1. Discover Toyota
 2. Gemaakt in Europa

Gemaakt in Europa

Leer meer over onze geschiedenis, activiteiten en bredere Europese activiteiten
Onze Europese activiteiten strekken zich uit tot elk hoekje van het continent. Ze omvatten fabrieken, logistieke centra, verkoop- en marketingbedrijven, R&D-faciliteiten, trainings- en ontwerpcentra, een motorsportafdeling van wereldklasse en duizenden lokale retailers.
 • Ons Europese verhaal begon misschien op een zeer bescheiden manier, met kleine aantallen geïmporteerde voertuigen die hier in het begin van de jaren zestig werden gebracht, maar sinds die dagen hebben we geïnvesteerd om van Europa een van onze belangrijkste en levendigste wereldwijde markten te maken - niet alleen voor de verkoop van auto's, maar ook als een plaats voor het ontwerpen, engineeren en bouwen ervan.
   
  De allereerste Toyota - Toyopet Crown - arriveerde in de zomer van 1960 op Malta.
 • We erkennen dat Europese klanten tot de meest veeleisende en veeleisende behoren als het gaat om kwaliteit en prestaties, dus de dingen die we hier kunnen leren en bereiken, kunnen ons een echt voordeel geven bij het ontwikkelen van voertuigen voor andere delen van de wereld.
   
  Spring vooruit naar de Geneva Motor Show van 2016, waar de Toyota C-HR zijn wereldpremière beleefde, deze werd ontworpen in Europa en wordt hier ook gebouwd.

Onze europese reis

Meer weten