1. Buy & Offers
  2. Auto Financieringen
  3. Schrijf Het Voertuig Af

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

Financiële leasing

voor professionals

Waarom kiezen voor een FINANCIËLE LEASING?

 

Wilt u het voertuig als vaste actief op de balans van uw bedrijf afschrijven en bovendien geen voorfinanciering van de BTW betalen ?  Dan is de financiële leasing oplossing van Toyota Financial Services mogelijks geschikt voor u. Contacteer uw Toyota verdeler voor meer informatie. 

De voordelen van financiële leasing

icone red U activeert uw bedrijfswagen op de balans. icone red Beschikken over een voertuig zonder eigen vermogen te hoeven investeren.
icone red Maandfacturen zijn kapitaalsaflossingen met rente. icone red Geen voorfinanciering van de BTW
icone red Extra kredietbron met behoud van uw werkkapitaal. icone red Aan het einde van het contract kunt u ingaan op de aankoopoptie, die bij het begin van het contract vastgesteld werd, en eigenaar worden van het voertuig.Extra kredietbron met behoud van uw werkkapitaal.

 

 

Welke financieringsoplossing past het beste bij uw bedrijf ?

 

Twijfelt u tussen de verschillende financieringsoplossingen van Toyota Financial Services? Hierbij alvast een handig overzicht tussen de 5 financieringsoplossingen voor freelancers, zelfstandigen en professionals. Voor meer informatie neem gerust contact op met een Toyota verdeler.


 

 

FAQ

Met de financiële leasing van Toyota Financial Services kan u kiezen tussen een looptijd van 36, 48 of 60 maanden. 

Bij een financiële leasing zijn de kosten voor onderhoud, verzekering en andere kosten NIET inbegrepen.

Bij afloop van het contract heeft u de mogelijkheid om uw voertuig aan te kopen, door de vooraf bepaalde aankoopoptie (maximaal 15%) te betalen.

Bij een financiële leasing is het voertuig geen last, maar een afgeschreven vast actief in de balans van uw bedrijf. Het is bovendien niet nodig om eigen vermogen te investeren om van het voertuig te kunnen genieten.

Een voorschot of aanbetaling is niet verplicht, maar het stelt u instaat om de maandelijkse aflossing te verlagen en zo uw bedrijfskosten nog meer onder controle te houden.

Aan het einde van het contract kan u het voertuig aankopen d.m.v. de aankoopoptie te betalen of, onder voorbehoud van overeenstemming met Toyota Financial Services en uw erkende Toyota verdeler, kan u uw voertuig inruilen. Gelieve hiervoor contact op te nemen met uw Toyota verdeler.