1. Business
  2. Proace Max
Aan het werk!
Scrollen Overslaan
Aan het werk!

De nieuwe Proace Max

Klaar voor elke klus

Met zijn enorme laadvermogen en meerdere configuraties maakt de veelzijdige nieuwe Proace Max het geavanceerde gamma bedrijfsvoertuigen van Toyota compleet. Verkrijgbaar in drie verschillende carrosserielengtes, drie carrosseriehoogtes en met een elektro- of dieselmotor: de mogelijkheden zijn eindeloos. De moeiteloos te laden Proace Max is uw nieuwe partner die altijd doorwerkt.

Keuze uit elektro- en dieselmotoren
Meerdere carrosseriematen en ombouwvarianten
Altijd verbonden, nooit van zijn stuk gebracht
Uw mobiele werkplek
Toyota Professional
Onze belofte aan u
Of u nu op zoek bent naar een vervangende bestelwagen, verzekering, spoedservice of pechhulp, Toyota Professional is uw zakenpartner voor lichte bedrijfswagens. Ons uitgebreide dienstenaanbod komt tegemoet aan al uw zakelijke behoeften.

Toyota Relax

Met onze Toyota Relax-garantie rijdt u volledig zorgeloos. Op elke nieuwe en gebruikte Toyota krijgt u 3 jaar garantie, gevolgd door 12 maanden/15.000 km extra garantie bij elke onderhoudsbeurt*. *Tot 10 jaar of 185.000 km, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

Spoedservice

Als u kiest voor Toyota Spoedservice, bent u twee keer zo snel weer op weg. Er werken altijd twee deskundige monteurs tegelijk aan uw bestelwagen, waardoor de servicetijd zonder extra kosten wordt gehalveerd.

Pechhulp

Toyota Pechhulp is er dag en nacht voor u en uw bedrijf, in binnen- en buitenland, en biedt dekking voor pechhulp, voertuigberging en hotelaccommodatie als dat nodig is.

Vervangwagens

Dankzij Toyota Professional Service kunt u een vervangwagen reserveren wanneer uw bestelwagen onderhoud nodig heeft. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden, van lichte personenauto’s tot bedrijfswagens.

Financiering en verzekering

Toyota Professional biedt financiering en leasing op maat voor bedrijven, plus een reeks verzekeringsoplossingen die op uw behoeften zijn afgestemd.
Uw opties
Een Proace Max voor elke taak
Bruikbaarheid en gemak
Altijd aan uw zijde
De Proace Max is een ontspannende mobiele werkplek wanneer u daar behoefte aan hebt, met een intelligent interieurontwerp dat maximale ruimte biedt. Of u nu onderweg bent of e-mails op locatie moet beantwoorden, met de Proace Max gaat alles sneller en gemakkelijker.

Vervoer moeiteloos al uw spullen

Door de gemakkelijk toegankelijke laadruimte van tot 17 m³ is laden een fluitje van een cent. Met ruimte voor tot vijf europallets, een lage laaddorpel en een deuropening van 270° is geen klus te groot. De krachtige Proace Max trekt ook elke lading.

Een gebruiksvriendelijke werkruimte

De Proace Max is een flexibel mobiel kantoor en heeft een ruim interieur met tal van handige functies, waaronder een draadloze telefoonlader.

Technologie die u de controle geeft

Het display in de cockpit van de Proace Max is duidelijk en gemakkelijk afleesbaar, terwijl het snel reagerende multimediatouchscreen telefoneren onderweg en stressvrije navigatie mogelijk maakt en u het gemak van MyToyota Connected Services laat ervaren.

Handige opbergvakken

Een mens kan nooit te veel ruimte hebben. De veilige opbergvakken onder de zittingen van de Proace Max zijn perfect voor spullen die u dagelijks gebruikt.

Aandrijflijnen
Kies hoe u wilt werken

Wat uw eisen ook zijn, de Proace Max heeft een passende aandrijflijn. Kies uit een reeks dieselmotoren met handgeschakelde of automatische transmissie of rijd elektrisch. De Proace Max Electric stoot geen uitlaatgassen uit, is voordelig in het gebruik en gemakkelijk om mee te werken.

Elektrificeer uw bedrijf

Met zijn piekvermogen van 270 pk en batterij van 110 kWh voor een rijbereik tot 420 km is de Proace Max Electric een onvermoeibare werker.

Prestaties waar u mee kunt werken

De geavanceerde dieselmotoren met handgeschakelde of automatische transmissie in de nieuwe Proace Max hebben uitstekende rijeigenschappen en een hoge efficiëntie, en ze zijn geschikt voor lange afstanden.

Met zijn piekvermogen van 270 pk en batterij van 110 kWh voor een rijbereik tot 420 km is de Proace Max Electric een onvermoeibare werker.

Batterijformaat
110 kWh
EV-bereik
maximaal 420km
Prestaties
270 pk (max vermogen)

De geavanceerde dieselmotoren met handgeschakelde of automatische transmissie in de nieuwe Proace Max hebben uitstekende rijeigenschappen en een hoge efficiëntie, en ze zijn geschikt voor lange afstanden.

Dieselmotoren
2,2-liter
Prestaties
tot 180 pk
Fuel consumption
7.5 - 10.0 l/100 km**
CO2
199 - 291 g/km
Uitvoeringen
Ontdek de kenmerken
  • Comfort

    Comfort en gemak zijn belangrijk. Dankzij de ruitenwissers met regensensor, handige opbergvakken onder de zittingen en opbergruimte boven het hoofd als optie is de Proace Max optimaal geschikt voor dagelijks gebruik. Hij biedt ook uitstekende technologie en praktische voorzieningen, zoals een achteruitkijkcamera met dynamische rasterlijnen, sleutelloze toegang en een laadruimte met ledverlichting, lage laaddorpel en deuropening van 270°*.

    *Beschikbare uitrusting afhankelijk van de versie.

Geïnteresserd in de Proace Max?
U kunt contact opnemen met uw lokale Toyota Professional Centre of uw interesse kenbaar maken door op de onderstaande link te klikken