1. Owners
  2. Onderdelen en accessoires

Originele wisselstukken van Toyota

We willen er zeker van zijn dat je jarenlang kan genieten van je Toyota. Daarom gebruiken we enkel originele wisselstukken van Toyota. Die zijn immers ontworpen, getest en goedgekeurd door onze ingenieurs. Ze garanderen jou een superieure kwaliteit en hogere restwaarde. Maar bovenal zorgen ze ervoor dat je Toyota jou de prestaties, de kwaliteit en het comfort blijft bieden waar Toyota om bekend staat. En dat jaar in, jaar uit.

5 redenen om te kiezen voor originele wisselstukken

Toyota kwaliteitsnormen

Geassembleerd door gecertificeerde Toyota-technici

Behoud de restwaarde van je Toyota

Minimum 12 maanden garantie

Concurrerende prijzen

Wanneer moet je remblokken vervangen?

Telkens je remt, wrijven de remblokken tegen beide zijden van de remschijf die aan het wiel is bevestigd. De resulterende wrijving vertraagt je wagen en brengt hem tot volledige stilstand.

Na verloop van tijd gaan je remblokken echter slijten. Blijven rijden met versleten remblokken is levensgevaarlijk. Je verliest immers aan remkracht. Bovendien kunnen je remblokken ongelijkmatig slijten en daardoor richtingsveranderingen veroorzaken tijdens het remmen. Ze moeten daarom tijdig vervangen worden.

Onze ervaren technici zullen je remblokken nakijken bij elk onderhoud. Je kan de staat van je remblokken tussen twee onderhoudsbeurten in ook zelf opvolgen. Goedwerkende remmen zullen immers niet schuren. Hoor je dus piepende remmen, dan laat je ze best snel nakijken!

Waarom kiezen voor originele schokdempers van Toyota?

Schokdempers werken gelijktijdig met de ophangingsveren om de beweging van het koetswerk van je Toyota te controleren en te beperken, en tegelijk de wielen in contact te houden met de grond. Schokdempers verhogen zowel je rijcomfort als de remprestaties.

Wanneer je schokdempers slijten, zal je wagen moeilijker bestuurbaar worden en een slechtere wegligging hebben. Je remafstand zal vergroten en je banden zullen sneller verslijten. Laat je schokdempers dus op tijd vervangen.

Onze experts zullen je schokdempers nakijken bij elk onderhoud en indien nodig vervangen door originele Toyota schokdempers die specifiek voor jouw model zijn ontworpen. Dat garandeert je niet alleen een groter rijcomfort, maar ook meer duurzaamheid en veiligheid. In tegenstelling tot de meeste standaard multimerkschokdempers zijn de originele schokdempers van Toyota immers beschermd door een antiroestbehandeling.

De troeven van een originele batterij van Toyota

Originele Toyota-batterijen worden niet alleen specifiek voor elk Toyota-model ontworpen, maar verzekering je bovendien van de uitzonderlijke expertise van Toyota inzake batterijen.

Zo bestaat de kern van elk van onze batterijen uit cellen van een lichte legering, wat een veel langere levensduur garandeert dan gewone batterijen. Zelfs na een lange rustperiode zal een Toyota-batterij altijd opstarten.

Bovendien zijn originele Toyota-batterijen onderhoudsvrij en milieuvriendelijk. Ze hoeven niet gevuld te worden met gevaarlijk zuur en doordat er geen vuldop is, is het risico op milieuverontreinigende lekkage en verdamping verwaarloosbaar.

Tot slot onderscheiden de originele Toyota-batterijen zich door hun uitzonderlijk gebruiksgemak. Dankzij hun exclusieve transparante kijkglas zie je in één oogopslag het vloeistofpeil en de exacte staat van je batterij.

Originele Toyota-onderdelen

Originele Toyota-onderdelen zijn ontworpen, getest en goedgekeurd door Toyota. Ze voldoen aan superieure kwaliteitseisen, waardoor uw Toyota zijn restwaarde behoudt en uw auto een echte Toyota blijft.

Ontdek onze originele Toyota-onderdelen

Toyota-accessoires

Alle Toyota-accessoires zijn ontworpen en ontwikkeld door Toyota om uw auto aan te vullen en een eigen gezicht te geven.

Ontdek onze Toyota-accessoires