1. Business
 2. Gamme
 3. Corolla Touring Sports
Vanaf (Incl. BTW)
Vanaf € 30.330

Legale vermeldingen

Alle geciteerde verbruiks- en CO2-cijfers zijn gebaseerd op de officiële resultaten van laboratoriumtests volgens de Europese regels. Deze worden verstrekt om auto’s met elkaar te kunnen vergelijken en geven mogelijk niet uw werkelijke rijervaring weer.

Hybride : de beste keuze als zelfstandige

 • TCO: maak de juiste berekeningen

  Twijfel je tussen verschillende modellen of motoren voor je volgende bedrijfswagen? Dan is de eerste vraag hoeveel die inverstering je gaat kosten. En dan hebben we het niet enkel over de aankoop, maar ook over alle kosten die er tijdens het gebruik nog bij komen. Als je alles bij elkaar telt kom je tot de totale eigendomskost (TCO). En dan blijkt rijden met een Toyota hybride vaak de interessantere oplossing voor professionals.
 • 25% minder verbruiken*? Dat kan tellen.

  Met een hybridemotor van Toyota bespaart u gemiddeld maar liefst 25% brandstof* in vergelijking met een gelijkaardig model met benzinemotor. Bovendien bespaart u ook heel wat op onderhoud. Met een Toyota Hybride rijdt u dus spaarzaam én duurzaam: waarom zou u dan nog twijfelen?

   

 • Zorgeloos rijden met een Toyota Hybride

  Als professional wil je waarschijnlijk je uitstoot zo laag mogelijk houden. Maar je wil ook financieel de voordeligste oplossing vinden, zonder aan comfort in te boeten. Toyota hybrides verenigen die drie elementen. En bovendien ga je met een gerust hart de baan op. Je auto laadt op terwijl je rijdt, zonder dat jij je zorgen moet maken over laadstationds of je rijbereik.

Een nieuw tijdperk voor de meest verkochte wagen ter wereld

Innovatieve zelfopladende hybridetechnologie, een gestroomlijnd exterieur, een vernieuwd interieur en de nieuwste veiligheidsvoorzieningen: als hardwerkende zelfstandige verdient u het dagelijkse rijplezier van de Toyota Corolla Touring Sports.

Het Toyota Professional engagement 

 • 1. Een uitgebreid gamma dat tegemoetkomt aan al uw professionele behoeftes
   
  Van een pick-up tot een compacte of grote bestelwagen. 
 • 2. Een waaier aan mogelijke aanpassingen op maat van uw specifieke activiteiten
   
  Onze koetswerkpartners leggen hun oor bij u te luister.
 • 3. Voordelige en aangepaste financiering dankzij de Toyota Financial Services
   
  Volledig op maat uitgewerkte verhuur- en leaseoplossingen.
 • 4. Gratis veiligheidsdiagnose 
   
  Uw verdeler controleert uw wagen op ongeveer. 60 punten. Geen onverwachte kosten dus, terwijl u steeds een duidelijk beeld heeft van de conditie van uw wagen.

“Mijn Corolla laadt mij weer op”

« Als zelfstandige krijg ik behoorlijk wat stress te verwerken. Maar als ik tussen twee klanten door plaatsneem in mijn wagen, kom ik even helemaal tot rust. Het knappe interieur met hoogwaardige materialen, de stijlvolle en comfortabele sportstoelen en het soepele rijgedrag laden mij op. Even rijden en ik ben er weer helemaal klaar voor! »

 • Zelfopladende hybridetechnologie van de 5de generatie voor meer acceleratie en vermogen
 • Sportief en comfortabel interieur
 • Personaliseerbaar 12’3” digitaal instrumentenbord en 10’5” touch screen met talloze diensten

COROLLA TOURING SPORT GALERIJ

Uniek: 10 jaar Toyota Relax garantie op uw Toyota

Op de kwaliteit van Toyota kunt u pas écht vertrouwen. Toyota is namelijk de enige constructeur in België die u bij elke onderhoudsbeurt in een Toyota-garage een extra jaar garantie aanbiedt, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan.

Deze unieke garantie van 10 jaar geldt voor alle eigenaars van een in Europa gekochte Toyota, zowel voor wagens met verbrandingsmotor als hybride wagens en elektrische wagens, en zowel nieuw als tweedehands.

De nieuwste generatie hybride

Als zelfstandige hebt u geen tijd te verliezen. De nieuwe Corolla Touring Sports Hybrid is het eerste model met Toyota's vijfde generatie zelfopladende hybridemotor waarmee u meer dan 50% van de tijd in elektrische modus kunt rijden zonder hem te hoeven opladen.

Gebouwd om te presteren

De Corolla is ontwikkeld op het geavanceerde TNGA platform, dat garant staat voor aangename rijeigenschappen. Een stijvere carrosserie en een laag zwaartepunt verminderen rolneigingen in bochten, terwijl de wielophanging met dubbele draagarmen oneffenheden in het wegdek absorbeert, wat bijdraagt aan soepel weggedrag.

 

Straal zelfvertrouwen uit

Het eerste wat opvalt aan de nieuwe Corolla is het zelfverzekerde en dynamische exterieur. Zijn lage motorkap en sportieve 18” lichtmetalen velgen geven hem een slank en elegant profiel, dat verder versterkt wordt door de hoogwaardige materialen in het interieur.

U verdient ontspanning

Het interieur van de nieuwe Corolla is ontworpen met uw comfort in gedachten. Sportstoelen bieden optimale steun, zodat u ook tijdens lange ritten comfortabel zit en vermoeidheid vermijdt. Vanaf het verwarmde stuur bedient u functies als infotainment en audio, zodat u uw handen aan het stuur kunt houden. Slimme technologie als spraakherkenning, cloud-navigatie en realtime verkeersinformatie maken uw ontspanning compleet.

Ons elektrische en hybridegamma

 • RAV 4 PHEV

  Onder zijn gespierde en dynamische design schuilt de efficiënte combinatie van krachtige hybridetechnologie met uitstekende EV-capaciteit.

 • Hilux

  Stoer aan de buitenkant, comfortabel aan de binnenkant. Met zijn indrukwekkende motoren, zijn vermogen om tot 3,5 ton te slepen en zijn koppel tot 500 Nm is dit de krachtigste Hillux ooit.

 • Proace EV

  De geroemde capaciteiten van de Proace in combinatie met de voordelige TCO van zijn vooruitstrevende elektrische technologie maken hem tot de ideale partner voor al uw professionele activiteiten.