1. New Cars
  2. Offers
  3. Algemene Voorwaarden

Toyota België

Algemene Voorwaarden

Afgebeelde wagens met opties of accessoires.

Nettoprijzen en aanbiedingen (niet cumuleerbaar): geldig van 01.04.2024 tot en met 30.04.2024 zolang de voorraad strekt, bij aankoop van een nieuw voertuig bij de deelnemende verdelers in het erkende distributienetwerk van Toyota in België. Voorbehouden aan particuliere klanten tenzij anders vermeld Prijzen BTWi tenzij anders vermeld, onder voorbehoud van drukfouten. Optionele, niet verplichte aanbiedingen onder voorwaarden (zie eerste paragraaf hierboven).

AYGO X – Voorwaardelijke overnamepremie t.w.v. €2.000

Bij aankoop van een nieuwe AYGO X nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €2.000 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be.

 

Yaris benzine – Voorwaardelijke overnamepremie t.w.v. €2.500

Bij aankoop van een nieuwe Yaris benzine nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €2.500 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Ontvang daar Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be.

 

Yaris Hybride – Voorwaardelijke overnamepremie t.w.v. €2.500

Bij aankoop van een nieuwe Yaris Hybride nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €2.500 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Aanbieding geldig van 01.04.2024 tot en met 30.04.2024 zolang de voorraad strekt. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met, andere overname- en recyclagepremies tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be.

 

Yaris Cross Hybride – Voorwaardelijke Voorwaardelijke overnamepremie t.w.v. €4.000

Bij aankoop van een nieuwe Yaris Cross Hybride nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €4.000 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Aanbieding geldig van 01.04.2024 tot en met 30.04.2024 zolang de voorraad strekt. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be.

 

Corolla HB/TS Hybride – Voorwaardelijke Voorwaardelijke overnamepremie t.w.v. €3.000

Bij aankoop van een nieuwe Corolla HB/TS Hybride nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €3.000 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Aanbieding geldig van 01.04.2024 tot en met 30.04.2024 zolang de voorraad strekt. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be.

 

Corolla Cross – Voorwaardelijke Voorwaardelijke overnamepremie t.w.v. €3.000

Bij aankoop van een nieuwe Corolla HB/TS Hybride nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €3.000 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Aanbieding geldig van 01.04.2024 tot en met 30.04.2024 zolang de voorraad strekt. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be.

 

Toyota TOYOTA C-HR 2023: €5.000 stock bonus

Ontvang bij aankoop van een Toyota TOYOTA C-HR 2023 (V04) direct leverbaar uit stock een stockbonus van €5.000. Aanbieding geldig van 01.04.2024 tot en met 30.04.2024 zolang de voorraad strekt. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be.

 

 

Nieuwe Toyota TOYOTA C-HR 2024 – Voorwaardelijke Voorwaardelijke overnamepremie t.w.v. €3.000

Bij aankoop van een nieuwe Toyota TOYOTA C-HR Hybride (V05) nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €3.000 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Aanbieding geldig van 01.04.2024 tot en met 30.04.2024 zolang de voorraad strekt. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be.

 

RAV4 – Voorwaardelijke Voorwaardelijke overnamepremie t.w.v. €4.500

Bij aankoop van een nieuwe RAV4 Hybride nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €4.500 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Aanbieding geldig van 01.04.2024 tot en met 30.04.2024 zolang de voorraad strekt. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be.

 

RAV4 Plug-in Hybride – tot €4.500 korting

Ontvang een korting t.w.v €4.500 bij aankoop van een nieuwe RAV4 Plug-in Hybride. Deze aanbieding is geldig van 01.04.2024 tot en met 30.04.2024 zolang de voorraad strekt, bij aankoop van een nieuwe Toyota RAV4 Plug-in Hybride bij de deelnemende verdelers van het erkende Toyota-netwerk in België. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be.

 

Toyota bZ4X – €4.500 korting

Ontvang een korting t.w.v €4.500 bij aankoop van een nieuwe bZ4X (versie 00 & 01). Deze aanbieding is geldig van 01.04.2024 tot en met 30.04.2024 zolang de voorraad strekt, bij aankoop van een nieuwe Toyota bZ4X (versie 00 & 01) bij de deelnemende verdelers van het erkende Toyota-netwerk in België. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Deze aanbiedingen zijn niet geldig op bZ4X Dynamic V01 versie. Meer informatie op toyota.be.

 

Prijzen en beschrijvingen: Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, wordt louter informatief meegedeeld, houdt geen verkoopcontract van Toyota Belgium in, en kan de Erkende Toyota-Verdelers en Erkende Toyota-Herstellers niet binden. Prijzen en specificaties kunnen ten allen tijde worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving.

3 jaar fabrieksgarantie: De garantie dekt elk defect dat kan worden toegeschreven aan een productie- of montagefout bij normaal gebruik gedurende een periode van 3 jaar of 100.000 kilometers1, afhankelijk van welke limiet eerst wordt bereikt. De hybride batterij en hybride systeemcomponenten hebben een garantie van 5 jaar of 100.000 kilometer. Details en voorwaardenOpens in new window

10 jaar Toyota Relax garantie:2 Als u uw wagen jaarlijks laat onderhouden binnen het officiële net van Toyota, wordt uw wagen automatisch een jaar lang gedekt door de Toyota Relax-garantie. En dat jaar na jaar, tot uw wagen 10 jaar wordt of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. Details en voorwaardenOpens in new window

10 jaar pechverhelping:2 Bij uw jaarlijkse onderhoud binnen het officiële net van Toyota krijgt u bovendien ook telkens een jaar wegbijstand van Toyota Eurocare. U kunt 24u/24 en 365 dagen per jaar beroep doen op Toyota Eurocare bij pech of een ongeval, in meer dan 30 Europese landen. Onze wegbijstand dekt de bestuurder, de passagiers, de wagen en een aanhangwagen of caravan. Details en voorwaardenOpens in new window

Business+ - Operationele leasing: prijs per maand (excl. BTW). Aanbod gereserveerd en enkel geldig voor een Operationeel leasingcontract "Full Service Plan" op 60 maanden (max. 20.000 km per jaar), bevat onderhoud en herstellingen, banden, rijtaksen en BIV, 24u/24 pechverhelping in heel Europa met inbegrip van een vervangwagen. Brandstofkosten niet inbegrepen. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door LeasePlan Partnerships & Alliances S.A.


VAA : De uitkomst van de berekening van het Voordeel van Alle Aard zijn voor nieuwe voertuigen geldig en betreffen simulaties. De uitkomst verstrekt door Toyota Belgium NV is bijgevolg louter indicatief; Toyota Belgium NV kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden in geval enig verschil tussen het vermelde Voordeel en het uiteindelijk bekomen Voordeel. Schatting van de maandelijkse nettobijdrage, die de werknemer werkelijk zal moeten betalen, op basis van de hoogste aanslagvoet van 53,50% op het voordeel van alle aard. http://www.sd.be/secure3/co2calculation/Default.aspx?lang=nl 


Prijzen en beschrijvingen: Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, wordt louter informatief meegedeeld, houdt geen verkoopcontract van Toyota Belgium in, en kan de Erkende Toyota-Verdelers en Erkende Toyota-Herstellers niet binden. Prijzen en specificaties kunnen ten allen tijde worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving.


Gelieve contact te nemen met uw ErkendeToyota Verdeler en/of Erkende Toyota Hersteller teneinde de juiste informatie te bekomen met betrekking tot de prijzen, specificaties van de voertuigen, leveringstermijnen, algemene verkoopsvoorwaarden en toepassingsgebieden van onze waarborgen.


1 De eerste 2 jaar geldt er geen kilometerbeperking.
2Optionele aanbiedingen, niet verplictend en onderworpen aan voorwaarden. Meer informatie op www.toyota.be - www.toyota.lu of in uw erkend Toyota verkooppunt in Belgïe of G.H.-Luxemburg.