1. Business
 2. Gamme
 3. bz4x
Vanaf (Incl. BTW)
Vanaf 52820.0

Legale vermeldingen

Alle geciteerde verbruiks- en CO2-cijfers zijn gebaseerd op de officiële resultaten van laboratoriumtests volgens de Europese regels. Deze worden verstrekt om auto’s met elkaar te kunnen vergelijken en geven mogelijk niet uw werkelijke rijervaring wee

Gun uw bedrijf  de voordelen van elektrisch rijden

De nieuwe Toyota bZ4X:  100% elektrisch, 100% fiscaal aftrekbaar … en met 10 jaar garantie!

Genieten van uitstekende elektrische prestaties en van 100% fiscale aftrekbaarheid, terwijl u de ecologische voetafdruk van uw bedrijf fors verlaagt en uw bedrijfsimago opblinkt? Geen wonder dat zelfstandigen, fleetmanagers en bedrijfsleiders massaal overstappen op elektrisch rijden.

De nieuwe, 100% elektrische Toyota bZ4X doet daar nog een schepje bovenop met 10 jaar Toyota Relax-garantie op de wagen en de batterij, maar ook met de 5 onderstaande troeven. Waar wacht u nog op om uw bedrijf richting de elektrische toekomst te sturen?

Promotie

• Tot 10% korting
• €2000 bonus alleen in maart!
Stel hem samen

« Ik wou de vertegenwoordigers in mijn bedrijf al langer laten overschakelen op volledig elektrische wagens, maar wat beschikbaar was op de markt kon me tot nu toe niet overtuigen. Met de nieuwe Toyota bZ4X ben ik eindelijk gerustgesteld: een groot rijbereik, de elektrische knowhow van Toyota, een knap design en bovendien 10 jaar garantie op de wagen én de batterij! Dit is waar ik zat op te wachten om de stap te zetten. ».

Marc V.T., bedrijfsleider, Oudergem

Onmiskenbare troeven

 • Bij Toyota krijgt u bij elke onderhoudsbeurt in een Toyota-garage bij een extra jaar garantie op uw bZ4X en zijn batterij, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. Dat is alvast één zorg minder in uw bedrijfsvoering!

  Onze jarenlange expertise in zelfopladende en plug-in hybrides heeft ons geleerd hoe we het verschil tussen het reëel verbruik en het verbruik ‘op papier’ het kleinst kunnen houden om het reële rijbereik zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. De 500 km rijbereik van uw bZ4X mag u dus gerust letterlijk nemen.

  Dat kan iedereen natuurlijk beweren. Daarom laten we hier liever de pers aan het woord:

  • “Stevige acceleratie, haarscherpe besturing en lichtvoetiger dan de meeste concurrenten” (ANWB)
  • “De directe en zware besturing wordt mooi gecomplimenteerd met een heel neutrale wegligging en laag zwaartepunt. Ook felicitaties voor het one pedal driving-systeem.” (Autofans)
  • “Hier komt de offroadknowhow van Toyota aan de oppervlakte. Je waant je haast een volleerd rallyrijder.” (Autonieuws)

  Geduld is een mooie deugd voor een ondernemer, al hoeft u er geen beroep op te doen bij Toyota. Wij hebben immers nauwelijks last van de beruchte vertragingen die de autowereld teisteren, doordat we veel halfgeleiders of chips in voorraad hebben en doordat we nauwe banden onderhouden met onze leveranciers. Bestelt u nu een bZ4X (of een ander Toyota-model), dan staat hij binnen de zes maanden al voor uw deur!

Alle afwerkingen

Ontdek alle beschikbare versies

4 Opties

Geen resultaten

 •  
  Toyota bZ4X - Style - 5 deurs

  Toyota bZ4X Style

  5 deurs

  Elektrische

  Van

  Vanaf 63380.0

  /maand

  Legale vermeldingen

  1 Speed Automatic | 4X4
  Elektrische

  Van

  Vanaf 60390.0

  /maand

  Legale vermeldingen

  1 Speed Automatic | 4X2
 •  
  Toyota bZ4X - bZ4X - 5 deurs

  Toyota bZ4X bZ4X

  5 deurs

  Elektrische

  Van

  Vanaf 52820.0

  /maand

  Legale vermeldingen

  1 Speed Automatic | 4X2
 •  
  Toyota bZ4X - Dynamic Business - 5 deurs

  Toyota bZ4X Dynamic Business

  5 deurs

  Elektrische

  Van

  Vanaf 56680.0

  /maand

  Legale vermeldingen

  1 Speed Automatic | 4X2
 •  
  Toyota bZ4X - Premium - 5 deurs

  Toyota bZ4X Premium

  5 deurs

  Elektrische

  Van

  Vanaf 64480.0

  /maand

  Legale vermeldingen

  1 Speed Automatic | 4X4
  Elektrische

  Van

  Vanaf 61330.0

  /maand

  Legale vermeldingen

  1 Speed Automatic | 4X2

Het Toyota Professional engagement 

 • 1. Een uitgebreid gamma dat tegemoetkomt aan al uw professionele behoeftes
   
  Van een pick-up tot een compacte of grote bestelwagen. 
 • 2. Een waaier aan mogelijke aanpassingen op maat van uw specifieke activiteiten
   
  Onze koetswerkpartners leggen hun oor bij u te luister.
 • 3. Voordelige en aangepaste financiering dankzij de Toyota Financial Services
   
  Volledig op maat uitgewerkte verhuur- en leaseoplossingen.
 • 4. Gratis veiligheidsdiagnose 
   
  Uw verdeler controleert uw wagen op ongeveer. 60 punten. Geen onverwachte kosten dus, terwijl u steeds een duidelijk beeld heeft van de conditie van uw wagen.

bZ4X: betere mobiliteit voor iedereen

Met de 100% elektrische bZ4X wil Toyota zijn en uw impact op het milieu verkleinen dankzij het gebruik van hernieuwbare energie en emissievrije mobiliteit. Maar we gaan veel verder dan louter zero emissie. We willen ook uw manier van reizen voorgoed veranderen, dankzij een uitzonderlijk ruim en stil interieur, innoverende connectiviteit en veilig rijplezier. 

bZ4x Galerij

Uniek: 10 jaar Toyota Relax garantie op uw Toyota

Op de kwaliteit van Toyota kunt u pas écht vertrouwen. Toyota is namelijk de enige constructeur in België die u bij elke onderhoudsbeurt in een Toyota-garage een extra jaar garantie aanbiedt, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan.

Deze unieke garantie van 10 jaar geldt voor alle eigenaars van een in Europa gekochte Toyota, zowel voor wagens met verbrandingsmotor als hybride wagens en elektrische wagens, en zowel nieuw als tweedehands.

Ons elektrische en hybridegamma

 • RAV4 PHEV

  Onder zijn gespierde en dynamische design schuilt de efficiënte combinatie van krachtige hybridetechnologie met uitstekende EV-capaciteit.

 • Hilux

  Stoer aan de buitenkant, comfortabel aan de binnenkant. Met zijn indrukwekkende motoren, zijn vermogen om tot 3,5 ton te slepen en zijn koppel tot 500 Nm is dit de krachtigste Hilux ooit.

 • Proace EV

  De geroemde capaciteiten van de Proace in combinatie met de voordelige TCO van zijn vooruitstrevende elektrische technologie maken hem tot de ideale partner voor al uw professionele activiteiten.

*Aanbod excl. BTW huur voor professionelen op lange termijn, 60 maanden en 50.000 km, onderhoud, herstellingen, verzekeringen, banden, pechverhelping 24/24, afschrijving, interesten,
verkeersbelasting, BIV inbegrepen. Vaste bonus malus, forfaitaire schadeloosstelling 2,5%. Betaling met bankdomiciliëring. Aanbod geldig t.e.m. 31/03/2023 onder voorbehoud van wijzigingen van de
catalogusprijs, de prijs van opties en toebehoren, de korting. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Toyota Financial Services Belgium N.V., kredietge