1. New Cars
  2. Offers
  3. Algemene Voorwaarden

Toyota België

Algemene Voorwaarden

Afgebeelde wagens met opties of accessoires.
 

Nettoprijzen en aanbiedingen (niet cumuleerbaar): geldig van 01.03.2023 tot en met 31.03.2023 zolang de voorraad strekt, bij aankoop van een nieuw voertuig bij de deelnemende verdelers in het erkende distributienetwerk van Toyota in België. Voorbehouden aan particuliere klanten tenzij anders vermeld Prijzen BTWi tenzij anders vermeld, onder voorbehoud van drukfouten.

 

Toyota C-HR – tot €4.000 voordeel:

Deze actie is een combinatie van een voorwaardelijke overnamepremie van €2.750 en een tankkaart ter waarde van €1.250. Bij aankoop van een nieuwe Toyota C-HR nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €2.750 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Tankkaart ter waarde van €1.250 – exclusief geldig bij Total-stations in België en beperkt tot 4 jaar. Aanbieding geldig op bepaalde modellen van 01.03.2023 tot en met 31.03.2023 zolang de voorraad strekt. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be.

 

Yaris Cross Hybride – tot €2.000 voordeel:

Deze actie is een combinatie van een voorwaardelijke overnamepremie van €750 en een tankkaart ter waarde van €1.250. Bij aankoop van een nieuwe Toyota Yaris Cross Hybride nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €750 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Tankkaart ter waarde van €1.250 – exclusief geldig bij Total-stations in België en beperkt tot 4 jaar. Aanbieding geldig op bepaalde modellen van 01.03.2023 tot en met 31.03.2023 zolang de voorraad strekt. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be.

 

Corolla Hatchback Hybride – tot €3.500 voordeel:

Deze actie is een combinatie van een voorwaardelijke overnamepremie van €2.250 en een tankkaart ter waarde van €1.250. Bij aankoop van een nieuwe Toyota Corolla Hatchback Hybride nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €2.250 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Tankkaart ter waarde van €1.250 – exclusief geldig bij Total-stations in België en beperkt tot 4 jaar. Aanbieding geldig op bepaalde modellen van 01.03.2023 tot en met 31.03.2023 zolang de voorraad strekt. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be.

 

Corolla TS Hybride – tot €3.500 voordeel:

Deze actie is een combinatie van een voorwaardelijke overnamepremie van €2.250 en een tankkaart ter waarde van €1.250. Bij aankoop van een nieuwe Toyota Corolla TS Hybride nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €2.250 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Tankkaart ter waarde van €1.250 – exclusief geldig bij Total-stations in België en beperkt tot 4 jaar. Aanbieding geldig op bepaalde modellen van 01.03.2023 tot en met 31.03.2023 zolang de voorraad strekt. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be.

 

Toyota bZ4X – tot €7000 voordeel:

Deze aanbiedning is geldig van 01.03.2023 tot en met 31.03.2023 zolang de voorraad strekt, bij aankoop van een nieuwe Toyota bZ4X bij de deelnemende verderlers van het erkende Toyota-netwerk in België. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be.

 

RAV4 Plug-in Hybride – tot €4.000 voordeel:

Voorwaardelijke overnamepremie van €4.000. Bij aankoop van een nieuwe RAV4 Plug-in Hybride nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €4.000 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Aanbieding geldig van 01.03.2023 tot en met 31.03.2023 zolang de voorraad strekt. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be.

 

RAV4 Hybride – tot €4.000 voordeel:

Deze actie is een combinatie van een voorwaardelijke overnamepremie van €2.500 en een tankkaart ter waarde van €1.500. Bij aankoop van een nieuwe RAV4 Hybride nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €2.500 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Tankkaart ter waarde van €1.500 – exclusief geldig bij Total-stations in België en beperkt tot 4 jaar. Aanbieding geldig op bepaalde modellen van 01.03.2023 tot en met 31.03.2023 zolang de voorraad strekt. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be.

Prijzen en beschrijvingen: Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, wordt louter informatief meegedeeld, houdt geen verkoopcontract van Toyota Belgium in, en kan de Erkende Toyota-Verdelers en Erkende Toyota-Herstellers niet binden. Prijzen en specificaties kunnen ten allen tijde worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving.

3 jaar fabrieksgarantie: De garantie dekt elk defect dat kan worden toegeschreven aan een productie- of montagefout bij normaal gebruik gedurende een periode van 3 jaar of 100.000 kilometers1, afhankelijk van welke limiet eerst wordt bereikt. De hybride batterij en hybride systeemcomponenten hebben een garantie van 5 jaar of 100.000 kilometer. Details en voorwaarden

10 jaar Toyota Relax garantie:2 Als u uw wagen jaarlijks laat onderhouden binnen het officiële net van Toyota, wordt uw wagen automatisch een jaar lang gedekt door de Toyota Relax-garantie. En dat jaar na jaar, tot uw wagen 10 jaar wordt of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. Details en voorwaarden

10 jaar pechverhelping:2 Bij uw jaarlijkse onderhoud binnen het officiële net van Toyota krijgt u bovendien ook telkens een jaar wegbijstand van Toyota Eurocare. U kunt 24u/24 en 365 dagen per jaar beroep doen op Toyota Eurocare bij pech of een ongeval, in meer dan 30 Europese landen. Onze wegbijstand dekt de bestuurder, de passagiers, de wagen en een aanhangwagen of caravan. Details en voorwaarden

Business+ - Operationele leasing: prijs per maand (excl. BTW). Aanbod gereserveerd en enkel geldig voor een Operationeel leasingcontract "Full Service Plan" op 60 maanden (max. 20.000 km per jaar), bevat onderhoud en herstellingen, banden, rijtaksen en BIV, 24u/24 pechverhelping in heel Europa met inbegrip van een vervangwagen. Brandstofkosten niet inbegrepen. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door LeasePlan Partnerships & Alliances S.A.


VAA : De uitkomst van de berekening van het Voordeel van Alle Aard zijn voor nieuwe voertuigen geldig en betreffen simulaties. De uitkomst verstrekt door Toyota Belgium NV is bijgevolg louter indicatief; Toyota Belgium NV kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden in geval enig verschil tussen het vermelde Voordeel en het uiteindelijk bekomen Voordeel. Schatting van de maandelijkse nettobijdrage, die de werknemer werkelijk zal moeten betalen, op basis van de hoogste aanslagvoet van 53,50% op het voordeel van alle aard. http://www.sd.be/secure3/co2calculation/Default.aspx?lang=nl 


Prijzen en beschrijvingen: Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, wordt louter informatief meegedeeld, houdt geen verkoopcontract van Toyota Belgium in, en kan de Erkende Toyota-Verdelers en Erkende Toyota-Herstellers niet binden. Prijzen en specificaties kunnen ten allen tijde worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving.


Gelieve contact te nemen met uw ErkendeToyota Verdeler en/of Erkende Toyota Hersteller teneinde de juiste informatie te bekomen met betrekking tot de prijzen, specificaties van de voertuigen, leveringstermijnen, algemene verkoopsvoorwaarden en toepassingsgebieden van onze waarborgen.


1 De eerste 2 jaar geldt er geen kilometerbeperking.
2Optionele aanbiedingen, niet verplictend en onderworpen aan voorwaarden. Meer informatie op www.toyota.be - www.toyota.lu of in uw erkend Toyota verkooppunt in Belgïe of G.H.-Luxemburg.