1. Buy & Offers
  2. Auto Financieringen
  3. Behoudt u uw Leencapaciteit

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

Financiële renting

Voor professionals

Waarom kiezen voor een Financiële renting?

 

Wilt u de leencapaciteit van uw bedrijf behouden en uw maandelijkse betaling als bedrijfskosten boeken? Dan kiest u best voor de financiële renting van Toyota Financial Services. Contacteer uw verdeler voor meer informatie.

De voordelen van financiële renting?

icone red Het maandbedrag wordt als bedrijfskost in de algemene kosten van uw bedrijf opgenomen. icone red Hou kapitaal over voor andere investeringen én verhoog uw leencapaciteit.
icone red Verlaag de vaste maandbedragen met een verhoogde eerste huur en een hogere koopoptie. icone red Geen voorfinanciering van de BTW.
icone red Er is geen impact op de schuldratio. icone red Aan het einde van het contract kunt u ingaan op de aankoopoptie, die bij het begin van het contract vastgesteld werd, en eigenaar worden van het voertuig.

 

 

Welke financieringsoplossing past het beste bij uw bedrijf ?

 

Twijfelt u tussen de verschillende financieringsoplossingen van Toyota Financial Services? Hierbij alvast een handig overzicht tussen de 5 financieringsoplossingen voor freelancers, zelfstandigen en professionals. Voor meer informatie neem gerust contact op met een Toyota verdeler.


 

 

FAQ

Met een  financiële renting van Toyota Financial Services kan u kiezen tussen een looptijd van 36, 48 of 60 maanden.

Bij een financiële renting zijn de kosten voor onderhoud, verzekering en andere kosten NIET inbegrepen.

Bij afloop van het contract heeft u de mogelijkheid om uw voertuig aan te kopen, door de vooraf bepaalde aankoopoptie (minimaal 16%) te betalen. 

Bij financiële renting is het kapitaal niet geïmmobiliseerd, de leencapaciteit van uw bedrijf wordt niet beïnvloed. 

Een voorschot (1e verhoogde maandhuur) is niet verplicht, maar het stelt u instaat om uw maandelijkse aflossingen te verlagen en zo uw bedrijfskosten nog meer onder controle te houden. 

Aan het einde van het contract kan u het voertuig aankopen d.m.v. de aankoopoptie te betalen of, optioneel en onder voorbehoud van overeenstemming met Toyota Financial Services en uw erkende Toyota verdeler, kan u uw voertuig inruilen. Gelieve hiervoor contact op te nemen met uw Toyota verdeler.