1. Business
 2. Gamme
 3. RAV4-plugin
 • Hybride rijden op maat van uw bedrijf

Als ondernemer moet uw wagen zich aan u aanpassen, niet andersom. Met de keuzeschakelaar voor vier rijstanden in de RAV4 kunt u het efficiënte hybride systeem aan uw professionele behoeften aanpassen. Rijd tot 75 km in de EV-modus: ideaal voor kortere ritten of het doorkruisen van lage-emissiezones in een stad. Buiten de bebouwde kom maakt de benzinemotor het rijden op de autosnelweg bijzonder aangenaam. Met de hybride aandrijflijn van de RAV4 bereikt u altijd op de meest optimale wijze uw bestemming.
 • Onmiskenbare troeven

  Bij Toyota krijgt u bij elke onderhoudsbeurt in een Toyota-garage bij een extra jaar garantie op uw RAV4 en zijn batterij, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. Dat is alvast één zorg minder in uw bedrijfsvoering!

  De RAV4 Plug-in Hybrid stoot minder CO2 uit, is efficiënter dan een conventionele auto met verbrandingsmotor en heeft een nog lager brandstofverbruik (22 g CO2 per liter brandstof, gecombineerde cyclus).

  De RAV4 Plug-in Hybrid reageert speels en krachtig. Met een 2,5-liter Hybrid Dynamic Force-benzinemotor en een intelligent vierwielaandrijfsysteem (AWD-i) sprint hij in slechts 6,0 seconden van 0 naar 100 km/h dankzij zijn indrukwekkende tractie en wonderbaarlijk vermogen van 306 DIN pk.

   

  Daarnaast geniet u van het rijplezier van zijn elektrische aandrijving, met een hoog, onmiddellijk beschikbaar koppel en een volledig stil interieur. 

  Geduld is een mooie deugd voor een ondernemer, al hoeft u er geen beroep op te doen bij Toyota. Wij hebben immers nauwelijks last van de beruchte vertragingen die de autowereld teisteren, doordat we veel halfgeleiders of chips in voorraad hebben en doordat we nauwe banden onderhouden met onze leveranciers. Bestelt u nu een RAV4 Plug-in Hybrid (of een ander Toyota-model), dan staat hij binnen de zes maanden al voor uw deur!

RAV4 plug-in hybride hoogtepunten

Welke RAV4 PHEV kiest u?

Ontdek alle beschikbare versies

4 Opties

Geen resultaten

 • RAV4 PHEV - Dynamic Plus - SUV

  RAV4 PHEV Dynamic Plus

  Hybride
  SUV


  Vanaf

  Vanaf € 56.300

  € 60.800

  /maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT AWD | AWD-i
 • RAV4 PHEV - Premium Plus - SUV

  RAV4 PHEV Premium Plus

  Hybride
  SUV


  Vanaf

  Vanaf € 59.120

  € 63.620

  /maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT AWD | AWD-i
 • RAV4 PHEV - Style Plus - SUV

  RAV4 PHEV Style Plus

  Hybride
  SUV


  Vanaf

  Vanaf € 62.550

  € 67.050

  /maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT AWD | AWD-i
 • RAV4 PHEV - GR Sport - SUV

  RAV4 PHEV GR Sport

  Hybride
  SUV


  Vanaf

  Vanaf € 62.980

  € 67.480

  /maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT AWD | AWD-i

Het beste van twee werelden

“Als consultant leg ik dagelijks grote afstanden af, maar moet ook veel klanten bezoeken in lage emissiezones in steden. De RAV4 Plug-in Hybrid biedt me het beste van twee werelden: een nul-uitstoot in elektrische modus en een onbeperkt rijbereik dankzij de krachtige verbrandingsmotor. Het stijlvolle interieur en de ruime koffer zijn de kers op de taart.”
Dynamische vorm
Stijlvolle zitplaatsen
Intuïtief interieur
19" GR Sport-wielen
Gestroomlijnd ontwerp

Dynamische vorm

Toon trots uw GR SPORT-referenties met zijn unieke achterbadge boven een zwarte pianolak achterbumper en een antracietgrijze achterbeschermingsplaat - beide speciaal ontworpen voor GR SPORT.

Stijlvolle zitplaatsen

Een interieur moet niet alleen comfortabel zijn - het moet ook esthetisch zijn. De reliëf GR SPORT-logo's op de hoofdsteunen zorgen voor de perfecte eerste indruk, terwijl het nieuwe zwarte synthetische leer en suède met zilveren stiksels luxe ondersteuning bieden en zelfs bestand zijn tegen statische elektriciteit.

Intuïtief interieur

De sportieve erfenis van de RAV4 Plug-in Hybrid GR SPORT is meteen duidelijk zodra u binnenstapt - vind de iconische logo's zowel op het stuurwiel als op de stijlvolle vloermatten. Op het dashboard vindt u alles wat u nodig heeft - een 12,3 inch TFT-scherm dat kritieke informatie op maat weergeeft in één oogopslag, evenals een 10,5 inch multimediascherm met HD-kleurendisplay, navigatie, draadloze Apple Carplay en andere entertainmentopties.

19" GR Sport-wielen

Voor het eerst in de geschiedenis van Toyota is fijn lijnensnijden gebruikt om de glanzend zwarte 19-inch wielen van de RAV4 Plug-in Hybrid GR SPORT vorm te geven. Het opvallende witte detail straalt elegantie uit en geeft een verfijnde uitstraling.

Gestroomlijnd ontwerp

Trek jaloerse blikken aan met het prachtige en imposante ontwerp van de GR SPORT-grille, geflankeerd door op maat gemaakte hoekige mistlampen aan de voorzijde. Een antracietgrijze voorspoiler versterkt het gestroomlijnde ontwerp.

Sportief en verfijnd

Wie heeft gezegd dat sportief niet verfijnd kan zijn? Geïnspireerd door het race-erfgoed van Toyota Gazoo Racing, gedraagt de RAV4 Plug-in Hybrid GR SPORT zich als een droom - en ziet er geweldig uit terwijl hij dat doet.