1. Business
 2. Gamme
 3. RAV4-plugin
Vanaf (Incl. BTW)
Vanaf € 56.300
€ 60.800
Legale vermeldingen

Hybride rijden op maat van uw bedrijf

Als ondernemer moet uw wagen zich aan u aanpassen, niet andersom. Met de keuzeschakelaar voor vier rijstanden in de RAV4 kunt u het efficiënte hybride systeem aan uw professionele behoeften aanpassen. Rijd tot 75 km in de EV-modus: ideaal voor kortere ritten of het doorkruisen van lage-emissiezones in een stad. Buiten de bebouwde kom maakt de benzinemotor het rijden op de autosnelweg bijzonder aangenaam. Met de hybride aandrijflijn van de RAV4 bereikt u altijd op de meest optimale wijze uw bestemming.

Onmiskenbare troeven

 • Bij Toyota krijgt u bij elke onderhoudsbeurt in een Toyota-garage bij een extra jaar garantie op uw RAV4 en zijn batterij, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. Dat is alvast één zorg minder in uw bedrijfsvoering!

  De RAV4 Plug-in Hybrid stoot minder CO2 uit, is efficiënter dan een conventionele auto met verbrandingsmotor en heeft een nog lager brandstofverbruik (22 g CO2 per liter brandstof, gecombineerde cyclus). 

  De RAV4 Plug-in Hybrid reageert speels en krachtig. Met een 2,5-liter Hybrid Dynamic Force-benzinemotor en een intelligent vierwielaandrijfsysteem (AWD-i) sprint hij in slechts 6,0 seconden van 0 naar 100 km/h dankzij zijn indrukwekkende tractie en wonderbaarlijk vermogen van 306 DIN pk.

  Daarnaast geniet u van het rijplezier van zijn elektrische aandrijving, met een hoog, onmiddellijk beschikbaar koppel en een volledig stil interieur. 

  Geduld is een mooie deugd voor een ondernemer, al hoeft u er geen beroep op te doen bij Toyota. Wij hebben immers nauwelijks last van de beruchte vertragingen die de autowereld teisteren, doordat we veel halfgeleiders of chips in voorraad hebben en doordat we nauwe banden onderhouden met onze leveranciers. Bestelt u nu een RAV4 Plug-in Hybrid (of een ander Toyota-model), dan staat hij binnen de zes maanden al voor uw deur!

Alle afwerkingen

Ontdek alle beschikbare versies

4 Opties

Geen resultaten

 • RAV4 PHEV - Dynamic Plus - SUV

  RAV4 PHEV Dynamic Plus

  Hybride
  SUV


  Van

  Vanaf € 56.300

  € 60.800

  /maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT AWD | AWD-i
 • RAV4 PHEV - Premium Plus - SUV

  RAV4 PHEV Premium Plus

  Hybride
  SUV


  Van

  Vanaf € 59.120

  € 63.620

  /maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT AWD | AWD-i
 • RAV4 PHEV - Style Plus - SUV

  RAV4 PHEV Style Plus

  Hybride
  SUV


  Van

  Vanaf € 62.550

  € 67.050

  /maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT AWD | AWD-i
 • RAV4 PHEV - GR Sport - SUV

  RAV4 PHEV GR Sport

  Hybride
  SUV


  Van

  Vanaf € 62.980

  € 67.480

  /maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT AWD | AWD-i

Het Toyota Professional engagement 

 • 1. Een uitgebreid gamma dat tegemoetkomt aan al uw professionele behoeftes
   
  Van een pick-up tot een compacte of grote bestelwagen. 
 • 2. Een waaier aan mogelijke aanpassingen op maat van uw specifieke activiteiten
   
  Onze koetswerkpartners leggen hun oor bij u te luister.
 • 3. Voordelige en aangepaste financiering dankzij de Toyota Financial Services
   
  Volledig op maat uitgewerkte verhuur- en leaseoplossingen.
 • 4. Gratis veiligheidsdiagnose 
   
  Uw verdeler controleert uw wagen op ongeveer. 60 punten. Geen onverwachte kosten dus, terwijl u steeds een duidelijk beeld heeft van de conditie van uw wagen.

Het beste van twee werelden

“Als consultant leg ik dagelijks grote afstanden af, maar moet ook veel klanten bezoeken in lage emissiezones in steden. De RAV4 Plug-in Hybrid biedt me het beste van twee werelden: een nul-uitstoot in elektrische modus en een onbeperkt rijbereik dankzij de krachtige verbrandingsmotor. Het stijlvolle interieur en de ruime koffer zijn de kers op de taart.”

Uniek: 10 jaar Toyota Relax garantie op uw Toyota

Op de kwaliteit van Toyota kunt u pas écht vertrouwen. Toyota is namelijk de enige constructeur in België die u bij elke onderhoudsbeurt in een Toyota-garage een extra jaar garantie aanbiedt, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan.

Deze unieke garantie van 10 jaar geldt voor alle eigenaars van een in Europa gekochte Toyota, zowel voor wagens met verbrandingsmotor als hybride wagens en elektrische wagens, en zowel nieuw als tweedehands.

RAV4 PLUG-IN HYBRID GALERIJ

Interessante overname

Benieuwd hoeveel uw huidige bedrijfsvoertuig of wagen waard is, maar geen zin om tijd te verliezen met een aanvraag? Gebruik onze overnametool en ontdek onmiddellijk de overnamewaarde!

Ons elektrische en hybridegamma

 • BZ4X

  500 km rijbereik, 100% fiscaal aftrekbaar, een knap design en een onvergelijkbaar rijplezier: de nieuwe, 100% elektrische Toyota BZ4X is nu al een voltreffer.

   

 • Hilux

  Stoer aan de buitenkant, comfortabel aan de binnenkant. Met zijn indrukwekkende motoren, zijn vermogen om tot 3,5 ton te slepen en zijn koppel tot 500 Nm is dit de krachtigste Hilux ooit.
  Vanaf €429/maand excl. BTW*

  LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

  *Maandelijkse huurprijs bij financiële renting voor een looptijd van 60 maanden en maximum 100.000 km enkel voor een nieuw voertuig Toyota HILUX 2.4 Diesel 150 6A/T Double Cab Comfort 0 met een minimum verkoopprijs van €38.742,81 excl. BTW (€46.878,80 BTWi), mits een voorschot van €8.750 excl. BTW en een restwaarde van 30% (€11.622,84 excl. BTW). Minimum restwaarde bij financiële renting: 16% van de aankoopprijs (€6.198,85 excl. BTW in dit voorbeeld). Tarief geldig t.e.m. 31/03/2024. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de aankoopoptie. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar. Enkel geldig voor professionele klanten. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Toyota Financial Services Belgium N.V., kredietgever, Leuvensesteenweg 369, 1932 Zaventem. RPR: Brussel. BCE: 0756.463.210, IBAN: BE16 3632 0464 4374. Onderneming toegelaten door de FSMA.
 • Proace EV

  De geroemde capaciteiten van de Proace in combinatie met de voordelige TCO van zijn vooruitstrevende elektrische technologie maken hem tot de ideale partner voor al uw professionele activiteiten.