1. Business
 2. Gamme
 3. Yaris

Een goede keuze voor zelfstandigen

Kies een Toyota Hybride en bespaar in gebruik.

Dankzij de competitieve Total Cost of Ownership (TCO) is een Toyota Hybride vaak de meest interessante oplossing voor zelfstandigen. Kies voor een Toyota Hybride en je kan je als zelfstandige beter concentreren op je onderneming. Minder brandstofverbruik, minder onderhoud en minder tijdverlies – kortom, je wint erbij op elk vlak!   

Denk je dat je voor elektrisch moet kiezen? Think again.

 • Bekijk bij het kiezen de totale kost

  Een auto die op het eerste gezicht goedkoop lijkt, kan uiteindelijk de duurste blijken. Want het belangrijkste voor een zelfstandige zijn de totale kosten van het voertuig: niet alleen de aanschafprijs, maar ook onderhoud, brandstof, belasting en restwaarde. Heel vaak is de beste keuze voor zelfstandigen dus een Toyota hybride, omdat die garant staat voor autonomie en financiële voordelen. 

 • Gemiddeld 44% minder verbruik*

  Met de hybrideaandrijvingen van Toyota bespaar je gemiddeld 44% op het verbruik in de stad* vergeleken met een gelijkaardig benzinemodel. En 44% minder verbruik, dat kan tellen voor een bedrijf.

 • Hij laadt op tijdens het rijden

  Niet iedereen is al klaar voor een 100% elektrische wagen. Daarom is een Toyota Hybride een uitstekende oplossing: zuinig, met een ruim rijbereik en zelfopladend. Zo rij je efficiënt én comfortabel.

*
 • Bekijk bij het kiezen de totale kost

  Een auto die op het eerste gezicht goedkoop lijkt, kan uiteindelijk de duurste blijken. Want het belangrijkste voor een zelfstandige zijn de totale kosten van het voertuig: niet alleen de aanschafprijs, maar ook onderhoud, brandstof, belasting en restwaarde. Heel vaak is de beste keuze voor zelfstandigen dus een Toyota hybride, omdat die garant staat voor autonomie en financiële voordelen.

 • Gemiddeld 44% minder verbruik

  Met de hybrideaandrijvingen van Toyota bespaar je gemiddeld 44% op het verbruik in de stad vergeleken met een gelijkaardig benzinemodel. En 44% minder verbruik, dat kan tellen voor een bedrijf.

 • Hij laadt op tijdens het rijden

  Niet iedereen is al klaar voor een 100% elektrische wagen. Daarom is een Toyota Hybride een uitstekende oplossing: zuinig, met een ruim rijbereik en zelfopladend. Zo rij je efficiënt én comfortabel.

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/be/nl?modelId=09a6531a-c3f1-4d2d-b4d3-eb45cbb35478&utm_campaign=SOHO_2024_Q1&utm_medium=social-paid&utm_source=facebook&utm_content=Yaris-consideration-nl-PPA-VersionB&dclid=CPCvz5rMzoUDFbGW_QcdUoAPIQ

Forced client side injection based on cached strategy

*Aanbieding voor professionals, onder voorwaarden

Het Toyota Professional engagement 

 • 1. Een uitgebreid gamma dat tegemoetkomt aan al uw professionele behoeftes
   
  Van een pick-up tot een compacte of grote bestelwagen. 
 • 2. Een waaier aan mogelijke aanpassingen op maat van uw specifieke activiteiten
   
  Onze koetswerkpartners leggen hun oor bij u te luister.
 • 3. Voordelige en aangepaste financiering dankzij de Toyota Financial Services
   
  Volledig op maat uitgewerkte verhuur- en leaseoplossingen.
 • 4. Gratis veiligheidsdiagnose 
   
  Uw verdeler controleert uw wagen op ongeveer. 60 punten. Geen onverwachte kosten dus, terwijl u steeds een duidelijk beeld heeft van de conditie van uw wagen.

Zorgeloos elektrisch rijden

Als zelfstandige hebt u heel wat aan uw hoofd. Met de Toyota Yaris hoeft u er alvast niet aan te denken om over te schakelen op elektrisch rijden. Het slimme systeem kiest immers automatisch de meest geschikte energiebron voor optimale rijprestaties. En aangezien de motor zichzelf oplaadt terwijl u rijdt, hoeft u er ook nooit aan te denken om hem op te laden. Dat is alvast een zorg minder.
 • Dynamische rijstijl

  Herontdek het rijplezier: de elektrische motor zorgt voor een soepele start en onmiddellijke acceleratie wanneer de situatie daarom vraagt.

 • In alle stilte

  Wissel de drukte van uw professionele activiteiten af met de absolute rust die u ervaart wanneer u elektrisch rijdt.

 • Behoud de controle

  Met de MyT-app en zijn Hybrid Coaching-functie haalt u het beste uit uw Yaris: bekijk alle info over uw ritten en optimaliseer zo uw hybride rijgedrag.

 • Beperkt brandstofverbruik

  Bespaar op uw bedrijfskosten dankzij het beperkte brandstofverbruik van de hybride Toyota Yaris en uw duurzame rijstijl.

De professionele troeven van de Toyota Yaris

 • Uit klantgegevens blijkt dat de elektrische aandrijving volstaat voor 59% van de tijd die u op de weg doorbrengt, of 42% van de gereden kilometers.

  Dankzij zijn elektrische aandrijving en zijn efficiënte verbrandingsmotor stoot de Yaris minder CO2 uit. Dat is goed voor het milieu én voor uw portefeuille, want zo beperkt u uw CO2-bijdrage.

  Er komen steeds meer lage emissiezones bij in Europa. Rijdt u in elektrische modus, dan krijgt u toegang tot alle lage emissiezones.

  Dankzij zijn beperkte afmetingen en zijn vinnige karakter rijdt u met de Toyota Yaris vlot door het drukke stadsverkeer. Zo mist u nooit een professionele afspraak.

  De Toyota Yaris biedt u de nieuwste technologie om uw dagelijkse trajecten te vereenvoudigen, zoals Apple CarPlay en Android Auto, de MyT-app van Toyota om uw rijstijl te analyseren en uw wagen meteen terug te vinden en de nieuwste rijhulpsystemen.

HET ENERGIELABEL VAN

YARIS GALERIJ

Interessante overname

Benieuwd hoeveel uw huidige bedrijfsvoertuig of wagen waard is, maar geen zin om tijd te verliezen met een aanvraag? Gebruik onze overnametool en ontdek onmiddellijk de overnamewaarde!

Uniek: 10 jaar Toyota Relax garantie op uw Toyota

Op de kwaliteit van Toyota kunt u pas écht vertrouwen. Toyota is namelijk de enige constructeur in België die u bij elke onderhoudsbeurt in een Toyota-garage een extra jaar garantie aanbiedt, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan.

Deze unieke garantie van 10 jaar geldt voor alle eigenaars van een in Europa gekochte Toyota, zowel voor wagens met verbrandingsmotor als hybride wagens en elektrische wagens, en zowel nieuw als tweedehands.

Ons gamma voor professionals

 • Yaris Cross

  De Yaris Cross is een echte SUV maar dan in compacte vorm, met een gedurfd design, een uitstekend zicht op de weg en een efficiënt zelfopladend hybridesysteem.

   

 • Corolla Touring Sports

  Opwindend, digitaal en met een uiterst efficiënte hybride elektrische aandrijflijn van de vijfde generatie: de Toyota Corolla Touring Sports maakt elk moment bijzonder.

   

 • Proace Verso

  Of u nu kiest voor de uitvoering met 7, 8 of 9 zitplaatsen, met de Proace Verso bent u altijd zeker van uiterst moduleerbare ruimte. 
   

  Vanaf €379/maand excl. BTW*

  LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.


  *Maandelijkse huurprijs bij financiële renting voor een looptijd van 60 maanden en maximum 100.000 km enkel voor een nieuw voertuig Toyota PROACE VERSO 2.0L Diesel 114 6M/T Shuttle 0 met een minimum verkoopprijs van €32.723,55 excl. BTW (€39.595,50 BTWi), mits een voorschot van €6.550 excl. BTW en een restwaarde van 30% (€9.817,07 excl. BTW). Minimum restwaarde bij financiële renting: 16% van de aankoopprijs (€5.235,77 excl. BTW in dit voorbeeld). Tarief geldig t.e.m. 31/03/2024. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de aankoopoptie. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar. Enkel geldig voor professionele klanten. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Toyota Financial Services Belgium N.V., kredietgever, Leuvensesteenweg 369, 1932 Zaventem. RPR: Brussel. BCE: 0756.463.210, IBAN: BE16 3632 0464 4374. Onderneming toegelaten door de FSMA.