1. Business
 2. Gamme
 3. bz4x

Gun uw bedrijf  de voordelen van elektrisch rijden

De Toyota bZ4X:  100% elektrisch, 100% fiscaal aftrekbaar … en met 10 jaar garantie!

De Toyota bZ4X is een revolutionaire 100% elektrische SUV, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals die op zoek zijn naar duurzame mobiliteitsoplossingen. Dankzij zijn geavanceerde elektrische aandrijving biedt de Toyota bZ4X een indrukwekkende autonomie en snelle oplaadcapaciteiten.

De Toyota bZ4X geniet ook van de Toyota Relax-garantie van 10 jaar op de auto en de batterij, en biedt 5 belangrijke voordelen.

Onmiskenbare troeven

 • Bij Toyota krijgt u bij elke onderhoudsbeurt in een Toyota-garage bij een extra jaar garantie op uw bZ4X en zijn batterij, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. Dat is alvast één zorg minder in uw bedrijfsvoering!

  Onze jarenlange expertise in zelfopladende en plug-in hybrides heeft ons geleerd hoe we het verschil tussen het reëel verbruik en het verbruik ‘op papier’ het kleinst kunnen houden om het reële rijbereik zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. De 500 km rijbereik van uw bZ4X mag u dus gerust letterlijk nemen.

  Dat kan iedereen natuurlijk beweren. Daarom laten we hier liever de pers aan het woord:

  • “Stevige acceleratie, haarscherpe besturing en lichtvoetiger dan de meeste concurrenten” (ANWB)
  • “De directe en zware besturing wordt mooi gecomplimenteerd met een heel neutrale wegligging en laag zwaartepunt. Ook felicitaties voor het one pedal driving-systeem.” (Autofans)
  • “Hier komt de offroadknowhow van Toyota aan de oppervlakte. Je waant je haast een volleerd rallyrijder.” (Autonieuws)

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/be/nl?modelId=7fb7f6d1-dbbc-4886-98ea-d1856e3815db

Read timed out

« Ik wou de vertegenwoordigers in mijn bedrijf al langer laten overschakelen op volledig elektrische wagens, maar wat beschikbaar was op de markt kon me tot nu toe niet overtuigen. Met de Toyota bZ4X ben ik eindelijk gerustgesteld: een groot rijbereik, de elektrische knowhow van Toyota, een knap design en bovendien 10 jaar garantie op de wagen én de batterij! Dit is waar ik zat op te wachten om de stap te zetten. ».

Marc V.T., bedrijfsleider, Oudergem

Zakelijk de slimste keuze

Toyota BZ4X

Vanaf €299/maand excl. BTW*
Financiële renting
Configureer dit model

Het Toyota Professional engagement 

 • 1. Een uitgebreid gamma dat tegemoetkomt aan al uw professionele behoeftes
   
  Van een pick-up tot een compacte of grote bestelwagen. 
 • 2. Een waaier aan mogelijke aanpassingen op maat van uw specifieke activiteiten
   
  Onze koetswerkpartners leggen hun oor bij u te luister.
 • 3. Voordelige en aangepaste financiering dankzij de Toyota Financial Services
   
  Volledig op maat uitgewerkte verhuur- en leaseoplossingen.
 • 4. Gratis veiligheidsdiagnose 
   
  Uw verdeler controleert uw wagen op ongeveer. 60 punten. Geen onverwachte kosten dus, terwijl u steeds een duidelijk beeld heeft van de conditie van uw wagen.

bZ4X: betere mobiliteit voor iedereen

Met de 100% elektrische bZ4X wil Toyota zijn en uw impact op het milieu verkleinen dankzij het gebruik van hernieuwbare energie en emissievrije mobiliteit. Maar we gaan veel verder dan louter zero emissie. We willen ook uw manier van reizen voorgoed veranderen, dankzij een uitzonderlijk ruim en stil interieur, innoverende connectiviteit en veilig rijplezier. 

bZ4x Galerij

Interessante overname

Benieuwd hoeveel uw huidige bedrijfsvoertuig of wagen waard is, maar geen zin om tijd te verliezen met een aanvraag? Gebruik onze overnametool en ontdek onmiddellijk de overnamewaarde!

Uniek: 10 jaar Toyota Relax garantie op uw Toyota

Op de kwaliteit van Toyota kunt u pas écht vertrouwen. Toyota is namelijk de enige constructeur in België die u bij elke onderhoudsbeurt in een Toyota-garage een extra jaar garantie aanbiedt, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan.

Deze unieke garantie van 10 jaar geldt voor alle eigenaars van een in Europa gekochte Toyota, zowel voor wagens met verbrandingsmotor als hybride wagens en elektrische wagens, en zowel nieuw als tweedehands.

Ons elektrische en hybridegamma

 • RAV4 PHEV

  Onder zijn gespierde en dynamische design schuilt de efficiënte combinatie van krachtige hybridetechnologie met uitstekende EV-capaciteit.

  Vanaf €499/maand excl. BTW*

  LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.


  *Maandelijkse huurprijs bij financiële renting voor een looptijd van 60 maanden en maximum 100.000 km enkel voor een nieuw voertuig Toyota RAV4 2.5 PHEV Dynamic Plus e-CVT / AWDi met een minimum verkoopprijs van €45.725,62 excl. BTW (€55.328 BTWi), mits een voorschot van €10.700 excl. BTW en een restwaarde van 30% (€13.717,69 excl. BTW). Minimum restwaarde bij financiële renting: 16% van de aankoopprijs (€7.316,10 excl. BTW in dit voorbeeld). Tarief geldig t.e.m. 31/03/2024. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de aankoopoptie. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar. Enkel geldig voor professionele klanten. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Toyota Financial Services Belgium N.V., kredietgever, Leuvensesteenweg 369, 1932 Zaventem. RPR: Brussel. BCE: 0756.463.210, IBAN: BE16 3632 0464 4374. Onderneming toegelaten door de FSMA.
 • Hilux

  Stoer aan de buitenkant, comfortabel aan de binnenkant. Met zijn indrukwekkende motoren, zijn vermogen om tot 3,5 ton te slepen en zijn koppel tot 500 Nm is dit de krachtigste Hilux ooit.
  Vanaf €429/maand excl. BTW*

  LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.


  *Maandelijkse huurprijs bij financiële renting voor een looptijd van 60 maanden en maximum 100.000 km enkel voor een nieuw voertuig Toyota HILUX 2.4 Diesel 150 6A/T Double Cab Comfort 0 met een minimum verkoopprijs van €38.742,81 excl. BTW (€46.878,80 BTWi), mits een voorschot van €8.750 excl. BTW en een restwaarde van 30% (€11.622,84 excl. BTW). Minimum restwaarde bij financiële renting: 16% van de aankoopprijs (€6.198,85 excl. BTW in dit voorbeeld). Tarief geldig t.e.m. 31/03/2024. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de aankoopoptie. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar. Enkel geldig voor professionele klanten. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Toyota Financial Services Belgium N.V., kredietgever, Leuvensesteenweg 369, 1932 Zaventem. RPR: Brussel. BCE: 0756.463.210, IBAN: BE16 3632 0464 4374. Onderneming toegelaten door de FSMA.
 • Proace EV

  De geroemde capaciteiten van de Proace in combinatie met de voordelige TCO van zijn vooruitstrevende elektrische technologie maken hem tot de ideale partner voor al uw professionele activiteiten.