1. Business
 2. Gamme
 3. bz4x
 • Gun uw bedrijf  de voordelen van elektrisch rijden

De Toyota bZ4X:  100% elektrisch, 100% fiscaal aftrekbaar … en met 10 jaar garantie!

De Toyota bZ4X is een revolutionaire 100% elektrische SUV, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals die op zoek zijn naar duurzame mobiliteitsoplossingen. Dankzij zijn geavanceerde elektrische aandrijving biedt de Toyota bZ4X een indrukwekkende autonomie en snelle oplaadcapaciteiten.

De Toyota bZ4X geniet ook van de Toyota Relax-garantie van 10 jaar op de auto en de batterij, en biedt 5 belangrijke voordelen.

 • Onmiskenbare troeven

  Bij Toyota krijgt u bij elke onderhoudsbeurt in een Toyota-garage bij een extra jaar garantie op uw bZ4X en zijn batterij, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. Dat is alvast één zorg minder in uw bedrijfsvoering!

  Onze jarenlange expertise in zelfopladende en plug-in hybrides heeft ons geleerd hoe we het verschil tussen het reëel verbruik en het verbruik ‘op papier’ het kleinst kunnen houden om het reële rijbereik zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. De 500 km rijbereik van uw bZ4X mag u dus gerust letterlijk nemen.

  Dat kan iedereen natuurlijk beweren. Daarom laten we hier liever de pers aan het woord:

  • “Stevige acceleratie, haarscherpe besturing en lichtvoetiger dan de meeste concurrenten” (ANWB)
  • “De directe en zware besturing wordt mooi gecomplimenteerd met een heel neutrale wegligging en laag zwaartepunt. Ook felicitaties voor het one pedal driving-systeem.” (Autofans)
  • “Hier komt de offroadknowhow van Toyota aan de oppervlakte. Je waant je haast een volleerd rallyrijder.” (Autonieuws)

bZ4x Galerij

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/be/nl?modelId=7fb7f6d1-dbbc-4886-98ea-d1856e3815db&utm_source=outbrain&utm_medium=display&utm_campaign=TOY-BE-AO-B2B-BZ4X&utm_content=bz4x-cons-nl-session-&dclid=CKDl7KSUo4YDFTFE9ggd_kEDAg

Forced client side injection based on cached strategy

« Ik wou de vertegenwoordigers in mijn bedrijf al langer laten overschakelen op volledig elektrische wagens, maar wat beschikbaar was op de markt kon me tot nu toe niet overtuigen. Met de Toyota bZ4X ben ik eindelijk gerustgesteld: een groot rijbereik, de elektrische knowhow van Toyota, een knap design en bovendien 10 jaar garantie op de wagen én de batterij! Dit is waar ik zat op te wachten om de stap te zetten. ».

Marc V.T., bedrijfsleider, Oudergem

Volledig nieuw ontwikkeld

De bZ4X is niet gebaseerd op een bestaand model met verbrandingsmotor, maar werd volledig nieuw ontworpen op maat van zijn elektrische aandrijving. Dat resulteert in ongeziene troeven die uw professionele imago een boost geven.

Zo is zijn batterij optimaal verwerkt in het gloednieuwe onderstel, en maakt de uitzonderlijk brede wielbasis een indrukwekkende zee van binnenruimte mogelijk. Met 452 liter is ook de kofferruimte gul bedeeld.

Fluisterstille topprestaties

Met een indrukwekkende 204 pk en amper 7,5 seconden om van nul naar honderd kilometer per uur te schieten, is er weinig standaards aan de FWD-standaardversie van de bZ4X. De versie met vierwielaandrijving doet daar nog een schepje bovenop, met tal van rijprogramma's waarmee u elke ondergrond beheerst. En dat allemaal in een betoverende stilte die gegarandeerd indruk zal maken op uw zakenpartners en klanten, dankzij zijn fluisterstille elektrische aandrijving en zijn superieure isolatie.

Uniek loungegevoel

Het interieur van de bZ4X is al even indrukwekkend als zijn prestaties en spitst zich volledig toe op uw comfort en dat van uw passagiers. De zachte, geweven bekleding van het dashboard is een streling voor het oog en brengt rust in het interieur, terwijl de negen premium luidsprekers akoestische perfecte garanderen. En met een slimme opbergruimte onder de centrale console en buitengewone beenruimte voor de passagiers achteraan, wordt de bZ4X al snel de favoriete vergaderruimte.

Altijd verbonden

Het grote infotainmentscherm maakt gebruik van Toyota Smart Connect om realtime kaart- en verkeersinformatie, wegupdates en beschikbare parkeerplaatsen aan te bieden. Bovendien synchroniseert de bZ4X naadloos met uw smartphone, waardoor u ook vanop afstand het batterijniveau van uw auto kunt opladen, portieren kunt vergrendelen, ritgegevens kunt bekijken en de temperatuur kunt bedienen.

Toyota BZ4X

Vanaf €299/maand excl. BTW*
Financiële renting
Configureer dit model

bZ4X: betere mobiliteit voor iedereen

Met de 100% elektrische bZ4X wil Toyota zijn en uw impact op het milieu verkleinen dankzij het gebruik van hernieuwbare energie en emissievrije mobiliteit. Maar we gaan veel verder dan louter zero emissie. We willen ook uw manier van reizen voorgoed veranderen, dankzij een uitzonderlijk ruim en stil interieur, innoverende connectiviteit en veilig rijplezier.