1. New Cars
Vanaf (Incl. BTW)
€ 30.820
€ 35.320
Legale vermeldingen
CO2 gecombineerde cyclus (g/km - WL
100 g/km
Verbruik gecombineerde cyclus (l/10
4.7 l/100 km

 • Aan jou de keuze 

  Rij jij liever met een Hatchback of een Touring Sports? Welke uitvoering je ook kiest, met de Toyota Corolla ben je altijd zeker van de meest dynamische en vlotte rijprestaties. Naast de nieuwste hybridetechnologie geniet je ook van naadloze connectiviteit en de meest vooruitstrevende technologische features.  


 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie en verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan.


 • Toyota T-Mate, uw metgezel om veiliger te rijden

  Voor toonaangevende veiligheidsfuncties is de Toyota Corolla uitgerust met T-Mate, uw behulpzame partner tijdens het rijden. T-Mate is een reeks systemen om u te ondersteunen en veiliger te laten rijden. T-Mate zorgt ervoor dat u altijd in veilige handen bent, of u nu op de snelweg rijdt, in de stad bent of parkeert. De volledige content van T-Mate voor de Toyota Corolla vindt u in de autoconfigurator.

Alle afwerkingen

Ontdek alle beschikbare versies

4 Opties

Geen resultaten

 • Corolla Hatchback - Dynamic - Hatchback

  Corolla Hatchback Dynamic

  Hybride
  Hatchback
  • +
   Mistlichten vooraan (LED)
  • +
   16" lichtmetalen velgen
  • +
   3-spaaks lederen stuurwiel


  Vanaf

  € 30.820

  € 35.320

  /Maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT 2WD | 2WD
  • CO2 gecombineerde cyclus (g/km - WL
   100 g/km
  • Verbruik gecombineerde cyclus (l/10
   4.4 l/100 km
 • Corolla Hatchback - Style - Hatchback

  Corolla Hatchback Style

  Hybride
  Hatchback
  • +
   Smart Entry & Start Systeem
  • +
   Bi-Beam LED koplampen
  • +
   Intelligente parkeersensoren met automatische remfunctie


  Vanaf

  € 34.040

  € 38.540

  /Maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT 2WD | 2WD
  • CO2 gecombineerde cyclus (g/km - WL
   104 g/km
  • Verbruik gecombineerde cyclus (l/10
   4.6 l/100 km
 • Corolla Hatchback - GR Sport - Hatchback

  Corolla Hatchback GR Sport

  Hybride
  Hatchback
  • +
   Smart Entry & Start Systeem
  • +
   Bi-Beam LED koplampen
  • +
   Intelligente parkeersensoren met automatische remfunctie


  Vanaf

  € 36.040

  € 40.540

  /Maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT 2WD | 2WD
  • CO2 gecombineerde cyclus (g/km - WL
   105 g/km
  • Verbruik gecombineerde cyclus (l/10
   4.7 l/100 km
 • Corolla Hatchback - Premium - Hatchback

  Corolla Hatchback Premium

  Hybride
  Hatchback
  • +
   Blind Spot Monitor (BSM)
  • +
   Multi-Beam LED koplampen
  • +
   Rear Cross Traffic Alert (RCTA)


  Vanaf

  € 36.370

  € 40.870

  /Maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT 2WD | 2WD
  • CO2 gecombineerde cyclus (g/km - WL
   106 g/km
  • Verbruik gecombineerde cyclus (l/10
   4.7 l/100 km

Nieuwe Corolla Hatchback: het leven opgewaardeerd

Als we in ons leven altijd naar het volgende niveau reiken, zou onze auto daar dan ook niet aan moeten beantwoorden? Met zijn opvallende design, krachtige connectiviteit en Over-The-Air-updates is de nieuwe Corolla Hatchback klaar om elk moment bijzonder te maken. Opwindend, digitaal en met een uiterst efficiënte hybride elektrische aandrijflijn van de vijfde generatie zorgt hij voor een opgewaardeerd leven.

Nieuwe lichtmetalen velgen
Nieuwe grille
LED-koplampen
Combi-achterlichten
Lagere achterbumper

Nieuwe lichtmetalen velgen

Het nieuwe, verfijnde en zeer technische assortiment lichtmetalen velgen illustreert het sportieve karakter van de Corolla Hatchback.

Nieuwe grille

De eigentijdse esthetiek van de Corolla Hatchback combineert efficiënte proporties met een nieuw ontwerp met een brede en krachtig ogende grille, voor echte présence op de weg.

LED-koplampen

De Corolla Hatchback combineert technologie met elegantie en dat is nergens duidelijker dan in het ontwerp van zijn opvallende LED-koplampen met Bi-Beam-technologie.

Combi-achterlichten

Het vooruitstrevende ontwerp van de combi-achterlichten en het slanke koetswerk van de Corolla zijn functioneel en stijlvol.

Lagere achterbumper

Het wind ontwijkende silhouet van de auto wordt nog aerodynamischer door de vloeiende, gesculpteerde onderste achterbumper.

Stijl waar je niet omheen kunt

De Corolla Hatchback is onderhuids dynamisch en gesofisticeerd en het gedurfde exterieurdesign weerspiegelt deze eigenschappen. Zijn gestroomlijnde profiel wordt gekenmerkt door een lage motorkap en een vloeiende, aerodynamische daklijn, terwijl het voor- en achteraanzicht de uitstekende wegligging van de auto verraden.

Nieuwe stoelbekleding
12,3-inch digitale combimeter
10,5-inch multimediascherm
GR SPORT-startknop
Sfeerverlichting

Nieuwe stoelbekleding

Er is altijd een bekledingsoptie die bij uw stijl past, van diepe, rijke tinten en gedurfde 3D-effecten tot lichtere kleuren die het aangeboren raffinement van de Corolla benadrukken.

12,3-inch digitale combimeter

De digitale combimeter van de Corolla Hatchback, die gericht is op de bestuurder en er prachtig uitziet, is aanpasbaar met een indeling naar wens en keuze uit vier verschillende designthema’s.

10,5-inch multimediascherm

De Corolla Hatchback laat uw digitale leven en uw leven achter het stuur moeiteloos in elkaar overgaan dankzij het strakke 10,5-inch HD-touchscreen.

GR SPORT-startknop

Laat uw hart sneller kloppen tijdens elke rit. De GR SPORT-startknop herinnert voortdurend aan de link tussen Toyota’s auto’s voor de openbare weg en zijn zeer succesvolle hybride elektrische racewagens.

Sfeerverlichting

Deze subtiele en rustgevende interieurverlichting versterkt de altijd aanwezige technologie en het uitstekende comfort van de Corolla.

Comfort en technologie in harmonie

Het ruime interieur van de Corolla Hatchback, dat geavanceerde technologie op kunstige wijze met een kalme, rustgevende sfeer combineert, wordt gekenmerkt door een zelfverzekerd, overzichtelijk design. De dual-zone klimaatregeling en talrijke opbergruimtes zorgen voor veel gebruiksgemak, terwijl de sfeerverlichting en opvallende interieurafwerkingen er een stijlvolle ruimte van maken om in te verblijven.

Hybride elektrisch vermogen zonder compromissen

De vijfde generatie van de hybride aandrijflijn van de nieuwe Corolla Hatchback is stiller, compacter en responsiever dan ooit, met lage emissies en instantprestaties. Naast de rijmodi Normal, Eco en Power biedt hij ook een volledig elektrische modus voor ontspannen rijden zonder uitstoot, wanneer u maar wilt.
MEER ONTDEKKEN
 • Krachtige connectiviteit

  De intuïtieve digitale ervaring van de Corolla zit boordevol functies die u helpen uw voorsprong te behouden. De intuïtieve interface ervan, met 10,5"-touchscreen, is even snel en responsief als mooi. Het systeem is gebruiksvriendelijk, beschikt over logische menu's, een helder high-definition scherm en een nauwkeurige invoer, waardoor de tijd met uw ogen van de weg tot een minimum wordt beperkt. Tegelijkertijd verschaft het combi-instrument met 12,3" digital dashboard van de nieuwste generatie u in één oogopslag al de belangrijkste rijgegevens.

HET ALLEDAAGSE VEREENVOUDIGEN

Maak elke reis gemakkelijker met de MyT-app. Deze omvat een aantal innovatieve veiligheids- en gemaksfuncties, waaronder Find My Car, om uw geparkeerde auto te lokaliseren en de locatie ervan met anderen te delen, en Share to Car, waarmee u vooraf geplande routes naar het navigatiesysteem van uw Corolla kunt sturen.
Meer ontdekken

Toyota T-Mate, uw metgezel om veiliger te rijden

Voor toonaangevende veiligheidsfuncties is de Corolla Hatchback uitgerust met T-Mate, uw behulpzame partner tijdens het rijden. T-Mate is een reeks systemen om u te ondersteunen en veiliger te laten rijden. T-Mate zorgt ervoor dat u altijd in veilige handen bent, of u nu op de snelweg rijdt, in de stad bent of parkeert. De onderstaande lijst toont enkele van de belangrijkste functies. De volledige content van T-Mate voor de Corolla Hatchback vindt u in de autoconfigurator.
 • Pre-Collision System (PCS)

  Ons Pre-Collision System kan aanrijdingen met andere voertuigen, voetgangers en fietsers detecteren en u helpen om deze te vermijden. Het systeem waarschuwt de bestuurder met hoorbare en zichtbare signalen en biedt remassistentie. Als het de bestuurder niet lukt om op tijd te remmen, worden de remmen automatisch geactiveerd om een botsing te voorkomen of beperken. Detectie van auto’s, voetgangers, fietsers en motorfietsen is mogelijk. Overdag bieden Intersection Collision Avoidance Support en Emergency Steering Assist bovendien ondersteuning bij het afslaan op kruispunten en bij uitwijkmanoeuvres.

 • Rear Seat Reminder System (RSRS)

  Dit systeem waarschuwt de bestuurder als er passagiers of voorwerpen op de achterbank worden achtergelaten. Eerst wordt een waarschuwing op de digitale combimeter weergeven. Afhankelijk van het model worden daarna de alarmlichten en een zoemer geactiveerd wanneer u de auto na het uitstappen hebt vergrendeld.

 • Proactive Driving Assist – Deceleration Assist (DA)

  Dit systeem ondersteunt een soepele vertraging wanneer het gaspedaal wordt losgelaten bij het naderen van een voorligger.

 • Adaptive Cruise Control (ACC)

  Dit systeem houdt de auto op een minimale vooraf ingestelde afstand van uw voorligger. Als deze afstand kleiner wordt, verlaagt het systeem uw snelheid en uiteindelijk worden de remmen geactiveerd en gaan de remlichten branden. Full-Range ACC kan de auto volledig tot stilstand brengen als uw voorligger stopt. Een lichte aanraking van het gaspedaalof de ACC-schakelaar schakelt het systeem weer in.Als uw auto is uitgerust met Road Sign Assist (RSA), herkent dit systeem ook snelheidsbeperkingen op uw route en stelt het noodzakelijke aanpassingen voor.

 • Safe Exit Assist (SEA)

  Dit systeem gebruikt de radar van de Blind Spot Monitor om een aanrijding tussen een geopend portier of uitstappende inzittenden en voertuigen of fietsers die van achteren naderen te voorkomen. Als het systeem oordeelt dat er een kans op een aanrijding bestaat, gaat een indicator in de buitenspiegel branden en worden de inzittenden via het multi-informatiedisplay en een zoemer gewaarschuwd.

 • Emergency Driving Stop System (EDSS)

  Als gedurende enige tijd geen input van de bestuurder wordt waargenomen, klinken er hoorbare signalen om hem te waarschuwen. Als dit niet helpt, remt de auto automatisch af om uiteindelijk tot stilstand te komen zonder van de huidige rijstrook af te wijken. De alarmlichten worden geactiveerd om andere weggebruikers te waarschuwen en de portieren worden geopend om de auto zo nodig toegankelijk te maken voor de hulpdiensten.

 • Over-the-air updates voor Toyota Safety Sense

  OTA-software-updates zorgen ervoor dat Toyota Safety Sense (TSS) over de nieuwste functies en verbeteringen beschikt.

Totale gemoedsrust met Toyota Kanzen

Wij zorgen ervoor dat elk aspect van uw Corolla-ervaring zo naadloos, plezierig en handig mogelijk verloopt. Toyota Kanzen doet precies dat. Het betreft een uitgebreid pakket dat volledige gemoedsrust biedt en alle essentiële elementen* bevat om u te helpen genieten van uw Hybrid Electric Toyota en er het beste uit te halen. *De beschikbaarheid van onderstaande producten kan per land verschillen en de lokale aanbiedingen kunnen per markt verschillen. Klanten wordt aangeraden om de website van Toyota te raadplegen voor details.
 • Full Hybrid-verzekering

  Innovatieve technologie vraagt om innovatieve verzekeringen. Met beloningen voor het rijden zonder uitstoot in de EV-modus, biedt Toyota's Full Hybrid-verzekering volledige gemoedsrust.

 • Pas uw Toyota aan met originele accessoires

  Verfraai de stijl, het comfort en de bescherming van uw Corolla met Toyota's uitgebreide assortiment accessoires.

 • Diensten op afstand met MyT

  Haal het beste uit uw Corolla met de intuïtieve en krachtige MyT-app, uw sleutel tot een wereld van connected smartphonefuncties.

 • Overname bij aankoop van een nieuwe Toyota Corolla

  Instappen in een Corolla is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ruil uw huidige auto in, ongeacht het merk en model, en upgrade naar een nieuwe Toyota.

Corolla Hatchback Galerij