1. New Cars
 2. Toyota C-HR


Ontdek de nieuwe
wereld van Toyota C-HR

Standaard voorzien van uitzonderlijke functies

De Toyota C-HR is geknipt voor de stad en daarbuiten en beschikt over indrukwekkende basisfuncties die op alles voorbereid zijn.

arrow right
arrow left
 • Een conceptauto voor op de weg

  Gedurfd maar compact en onmogelijk te vergeten

 • Een persoonlijke gebruikerservaring

  Geknipt voor de stad, aangepast aan uw eigen stijl

 • Een milieupionier

  Een hybride die duurzaam is van binnen naar buiten

 • Geëlektrificeerd - en spannend

  Inspirerende prestaties gecombineerd met een buitengewone wendbaarheid

 • Innovatieve veiligheidstechnologieën

  Uitgebreide veiligheidssystemen voor uw veiligheid en die van anderen

 • Afmetingen op maat van de stad

  L 4362 mm L 1832 mm H 1564 mm

 • Ruim interieur voor een stedelijke levensstijl

  Leg de achterbank plat om het laadvolume te vergroten tot 1076 liter (VDA)

 • Uitgebreide garantie, volledige bescherming

  Uw Toyota C-HR is veilig in onze handen

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/be/nl?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&utm_source=outbrain&utm_medium=display&utm_campaign=TOY-BE-AO-COR-Hybrid&utm_content=chr-Consideration-nl-session-&dclid=CNWL4amVo4YDFSpVHQkdv9sErA

Forced client side injection based on cached strategy

Veelgestelde vragen

Elektrisch vermogen: antwoord op uw vragen

Toyota ontketende de hybride revolutie meer dan 25 jaar geleden en blijft streven naar een wereld met lagere emissies. Hybrides combineren een elektrische aandrijving met een krachtige benzinemotor voor moeiteloze prestaties en gemak.

Hybride voertuigen schakelen naadloos tussen een verbrandingsmotor en een zuinige EV-aandrijving. Ze bevatten twee energiebronnen: een benzinemotor en een elektromotor.

Hybrides kunnen op elektrische energie optrekken, zelfs bij kruissnelheden tot 50 km/h. Omdat de meeste Toyota-hybrides zelfopladend zijn, wordt de batterij weer opgeladen met overtollige energie van de motor als ze bijna leeg is.

Hybrides beschikken over een baanbrekende, zelfopladende batterijtechnologie. Ze staan bekend als "hybride-elektrische" voertuigen omdat ze twee energiebronnen hebben. Anders dan bij volledig elektrische auto’s en plug-inhybrides hebt u dus geen laadkabel nodig om de batterij op te laden.

De baanbrekende batterijtechnologie in een Toyota-hybride gaat even lang mee als de auto zelf. Bepaalde mechanische onderdelen, zoals de koppeling, wisselstroomdynamo en startmotor, zijn zelfs niet meer nodig, waardoor de kans op onverwachte kosten in de toekomst verder afneemt. Bovendien geeft Toyota 5 jaar/100.000 km* garantie op alle hybride onderdelen, waaronder de hybride batterij, van nieuwe auto’s. *Afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt.

Er zijn drie soorten hybride-elektrische voertuigen: mild hybride, volledig hybride en plug-inhybride auto's. Mild hybride auto's kunnen hun elektromotor alleen gebruiken om de benzinemotor te ondersteunen wanneer u accelereert of op kruissnelheid rijdt omdat de elektromotor de auto niet zelfstandig kan aandrijven. Bij kruissnelheden tot 50 km/u kunt u tot 80% van uw ritten in de stad volledig elektrisch rijden in een volledige of zelfopladende hybride van Toyota. Plug-inhybrides werken op dezelfde manier als een hybride, maar met een batterij met een hogere capaciteit voor betere elektrische prestaties.

Veelgestelde vragen

Elektrisch vermogen: antwoord op uw vragen

Toyota ontketende de hybride revolutie meer dan 25 jaar geleden en blijft streven naar een wereld met lagere emissies. Hybrides combineren een elektrische aandrijving met een krachtige benzinemotor voor moeiteloze prestaties en gemak.

Hybride en plug-inhybride auto’s zijn uitgerust met vergelijkbare technologie, maar er is een belangrijk verschil. Beide schakelen naadloos tussen twee krachtbronnen: een efficiënte benzinemotor en een zelfopladende hybride batterij. Plug-inhybride voertuigen beschikken echter over een batterij met een hogere capaciteit voor betere elektrische prestaties.

De nieuwe Toyota C-HR Plug-in Hybrid kan tot ongeveer 66 km* volledig elektrisch en dus emissievrij rijden. Als u langere afstanden aflegt en de batterij bijna leeg is, schakelt uw auto naadloos terug naar een hybride auto. Daarbij worden benzine en teruggewonnen batterijstroom gecombineerd om u veilig naar uw bestemming te brengen. 

 

*WLTP-data

Plug-inhybrides kunnen bestuurders op veel manieren geld besparen. Met een volledig opgeladen batterij kan een plug-inhybride wel 100 km afleggen met slechts 1 liter brandstof. De lage CO2-emissies van plug-inhybrides leiden vaak tot kortingen op de wegenbelasting en bedrijfswagenbelasting en tot vrijstelling van heffingen in stadscentra. En omdat er minder slijtage is aan onderdelen als remblokken en remschijven, zijn ze ook goedkoper in het onderhoud.

De batterijen van een Toyota Plug-in Hybrid zijn ontworpen om de hele levensduur van de auto mee te gaan. Voor extra gemoedsrust zit op elke batterij een garantie van vijf jaar/100.000 km*. En met een jaarlijkse Hybrid Health Check wordt deze garantie verlengd tot 10 jaar. Als een batterij het einde van zijn levensduur heeft bereikt, zorgt Toyota’s terugnameprogramma ervoor dat deze veilig en verantwoord wordt gerecycled.

 

*Afhankelijk van wat zich het eerst voordoet