1. New Cars
 2. Overzicht
Ik wens...
Ik wens...

Variant wijzigen

PROACE CITY Active

Gesloten Van Short Wheel Base 1 schuifdeur

PROACE CITY - Active - Gesloten Van Short Wheel Base 1 schuifdeur
Falcon Grey (EVL)

Prijs vanaf

Vanaf 19985.0

Motor

1.2 Benzine 110hp

Standaardwaarborg

3 jaar / 100.000 km

PROACE CITY - Active - Gesloten Van Short Wheel Base 1 schuifdeur

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl


Proace City Galerij

Exploreren 360°

 • Ontwerp

  DE LICHTE KRACHTPATSER

  De Proace City is leverbaar in drie carrosserievormen en twee wielbasislengtes en kan uw werk daarom met gemak aan. Met een royale laadruimte van maximaal 3,7 m³ op de korte en 4,3 m³ op de lange uitvoeringen. De uitvoering met dubbele cabine is uitgerust met een neerklapbare achterbank en een tussenwand met doorlaadfunctie, waardoor u meer dan genoeg ruimte hebt.

 • VIND HET MODEL DAT BIJ U PAST

  Een groot aantal geavanceerde benzine- en dieselmotoren met een vermogen van 75 tot 130 DIN-pk en keuze uit een handgeschakelde vijf- of zesversnellingsbak of achttraps automatische transmissie. Met de laagste CO2-emissies in zijn klasse en een uitstekend brandstofverbruik heeft de Proace City de perfecte motor om aan uw behoeften te voldoen.

 • EXTRA RUIMTE WANNEER HET NODIG IS

  De Proace City is leverbaar met aparte interieurs voor elke bedrijfstak om de flexibiliteit te bieden die bedrijven nodig hebben. Het Smart Cargo-systeem zorgt voor extra laadlengte en -capaciteit met een vernuftig luik in het schutbord voor het vervoer van langere ladingen.

 • VEILIGHEID IS NOOIT EEN OPTIE

  De Proace City is verkrijgbaar met drie verschillende veiligheidspakketten, die stuk voor stuk ontworpen zijn om aan uw behoeften te voldoen. Met standaardveiligheidssystemen, zoals een geavanceerd Pre-Collision System, Road Sign Assist, Lane Departure Alert met Steering Control, Cruise Control met Adjustable Speed Limiter (ASL) en Driver Attention Alert, weet u zeker dat de Proace City optimale bescherming biedt.

Volledig scherm Sluiten
Sleep de auto om hem te draaien Sleep de auto om hem te draaien

Promoties