1. New Cars
Ik wens...
Ik wens...
Prijs vanaf (Incl.VAT)
Vanaf 64470.0
Financiering vanaf

€ 533/Maand

Alle geciteerde verbruiks- en CO2-cijfers zijn gebaseerd op de officiële resultaten van laboratoriumtests volgens de Europese regels. Deze worden verstrekt om auto’s met elkaar te kunnen vergelijken en geven mogelijk niet uw werkelijke rijervaring wee

1. Deze motor kiezen
1. Deze motor kiezen

1 Opties

1 Opties

2. Personalisatie wijzigen
2. Personalisatie wijzigen

3 Opties

3 Opties

Ontwerp

De nieuwe Mirai is gebouwd op een totaal nieuw platform met een langere wielbasis, waardoor hij breder en lager is. Dit geeft een lager gevoel van zwaartepunt en maximale stabiliteit. De langere uitsteek achteraan vervolledigt het aerodynamisch gevoel.

Rijgedrag

De Mirai rijdt opmerkelijk stil, met ongeëvenaard comfort. De revolutionaire waterstofcel-technologie levert echte 0-uitstoot en een zeer groot rijbereik van 650 km.

Interieurtechnologie

Met de high-end technologie van de Toyota Mirai heeft u in elk bocht de volledige controle. Op het extra grote Head-Up-display, dat op de voorruit wordt geprojecteerd, ziet u uw volgende afslag, verkeersborden, snelheidswaarschuwingen en kunt u uw positie op de weg in het oog houden met behulp van Lane Trace Assist.

MIRAI GALERIJ


Overal genieten van schonere lucht

Het luchtzuiveringssysteem, een primeur voor Toyota, verwijdert schadelijke polluenten zoals zwaveldioxide en stikstofoxide. Elk jaar ademt een volwassen persoon ongeveer 4.730.400 liter lucht. Elke 10.000 km zuivert de Mirai hetzelfde luchtvolume.


Meest geavanceerde parkeersysteem van Toyota

Dit volledig geautomatiseerde parkeersysteem neemt de controle over van uw stuur, pedalen en schakelsysteem, en komt vlot tot stilstand waar u dat wenst.

TWEE STAPPEN VOOROP BLIJVEN

Toyota Safety Sense – technologie die de weg voor u leest.


Automatic High Beam

Automatic High Beam is ontworpen om het zicht in het donker te optimaliseren voor alle weggebruikers. Het systeem schakelt automatisch tussen grootlicht en dimlicht, zodat de bestuurder zich volledig kan concentreren op de weg.


Adaptative Cruise Controll

Volgt de voorligger binnen de ingestelde cruisesnelheid en houdt tegelijk een geschikte afstand aan. Vergemakkelijkt het leven van de bestuurder op de snelweg.


Lane Departure Alert met Steering Control

Lane Departure Alert gebruikt een camera om de rijstrookmarkeringen op de weg te herkennen. Als de auto zijn rijstrook begint te verlaten, wordt de bestuurder gewaarschuwd met hoorbare en zichtbare signalen en wordt voor stuurcorrectie gezorgd


Lane Trace Assist

Lane Trace Assist schat de positie van de auto op de weg aan de hand van de rijstrookmarkeringen vóór de auto of de rijbaan van de voorligger..


Emergency Steering Assist op antibotsingssysteem

Helpt om botsingen te voorkomen en, wanneer er zich toch een botsing voordoet, om de schade tot een minimum te beperken. Met Emergency Steering Assist voor een betere besturing bij potentiële botsingen en Intersection Turn Assistance voor extra veiligheid aan kruispunten.


Road Sign Assist

Road Sign Assist houdt de verkeersborden op de weg in de gaten en toont nuttige informatie zoals de huidige maximumsnelheid duidelijk zichtbaar op het TFT-kleurenscherm van het instrumentarium.

WATERSTOF FAQ’S

Net zoals u een benzinepomp gebruikt, kunt u in minder dan 5 minuten bijtanken aan een waterstofstation.

Wagens met brandstofcel stoten ongeveer dezelfde hoeveelheid waterdamp per kilometer uit als wagens met benzinemotor.

Als industrieel hulpmiddel is waterstof vandaag reeds vlot beschikbaar uit diverse natuurlijke bronnen.

Sinds 2007 zijn de prijzen voor brandstofcellen reeds gehalveerd. Naarmate de ontwikkeling toeneemt, zullen we overal brandstofcellen op waterstof zien.

Waterstoftanks zijn gemaakt van koolstofvezel en worden grondig getest. Ze zijn net zo veilig als andere brandstoffen zoals diesel en aardgas.
Waterstof is een nieuwe brandstofbron.

Waterstof wordt reeds vele jaren in de industrie gebruikt als brandstof voor bussen, vorkheftrucks, boten en zelfs raketten.