1. New Cars
  2. Offers
  3. Algemene Voorwaarden

Toyota België

Algemene Voorwaarden

Afgebeelde wagens met opties of accessoires.

Nettoprijzen en aanbiedingen (niet cumuleerbaar): geldig van 01.07.2024 tot en met 31.07.2024 zolang de voorraad strekt, bij aankoop van een nieuwe voertuig bij de deelnemende verdelers in het erkende distributienetwerk van Toyota in België of Luxemburg. Voorbehouden aan particuliere klanten tenzij anders vermeld, prijzen BTWi tenzij anders vermeld, onder voorbehoud van drukfouten. Optionele, niet verplichte aanbiedingen onder voorwaarden (zie eerste paragraaf hierboven).

AYGO X – €2.520 korting

Ontvang een korting t.w.v €2.520 bij aankoop van een nieuwe AYGO X. Deze aanbieding is geldig van 01.07.2024 tot en met 31.07.2024 zolang de voorraad strekt, bij aankoop van een Nieuwe Toyota AYGO X bij de deelnemende verdelers van het erkende Toyota-netwerk in België of Luxemburg. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be en toyota.lu.

Yaris – Voorwaardelijke overnamepremie t.w.v € 2.500

Bij aankoop van een nieuwe Yaris nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €2.500 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be en toyota.lu. 

Yaris Cross Hybride – Voorwaardelijke overnamepremie t.w.v. € 2.500

Bij aankoop van een nieuwe Yaris Cross Hybride nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €2.500 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be en toyota.lu. 

Corolla HB/TS Hybride – Voorwaardelijke overnamepremie t.w.v. € 2.500 + € 2.000 stockbonus

Bij aankoop van een nieuwe Corolla HB/TS nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €2.500 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Ontvang daarbovenop een extra stockbonus t.w.v. € 2.000 bij aankoop van een Corolla HB/TS direct leverbaar uit voorraad. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be en toyota.lu. 

Corolla Cross – Voorwaardelijke overnamepremie t.w.v. € 2.500

Bij aankoop van een nieuwe Corolla Cross nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €2.500 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be en toyota.lu. 

Nieuwe TOYOTA C-HR Hybride 2024 – Voorwaardelijke overnamepremie t.w.v. € 4.000 + 2.000€ stockbonus

Bij aankoop van een nieuwe Toyota C-HR Hybride nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €4.000 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Ontvang daarbovenop een extra stockbonus t.w.v. € 2.000 bij aankoop van een nieuwe Toyota C-HR Hybride direct leverbaar uit voorraad. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be en toyota.lu. 

Nieuwe C-HR Plug-in Hybride – tot €3.000 korting

Ontvang een korting t.w.v €3.000 bij aankoop van een Nieuwe C-HR Plug-in Hybride. Deze aanbieding is geldig van 01.07.2024 tot en met 31.07.2024 zolang de voorraad strekt, bij aankoop van een Nieuwe Toyota C-HR Plug-in Hybride bij de deelnemende verdelers van het erkende Toyota-netwerk in België of Luxemburg. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be en toyota.lu. 

RAV4 Hybride – Voorwaardelijke overnamepremie t.w.v. € 4.000

Bij aankoop van een nieuwe RAV4 Hybride nemen wij uw oude wagen over met een extra premie bovenop de overnameprijs (overnameprijs op basis van tarieven en voorwaarden Traxio). Deze premie bedraagt €4.000 BTWi. De oude wagen moet volledig zijn, kunnen rijden en minimum 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de laatste eigenaar. De naam van de eigenaar van de nieuwe wagen en van de laatste eigenaar van het over te nemen voertuig dienen dezelfde te zijn. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be en toyota.lu. 

RAV4 Plug-in Hybride – tot €4.000 korting

Ontvang een korting t.w.v €4.000 bij aankoop van een nieuwe RAV4 Plug-in Hybride. Deze aanbieding is geldig van 01.07.2024 tot en met 31.07.2024 zolang de voorraad strekt, bij aankoop van een Nieuwe Toyota RAV4 Plug-in Hybride bij de deelnemende verdelers van het erkende Toyota-netwerk in België of Luxemburg. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be en toyota.lu. 

Toyota bZ4X – €4.500 korting

Ontvang een korting t.w.v €4.500 bij aankoop van een nieuwe bZ4X (versie 00 & 01). Deze aanbieding is geldig van 01.07.2024 tot en met 31.07.2024 zolang de voorraad strekt, bij aankoop van een nieuwe Toyota bZ4X (versie 00 & 01) bij de deelnemende verdelers van het erkende Toyota-netwerk in België of Luxemburg. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Deze aanbiedingen zijn niet geldig op bZ4X Dynamic V01 versie. Meer informatie op toyota.be en toyota.lu.

Toyota bZ4X – Premie tot 5.000 EUR

Voor zover de aankoopprijs van het door u aangekochte voertuig (inclusief btw, opties, accessoires,…) niet hoger dan 40.000 EUR is, komt het aangekochte voertuig in aanmerking voor de premie tot 5.000 EUR “voor aankoop van een zero-emissievoertuig”, zoals uitgegeven door de Vlaamse overheid. 

Deze premie dient door u als klant zelf te worden aangevraagd via de daartoe beschikbare kanalen en dit voor 31 december 2024. Toyota kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het al dan niet verkrijgen van de premie en/of voor gebeurlijke wijzigingen in deze wetgeving. 

De prijs te betalen aan Toyota is de prijs exclusief de desbetreffende premie. 

Deze premie is onderworpen aan voorwaarden en enkel beschikbaar voor natuurlijke personen, rechtspersonen zonder winstoogmerk die niet onderworpen zijn aan de vennootschapsbelasting en/of aanbieders van autodelen. 

Kijk steeds de beschikbare informatie en voorwaarden na zoals beschikbaar gesteld door de Vlaamse Overheid via de pagina www.vlaanderen.be/premie-voor-aankoop-van-een-zero-emissievoertuig en/of contacteer uw dealer voor meer informatie. 

Proace City Van en Verso– tot €2.500 korting

Ontvang een korting t.w.v €4.500 bij aankoop van een nieuwe Proace City Van of Proace City Verso. Deze aanbieding is geldig van 01.07.2024 tot en met 31.07.2024 zolang de voorraad strekt, bij aankoop van een nieuwe Proace City Van of Proace City Verso bij de deelnemende verdelers van het erkende Toyota-netwerk in België of Luxemburg. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be en toyota.lu. 

Proace Van – tot 17% korting

Ontvang een korting van 17% bij aankoop van een nieuwe Proace Van. Deze aanbieding is geldig van 01.07.2024 tot en met 31.07.2024 zolang de voorraad strekt, bij aankoop van een nieuwe Proace Van bij de deelnemende verdelers van het erkende Toyota-netwerk in België of Luxemburg. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be en toyota.lu. 

Proace Verso – tot 15% korting

Ontvang een korting van 15% bij aankoop van een nieuwe Proace Verso. Deze aanbieding is geldig van 01.07.2024 tot en met 31.07.2024 zolang de voorraad strekt, bij aankoop van een nieuwe Proace Verso bij de deelnemende verdelers van het erkende Toyota-netwerk in België of Luxemburg. Aanbieding enkel geldig voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere overname- en recyclagepremies, tenzij anders vermeld. Meer informatie op toyota.be en toyota.lu. 

Prijzen en beschrijvingen: Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, wordt louter informatief meegedeeld, houdt geen verkoopcontract van Toyota Belgium in, en kan de Erkende Toyota-Verdelers en Erkende Toyota-Herstellers niet binden. Prijzen en specificaties kunnen ten allen tijde worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving.

3 jaar fabrieksgarantie: De garantie dekt elk defect dat kan worden toegeschreven aan een productie- of montagefout bij normaal gebruik gedurende een periode van 3 jaar of 100.000 kilometers1, afhankelijk van welke limiet eerst wordt bereikt. De hybride batterij en hybride systeemcomponenten hebben een garantie van 5 jaar of 100.000 kilometer. Details en voorwaarden (Opens in new window)

10 jaar Toyota Relax garantie:2 Als u uw wagen jaarlijks laat onderhouden binnen het officiële net van Toyota, wordt uw wagen automatisch een jaar lang gedekt door de Toyota Relax-garantie. En dat jaar na jaar, tot uw wagen 10 jaar wordt of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. Details en voorwaarden (Opens in new window)

10 jaar pechverhelping:2 Bij uw jaarlijkse onderhoud binnen het officiële net van Toyota krijgt u bovendien ook telkens een jaar wegbijstand van Toyota Eurocare. U kunt 24u/24 en 365 dagen per jaar beroep doen op Toyota Eurocare bij pech of een ongeval, in meer dan 30 Europese landen. Onze wegbijstand dekt de bestuurder, de passagiers, de wagen en een aanhangwagen of caravan. Details en voorwaarden (Opens in new window)

VAA : De uitkomst van de berekening van het Voordeel van Alle Aard zijn voor nieuwe voertuigen geldig en betreffen simulaties. De uitkomst verstrekt door Toyota Belgium NV is bijgevolg louter indicatief; Toyota Belgium NV kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden in geval enig verschil tussen het vermelde Voordeel en het uiteindelijk bekomen Voordeel. Schatting van de maandelijkse nettobijdrage, die de werknemer werkelijk zal moeten betalen, op basis van de hoogste aanslagvoet van 53,50% op het voordeel van alle aard. http://www.sd.be/secure3/co2calculation/Default.aspx?lang=nl 


Prijzen en beschrijvingen: Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, wordt louter informatief meegedeeld, houdt geen verkoopcontract van Toyota Belgium in, en kan de Erkende Toyota-Verdelers en Erkende Toyota-Herstellers niet binden. Prijzen en specificaties kunnen ten allen tijde worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving.


Gelieve contact te nemen met uw ErkendeToyota Verdeler en/of Erkende Toyota Hersteller teneinde de juiste informatie te bekomen met betrekking tot de prijzen, specificaties van de voertuigen, leveringstermijnen, algemene verkoopsvoorwaarden en toepassingsgebieden van onze waarborgen.


1 De eerste 2 jaar geldt er geen kilometerbeperking.
2Optionele aanbiedingen, niet verplictend en onderworpen aan voorwaarden. Meer informatie op www.toyota.be - www.toyota.lu of in uw erkend Toyota verkooppunt in Belgïe of G.H.-Luxemburg.