1. Business
  2. nouveau toyota land cruiser
Klaar voor je volgende avontuur?
Scrollen Overslaan
Klaar voor je volgende avontuur?

De gloednieuwe Land Cruiser

Klaar voor je volgende avontuur?

Toyota heeft de mythische Land Cruiser heruitgevonden. Met het ruige en emotionele design dat je zou verwachten van een herboren icoon, voert de nieuwe Land Cruiser je overal naartoe. Robuust gebouwd, met de betrouwbaarheid en all-terrain technologie die de grenzen van het mogelijke verleggen, begint jouw volgende avontuur hier.

€ 84.900

De iconische Land Cruiser stijl
Niet te stoppen 4x4 engineering
Legendarische off-roadgeschiedenis
Aangedreven door innovatie
Erfgoed
Het ontstaan van een icoon
Het verhaal van de Land Cruiser begint bij het prototype Toyota BJ, dat zijn plek in de geschiedenis veroverde in 1951. Dat jaar klom de Toyota BJ naar een afgelegen checkpoint hoog op Mount Fuji - veel hoger dan eender welk ander landvoertuig ooit was geraakt. In 1954 werd de BJ herdoopt tot 'Land Cruiser', en de legende was geboren.
First Edition

Het icoon der iconen

De Land Cruiser First Edition kent zijn gelijke niet. De unieke kleuren en opvallende tweekleurige afwerking vormen een perfecte aanvulling op het typische design van het model en de iconische ronde koplampen. De First Edition, die enkel verkrijgbaar is in voorbestelling, pakt eveneens uit met een onderscheidende verlichtingssignatuur, op maat gemaakte First Edition stickers en logo's aan de binnenkant van de portieren.
Echt tijdloos
Met zijn universele aantrekkingskracht heeft de Land Cruiser altijd de veranderende trends overstegen. Dit soort capaciteiten zal nooit uit de mode raken. De nieuwe, tijdloze First Edition, die alleen in de voorverkoop verkrijgbaar is, viert die onsterfelijkheid.
Design
Terug naar de basis
De originele Land Cruiser was meer een kwestie van techniek dan van design en was een triomf van functie over vorm. Het ontwerp van de nieuwe Land Cruiser weerspiegelt datzelfde gevoel van authenticiteit. Met zijn imposante vierkante proporties en zijn elementaire, ongecompliceerde esthetiek giet deze nieuwe 4x4 de avontuurlijke geest in metaalvorm.

Vermogen zag er nooit aantrekkelijker uit

Elk element van de nieuwe Land Cruiser heeft een doel. De lage gordellijn creëert een groot glasoppervlak voor uitstekend zicht rondom. De koplampen zijn verzonken in de hoeken van de wagen om elk risico op schade uit te sluiten.

Daag het onmogelijke uit

De 20-inch wielen bieden een indrukwekkende grip en tractie op alle terreinen. De trapeziumvormige wielkasten voeren de modder makkelijker af, zodat je zelfs in de moeilijkste omstandigheden vlot vooruit komt.

De hemel zover het oog reikt

Het panoramische dak strekt zich over de volledige lengte van de Land Cruiser uit voor bioscoopwaardige momenten. Omarm de wereld, waar je avontuur je ook heen voert.

Uitstekend zicht rondom

Moeilijke rijomstandigheden vereisen goed zicht. De Land Cruiser biedt een hoge zitpositie, en dankzij het lage horizontale dashboard behoud je een goed zicht op je omgeving.

Intuïtieve bediening

Dankzij de feedback van Toyota's professionele rallyrijders, is de functionele ruimte rond de versnellingspook een waar staaltje ergonomie geworden.

Ruimte te over

Klap eenvoudigweg de tweede en derde zitrij neer om de enorme, flexibele en veelzijdige bagageruimte uit te breiden.


Ontdek

Land Cruiser

Capaciteit
Geraak overal en terug

Een 4x4 als geen ander

De Land Cruiser is ontworpen om je buiten de gebaande paden te voeren. Hij maakt gebruik van het nieuwe, stijve GA-F platform, met soepele, nauwkeurige elektronische stuurbekrachtiging. De lange veerweg en het ontkoppelbare stabilisatiemechanisme (SDM) zorgen voor een uitstekende wieluitslag.

Kom nooit vast te zitten

Het tijdloze silhouet van de Land Cruiser is niet alleen een kwestie van esthetiek. Het versterkte, stijve chassis onder het koetswerk verbetert het rijgedrag en de wendbaarheid. Korte overhangen en een verhoogde stand zorgen voor de bodemvrijheid en diepte om te gaan waar anderen zich niet wagen.

Ga elke uitdaging aan

Het Multi-Terrain Select systeem optimaliseert de ophanging en aandrijflijn naargelang het terrein. En bij een wat technischere passage controleert Crawl Control de snelheid, zodat jij je kunt concentreren op de plaatsing van de wielen en het sturen.

Nieuwe Land Cruiser
Reserveer hem nu
Klik hieronder voor meer informatie en reserveer jouw nieuwe Land Cruiser