1. Business
 2. Gamme
 3. Corolla Hatchback
Vanaf (Incl. BTW)
Vanaf € 30.300

Legale vermeldingen

Alle geciteerde verbruiks- en CO2-cijfers zijn gebaseerd op de officiële resultaten van laboratoriumtests volgens de Europese regels. Deze worden verstrekt om auto’s met elkaar te kunnen vergelijken en geven mogelijk niet uw werkelijke rijervaring weer.

De meest verkochte wagen ter wereld begint aan een nieuw tijdperk 

Als bedrijfsleider stelt u de hoogste verwachtingen aan uzelf en iedereen waar u mee werkt, inclusief uw wagen. Met zijn innovatieve zelfopladende hybridetechnologie, aantrekkelijke exterieur, comfortabele en stijlvolle interieur en de nieuwste veiligheidsvoorzieningen komt de nieuwe Toyota Corolla Hatchback aan uw hoogste eisen tegemoet.

Het Toyota Professional engagement 

 • 1. Een uitgebreid gamma dat tegemoetkomt aan al uw professionele behoeftes
   
  Van een pick-up tot een compacte of grote bestelwagen. 
 • 2. Een waaier aan mogelijke aanpassingen op maat van uw specifieke activiteiten
   
  Onze koetswerkpartners leggen hun oor bij u te luister.
 • 3. Voordelige en aangepaste financiering dankzij de Toyota Financial Services
   
  Volledig op maat uitgewerkte verhuur- en leaseoplossingen.
 • 4. Gratis veiligheidsdiagnose 
   
  Uw verdeler controleert uw wagen op ongeveer. 60 punten. Geen onverwachte kosten dus, terwijl u steeds een duidelijk beeld heeft van de conditie van uw wagen.

"De Toyota Corolla vormt de perfecte aanvulling op mijn bedrijfsvisie”

«Om vandaag succesvol te zijn als bedrijf, moet je volgens mij het evenwicht vinden tussen prestaties, maatschappelijke verantwoordelijkheid en het welzijn van je medewerkers. De Toyota Corolla slaagt daar perfect in met zijn efficiënte hybridemotoren en zijn knappe en vooruitstrevende design en technologie. »

 • Zelfopladende hybridetechnologie van de 5de generatie voor meer acceleratie en vermogen
 • Sportief en comfortabel interieur
 • Personaliseerbaar 12’3” digitaal instrumentenbord en 10’5” touch screen met talloze diensten

COROLLA HATCHBACK GALERIJ

Uniek: 10 jaar Toyota Relax garantie op uw Toyota

Op de kwaliteit van Toyota kunt u pas écht vertrouwen. Toyota is namelijk de enige constructeur in België die u bij elke onderhoudsbeurt in een Toyota-garage een extra jaar garantie aanbiedt, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan.

Deze unieke garantie van 10 jaar geldt voor alle eigenaars van een in Europa gekochte Toyota, zowel voor wagens met verbrandingsmotor als hybride wagens en elektrische wagens, en zowel nieuw als tweedehands.

Sterke prestaties met oog voor efficiëntie

Met Toyota’s vijfde generatie zelfopladende hybridemotor kunt u meer dan 50% van de tijd in elektrische modus rijden zonder hem te hoeven opladen. Zo bespaart u brandstof en verlaagt u uw emissies, die zelfs tot nul worden gereduceerd wanneer u alleen op elektrische energie rijdt.

Uw veiligheid is nooit optioneel

Toyota Safety Sense behoort tot de standaarduitrusting van elke Corolla. Dit unieke veiligheidssysteem omvat een ruime waaier aan veiligheidsfuncties die het rijden gemakkelijker maken, en die tegelijkertijd waken over uw veiligheid en die van uw passagiers.

 

Steek ertussenuit met stijl

Laat het zelfverzekerde en dynamische exterieur van uw Corolla nóg meer opvallen maken door te kiezen voor een van de bi-tone kleurcombinaties. De hoogwaardige materialen en verschillende texturen van het interieur ademen een sportieve sfeer, die verder versterkt wordt door de stijlvolle sportstoelen.

U verdient ontspanning

Het interieur van de nieuwe Corolla is ontworpen met uw comfort in gedachten. Sportstoelen bieden optimale steun, zodat u ook tijdens lange ritten comfortabel zit en vermoeidheid vermijdt. Vanaf het verwarmde stuur bedient u functies als infotainment en audio, zodat u uw handen aan het stuur kunt houden. Slimme technologie als spraakherkenning, cloud-navigatie en realtime verkeersinformatie maken uw ontspanning compleet.

Ons elektrische en hybridegamma

 • RAV 4 PHEV

  Onder zijn gespierde en dynamische design schuilt de efficiënte combinatie van krachtige hybridetechnologie met uitstekende EV-capaciteit.

 • Hilux

  Stoer aan de buitenkant, comfortabel aan de binnenkant. Met zijn indrukwekkende motoren, zijn vermogen om tot 3,5 ton te slepen en zijn koppel tot 500 Nm is dit de krachtigste Hillux ooit.

 • Proace EV

  De geroemde capaciteiten van de Proace in combinatie met de voordelige TCO van zijn vooruitstrevende elektrische technologie maken hem tot de ideale partner voor al uw professionele activiteiten.