1. New Cars
 2. Overzicht

RAV4 PHEV Style Plus

SUV

RAV4 PHEV - Style Plus - SUV
Vanaf
Vanaf € 62.550
€ 67.050
Financiering vanaf
Legale vermeldingen

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl

 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

   


RAV4 PLUG-IN Hybrid Galerij

Exploreren 360°

 • Exterieur

  EXTERIEURONTWERP

  De RAV4 Plug-in Hybrid is gemaakt om in te rijden en ontworpen om op te vallen. De RAV4 Plug-in Hybrid combineert de robuuste look van een volbloed SUV met strakke, dynamische vormen, wat een gestroomlijnd, stads uiterlijk oplevert. Achter het verfijnde ontwerp gaan onze hybride technologie van de vierde generatie en een lithium-ion batterij met hoge capaciteit schuil. Dankzij de energie van dit systeem geniet u van een directe acceleratie en toonaangevende actieradius.

 • DIRECT VERMOGEN, ONGEËVENAARDE ZUINIGHEID

  De RAV4 Plug-in Hybrid levert niet alleen moeiteloze prestaties, maar is ook zeer zuinig: met zijn CO2-uitstoot van 22 g/km en brandstofverbruik van 1,3 l per 100 km is hij toonaangevend in zijn klasse. Een nieuwe lithium-ion batterij van 18,1 kW zorgt voor een volledig elektrische actieradius van meer dan 65 km*, terwijl de boordlader van 6,6 kW de batterij in 2,5 uur volledig oplaadt.

 • VERFIJND EN VERBONDEN

  Het stijlvolle interieur van de RAV4 Plug-in Hybrid vormt het ideale decor voor stille, moeiteloze prestaties. De sportieve lederen stoelen en het grote panoramadak zorgen voor een comfortabel en ruimtelijk gevoel in het verfijnde interieur, terwijl de batterij vrijwel geen plaats inneemt in de flexibele bagageruimte van 520 liter. Het verfijnde interieur van de RAV4 biedt compromisloos comfort en gemak, wat onder meer blijkt uit een head-up display, een JBL Premium-audiosysteem met 9 luidsprekers, draadloos opladen en een 230-volt stopcontact in de bagageruimte.

 • OP ALLES VOORBEREID

  Voor naadloze toegang tot entertainment en connectiviteit in de auto is het intuïtieve dashboard voorzien van een 9-inch touchscreen met ons nieuwste multimediasysteem en smartphone-integratie. Naast Apple CarPlay™ en Android Auto™ voor onder meer muziek en telefoongesprekken kunt u met de MyT-app op uw smartphone het batterijniveau controleren, oplaadtijden plannen en zelfs het interieur van de RAV4 vooraf koelen of verwarmen.

Volledig scherm Sluiten

Promoties

Geen inhoud gevonden