1. Business
 2. Gamme
 3. Hilux
Vanaf (Incl. BTW)
Vanaf € 52.180
Legale vermeldingen
 • Hilux

   

   Versnellingsbak - Automatisch of handgeschakeld*

   Motor - Nieuwe 2.8-liter motor met 204 pk (500 Nm koppel)

   Trekvermogen - 3500 kg ***

   Laadvermogen - Tot 1000 kg 

  *Afhankelijk van uitvoering
  **Op 4WD

Fiscaal voordelig: 100% aftrrekbaar

Ook op fiscaal vlak* is de Hilux krachtiger dan u zou denken. Als zelfstandige ondernemer kunt u immers 100% van de kosten voor het zakelijke gebruik van dit bedrijfsvoertuig aftrekken, tegenover maximaal 75% voor klassieke wagens. Bovendien hoeft u met de Hilux de belasting voor inverkeersstelling niet te betalen en wordt ook de jaarlijkse verkeersbelasting drastisch verlaagd. Zo is de rekensom snel gemaakt.

* Volgens de huidige belastingwetgeving. Toyota kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele wijzigingen in de regels van de fiscale aftrekbaarheid.

Uniek: 10 jaar Toyota Relax garantie op uw Toyota

Op de kwaliteit van Toyota kunt u pas écht vertrouwen. Toyota is namelijk de enige constructeur in België die u bij elke onderhoudsbeurt in een Toyota-garage een extra jaar garantie aanbiedt, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan.

Deze unieke garantie van 10 jaar geldt voor alle eigenaars van een in Europa gekochte Toyota, zowel voor wagens met verbrandingsmotor als hybride wagens en elektrische wagens, en zowel nieuw als tweedehands.

Het Toyota Professional engagement 

 • 1. Een uitgebreid gamma dat tegemoetkomt aan al uw professionele behoeftes
   
  Van een pick-up tot een compacte of grote bestelwagen. 
 • 2. Een waaier aan mogelijke aanpassingen op maat van uw specifieke activiteiten
   
  Onze koetswerkpartners leggen hun oor bij u te luister.
 • 3. Voordelige en aangepaste financiering dankzij de Toyota Financial Services
   
  Volledig op maat uitgewerkte verhuur- en leaseoplossingen.
 • 4. Gratis veiligheidsdiagnose 
   
  Uw verdeler controleert uw wagen op ongeveer. 60 punten. Geen onverwachte kosten dus, terwijl u steeds een duidelijk beeld heeft van de conditie van uw wagen.

Alle afwerkingen

Ontdek alle beschikbare versies

5 Opties

Geen resultaten

 • Hilux - Comfort - 4 deurs - Double Cab

  Hilux Comfort

  4 deurs - Double Cab


  Van

  Vanaf € 52.180

  /maand

  maand

  Automatische versnellingsbak | 4X4

  Van

  Vanaf € 54.410

  /maand

  maand

  Automatische versnellingsbak | 4X4
 • Hilux - Style - 2 deurs - Extra Cab

  Hilux Style

  2 deurs - Extra Cab


  Van

  Vanaf € 54.610

  /maand

  maand

  Automatische versnellingsbak | 4X4
 • Hilux - Lounge - 4 deurs - Double Cab

  Hilux Lounge

  4 deurs - Double Cab


  Van

  Vanaf € 56.100

  /maand

  maand

  Automatische versnellingsbak | 4X4
 • Hilux - Invincible - 4 deurs - Double Cab

  Hilux Invincible

  4 deurs - Double Cab


  Van

  Vanaf € 58.000

  /maand

  maand

  Automatische versnellingsbak | 4X4
 • Hilux - Invincible + ERC - 4 deurs - Double Cab

  Hilux Invincible + ERC

  4 deurs - Double Cab


  Van

  Vanaf € 63.300

  /maand

  maand

  Automatische versnellingsbak | 4X4
 • Sinds 1968 de meest onverwoestbare wagen ter wereld  Gaat u het zware werk nooit uit de weg met uw bedrijf? Laat u dan ondersteunen door de troeven van de onverwoestbare Toyota Hilux. De nieuwste generatie van dit populaire model combineert de kracht van een solide werktuig met het comfort van een SUV. Ontdek er alles over in deze video!

Onze Hilux

“Als landbouwer heb ik een allround voertuig nodig: een wagen met een grote trekkracht, die zware ladingen kan vervoeren in zijn laadbak en moeiteloos door de grootste modderpoelen rijdt, maar die me ook comfort biedt wanneer hij me aan het einde van een zware werkdag terug naar huis voert.”

 • 3,5 ton sleepkracht, 1 ton nuttig laadgewicht en 500 nM koppel
 • Vierwielaandrijving en efficiënte motoren
 • Stoer uiterlijk, comfortabel interieur

 

HILUX Galerij

Interessante overname

Benieuwd hoeveel uw huidige bedrijfsvoertuig of wagen waard is, maar geen zin om tijd te verliezen met een aanvraag? Gebruik onze overnametool en ontdek onmiddellijk de overnamewaarde!

Werkpaard en trouwe vennoot

Welke bestemming u ook invoert op zijn navigatie, Hilux zal u er altijd heen brengen. Met zijn efficiënte motoren sleept deze krachtpatser moeiteloos 3,5 ton en trekt hij op van 0-62 km/u in slechts 10,0 seconden. Zijn nieuwe 2,8 liter dieselmotor produceert 204 DIN-pk en tot 500 Nm koppel. Geen twijfel mogelijk: dit is de krachtigste Hilux ooit.

Groots in alle opzichten, comfortabel in alle details

Net als uw bedrijf weet de Hilux zich te onderscheiden van de massa. Zijn prachtige nieuwe lichtontwerpen en de reeks robuuste wielontwerpen drijven zijn stoere uiterlijk naar nieuwe hoogtes. Met de Hilux straalt uw bedrijf de kracht en stijl uit die het verdient.

Vernieuwd en verbeterd

Work hard¸play hard. Het zou uw lijfspreuk kunnen zijn. Het is zeker deze van de Hilux. Met een sleepkracht van 3,5 ton voor de enkele cabines en Xtra cabines (of 3,2 ton voor de dubbele cabines), een nuttig laadvermogen van een ton en een bredere laadzone is de Hilux een ideaal werktuig. De nieuwe ophanging biedt u dan weer al het comfort dat u zou verwachten van een premium SUV.

Duurzame en betrouwbare kwaliteit

Omdat u blind moet kunnen vertrouwen op uw partner, heeft de nieuwe Hilux zijn chassis en koetswerkstructuur opnieuw ontworpen om meer stevigheid te bieden, terwijl de onderzijde sterker en breder is voor een betere bescherming. Het nieuwe chassis, met zijn nieuwe vering en overbrengingsverhoudingen, draagt ook bij tot een beter rijgedrag en rijcomfort. Werkelijk alle onderdelen van de Hilux doorstaan de zwaarste tests met glans. 

Ons elektrische en hybridegamma

 • RAV4 PHEV

  Onder zijn gespierde en dynamische design schuilt de efficiënte combinatie van krachtige hybridetechnologie met uitstekende EV-capaciteit.
   

   

 • BZ4X

  500 km rijbereik, 100% fiscaal aftrekbaar, een knap design en een onvergelijkbaar rijplezier: de nieuwe, 100% elektrische Toyota BZ4X is nu al een voltreffer.


   

 • Proace EV

  De geroemde capaciteiten van de Proace in combinatie met de voordelige TCO van zijn vooruitstrevende elektrische technologie maken hem tot de ideale partner voor al uw professionele activiteiten.

  Vanaf €559/maand excl. BTW*

  LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

  * Maandelijkse huurprijs bij financiële renting voor een looptijd van 60 maanden en maximum 100000 km enkel voor een nieuw voertuig Toyota Proace VAN EV 50kW Comfort  met een minimum verkoopprijs van € 46462.81 excl. BTW (€ 56220 BTWi), mits een voorschot van €  9650.14  excl.  BTW  en  een  restwaarde  van  25%  (€  11615.7  excl.  BTW).  Minimum  restwaarde  bij  financiële  renting:  16%  van  de aankoopprijs  (€  7434.05  excl.  BTW  in  dit  voorbeeld).  Tarief  geldig  t.e.m.  31/12/2023.  Inlevering  gebeurt  volgens  de  contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de aankoopoptie. Bovendien zal in dit geval  de  afrekening  van  het  gereden  aantal  kilometers  pro  rata  temporis  gebeuren  (aan  de  hand  van  de  overeengekomen maandelijkse  kilometrage)  voor  de periode  waarin  het  voertuig  gebruikt  werd.  Alle  prijzen  voor  professionelen  zijn  exclusief  BTW vermeld  en  onder  voorbehoud  van  eventuele  wijzigingen  en  vergissingen.  Actie  is  niet  cumuleerbaar.  Enkel  geldig  voor professionele  klanten.  Onder  voorbehoud  van  aanvaarding  van  uw  dossier  door  Toyota  Financial  Services  Belgium  N.V., kredietgever,  Leuvensesteenweg  369,  1932  Zaventem.  RPR: Brussel.  BCE:  0756.463.210,  IBAN:  BE16  3632  0464  4374.  Onderneming toegelaten door de FSMA.