altijd naar het volgende niveau reiken, zou onze auto daar dan ook niet aan moeten beantwoorden? Met zijn opvallende design, krachtige connectiviteit en Over-The-Air-updates is de veelzijdige Corolla Touring Sports klaar om elk moment bijzonder te maken. Opwindend, digitaal en met een uiterst efficiënte hybride elektrische aandrijflijn van de vijfde generatie zorgt hij voor een opgewaardeerd leven.

LED-koplampen
Combi-achterlichten
Lagere achterbumper
Nieuwe lichtmetalen velgen
Nieuwe grille

LED-koplampen

De Corolla Touring Sports combineert technologie met elegantie en dat is nergens duidelijker dan in het ontwerp van zijn opvallende LED-koplampen met Bi-Beam-technologie.

Combi-achterlichten

Het vooruitstrevende ontwerp van de combi-achterlichten en het slanke koetswerk van de Corolla zijn functioneel en stijlvol.

Lagere achterbumper

Het wind ontwijkende silhouet van de auto wordt nog aerodynamischer door de vloeiende, gesculpteerde onderste achterbumper.

Nieuwe lichtmetalen velgen

Het nieuwe, verfijnde en zeer technische assortiment lichtmetalen velgen illustreert het sportieve karakter van de Corolla Touring Sports.

Nieuwe grille

De eigentijdse esthetiek van de Corolla Touring Sports combineert efficiënte proporties met een nieuw ontwerp met een brede en krachtig ogende grille, voor echte présence op de weg.

Vorm en functie, ruimte met stijl

De Corolla Touring Sports is onderhuids dynamisch en gesofisticeerd en het gedurfde exterieurdesign weerspiegelt deze eigenschappen. Zijn gestroomlijnde profiel wordt gekenmerkt door een lage motorkap en een vloeiende, aerodynamische daklijn, terwijl het voor- en achteraanzicht de uitstekende wegligging van de auto verraden.

Nieuwe stoelbekleding
12,3-inch digitale combimeter
10,5-inch multimediascherm
GR SPORT-startknop
Sfeerverlichting

Nieuwe stoelbekleding

Er is altijd een bekledingsoptie die bij uw stijl past, van diepe, rijke tinten en gedurfde 3D-effecten tot lichtere kleuren die het aangeboren raffinement van de Corolla benadrukken.

12,3-inch digitale combimeter

De informatieve digitale combimeter, die gericht is op de bestuurder en er prachtig uitziet, is aanpasbaar met een indeling naar wens en keuze uit vier verschillende designthema’s.

10,5-inch multimediascherm

Dankzij volledige compatibiliteit met Apple CarPlay en Android Auto en een 10,5-inch HD-touchscreen is de Corolla Touring Sports uitgerust om uw digitale leven en uw leven achter het stuur vloeiend in elkaar over te laten gaan.

GR SPORT-startknop

Laat uw hart sneller kloppen tijdens elke rit. De GR SPORT-startknop herinnert voortdurend aan de link tussen Toyota’s auto’s voor de openbare weg en zijn schitterende prestaties in de autosport.

Sfeerverlichting

Deze subtiele en rustgevende interieurverlichting benadrukt de altijd aanwezige technologie en het uitstekende comfort van de Corolla.

Comfort en technologie in harmonie

Het ruime interieur van de Corolla, dat geavanceerde technologie op kunstige wijze met een kalme, rustgevende sfeer combineert, wordt gekenmerkt door een zelfverzekerd, overzichtelijk design. De dual-zone klimaatregeling en talrijke opbergruimtes zorgen voor veel gebruiksgemak, terwijl de sfeerverlichting en opvallende interieurafwerkingen er een stijlvolle ruimte van maken om in te verblijven.

Hybride elektrisch vermogen zonder compromissen

De vijfde generatie van de hybride aandrijflijn van de nieuwe Corolla Touring Sports is stiller, compacter en responsiever dan ooit, met lage emissies en instantprestaties. Naast de rijmodi Normal, Eco en Power biedt hij ook een volledig elektrische modus voor ontspannen rijden zonder uitstoot, wanneer u maar wilt.
Ontdek

Ruimte om te groeien

Je kunt nooit te veel ruimte hebben. De veelzijdige Touring Sports-versie van de Corolla bouwt voort op de uitstekende fundamenten van de Hatchback, met een nog ruimer interieur en een grote en zeer flexibele bagageruimte. Met een 60/40 deelbare tweede zitrij en een bagageruimtevloer die op twee hoogtes kan worden ingesteld, kunt u de Touring Sports snel aanpassen aan uw behoeften.
Ontdek
 • Krachtige connectiviteit

  De intuïtieve digitale ervaring van de Corolla zit boordevol functies die u helpen uw voorsprong te behouden, zoals een instantverbinding, draadloos opladen van uw telefoon en Over-The-Air-updates via de dataverbinding van uw auto, die ervoor zorgen dat deze altijd de allernieuwste software gebruikt.

Vereenvoudig het dagelijks leven

Als u het druk hebt en veel onderweg bent, is het fijn als alles zich op één plek bevindt. Dat is precies wat de MyT-app op uw smartphone doet. MyT biedt intelligente connectiviteit tussen uw smartphone en uw auto en kan bijvoorbeeld uw reis naar huis plannen en onderhoudsupdates en meldingen versturen. De Hybrid Coaching-functie analyseert uw rijgedrag en vertelt u hoe u zuiniger kunt rijden. MyT maakt autorijden leuker.
Lees meer

Toyota T-Mate, uw metgezel om veiliger te rijden

Voor toonaangevende veiligheidsfuncties is de Corolla Cross uitgerust met T-Mate, uw behulpzame partner tijdens het rijden. T-Mate is een reeks systemen om u te ondersteunen en veiliger te laten rijden. T-Mate zorgt ervoor dat u altijd in veilige handen bent, of u nu op de snelweg rijdt, in de stad bent of parkeert. De onderstaande lijst toont enkele van de belangrijkste functies. De volledige content van T-Mate voor de Corolla Touring Sports vindt u in de autoconfigurator.
 • Pre-Collision System (PCS)

  Ons Pre-Collision System kan aanrijdingen met andere voertuigen, voetgangers en fietsers detecteren en u helpen om deze te vermijden. Het systeem waarschuwt de bestuurder met hoorbare en zichtbare signalen en biedt remassistentie. Als het de bestuurder niet lukt om op tijd te remmen, worden de remmen automatisch geactiveerd om een botsing te voorkomen of beperken. Detectie van auto’s, voetgangers, fietsers en motorfietsen is mogelijk. Overdag bieden Intersection Collision Avoidance Support en Emergency Steering Assist bovendien ondersteuning bij het afslaan op kruispunten en bij uitwijkmanoeuvres.

 • Rear Seat Reminder System (RSRS)

  Dit systeem waarschuwt de bestuurder als er passagiers of voorwerpen op de achterbank worden achtergelaten. Eerst wordt een waarschuwing op de digitale combimeter weergeven. Afhankelijk van het model worden daarna de alarmlichten en een zoemer geactiveerd wanneer u de auto na het uitstappen hebt vergrendeld.

 • Proactive Driving Assist – Deceleration Assist (DA)

  Dit systeem ondersteunt een soepele vertraging wanneer het gaspedaal wordt losgelaten bij het naderen van een voorligger.

 • Adaptive Cruise Control (ACC)

  Dit systeem houdt de auto op een minimale vooraf ingestelde afstand van uw voorligger. Als deze afstand kleiner wordt, verlaagt het systeem uw snelheid en uiteindelijk worden de remmen geactiveerd en gaan de remlichten branden. Full-Range ACC kan de auto volledig tot stilstand brengen als uw voorligger stopt. Een lichte aanraking van het gaspedaalof de ACC-schakelaar schakelt het systeem weer in. Als uw auto is uitgerust met Road Sign Assist (RSA), herkent dit systeem ook snelheidsbeperkingen op uw route en stelt het noodzakelijke aanpassingen voor.

 • Safe Exit Assist (SEA)

  Dit systeem gebruikt de radar van de Blind Spot Monitor om een aanrijding tussen een geopend portier of uitstappende inzittenden en voertuigen of fietsers die van achteren naderen te voorkomen. Als het systeem oordeelt dat er een kans op een aanrijding bestaat, gaat een indicator in de buitenspiegel branden en worden de inzittenden via het multi-informatiedisplay en een zoemer gewaarschuwd.

 • Emergency Driving Stop System (EDSS)

  Als gedurende enige tijd geen input van de bestuurder wordt waargenomen, klinken er hoorbare signalen om hem te waarschuwen. Als dit niet helpt, remt de auto automatisch af om uiteindelijk tot stilstand te komen zonder van de huidige rijstrook af te wijken. De alarmlichten worden geactiveerd om andere weggebruikers te waarschuwen en de portieren worden geopend om de auto zo nodig toegankelijk te maken voor de hulpdiensten.

 • Voortdurend in ontwikkeling

  Met live Over-The-Air-updates via de in de auto geïntegreerde dataverbinding kan uw Corolla Touring Sports profiteren van de nieuwste technologieën zodra deze beschikbaar zijn, waardoor de digitale mogelijkheden van de auto voortdurend worden verbeterd. Dankzij deze moeiteloze installatie van nieuwe software zodra deze beschikbaar is, bent u altijd up-to-date met de allernieuwste functies.

Corolla Touring Sports Galerij

Extra veel laadruimte

Een fiets inladen in de koffer als het onverwacht regent, vriendjes naar huis voeren van de jeugdbeweging, snel bagage inladen voor een geïmproviseerd kampeerweekendje ... Als ouder moet je flexibel zijn, en de gezinswagen van Toyota helpen je daarbij. 

Elke familiewagen van Toyota beschikt over zeeën van ruimte voor al zijn passagiers, zowel voor de modellen met 5 als met 7 zetels. Een extra ruime koffer is uiteraard standaard inbegrepen. Bovendien kan je de zetels makkelijk en onafhankelijk van elkaar inklappen. Zo beschik je snel en eenvoudig over meer laadruimte om al je spullen in op te bergen ... of creëer je meer persoonlijke ruimte voor je (b)engels wanneer die daar even behoefte aan hebben.

Optionele dakstangen en een dakkoffer geven je nog meer mogelijkheden om er volledig uitgerust op uit te trekken met het hele gezin. 

Configureer

5 redenen waarom je dol gaat zijn op de gezinswagens van Toyota

 •     Meer dan voldoende ruimte voor 5 tot 7 personen*

    De nieuwste veiligheidssystemen

    Extra veel laadruimte

    De betrouwbare kwaliteit van Toyota, inclusief 10 jaar garantie

    Indrukwekkende brandstofbesparing

  *Afhankelijk van de uitvoering