1. New Cars

UITVERKOCHT

 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

   

Een rijervaring die de verwachtingen overtreft

De nieuwe, krachtigere GR86 bouwt voort op het legendarische 'fun to drive'-gevoel van de GT86 en is een echte bestuurdersauto voor wie begrijpt wat autorijden zo speciaal maakt - het moment van helderheid waarop de auto en de weg samensmelten tot één geheel. Geniet van de sensatie van onvervalst rijplezier. 

Een geschiedenis van opwindende ritten

Hoewel een gedeeld DNA met de GT86 duidelijk zichtbaar is, gaan de roots van de gloednieuwe GR86 terug tot de jaren zestig. Van sportieve looks tot race-ervaring, van boxermotoren tot gewichtsvermindering; onze nieuwe, achterwielaangedreven 2+2-coupé is beïnvloed door een lange reeks van echt iconische sportwagens uit ons verleden.

Klaar om te beginnen? Kies je motor en uitvoering

Alle afwerkingen

Ontdek alle beschikbare versies

2 Opties

Geen resultaten

 •  
  GR86 - GR86 - Coupé

  GR86 GR86

  Coupé
  • +
   Torsen limited slip differential (LSD) lock
  • +
   17 "lichtmetalen velgen met machinale bewerking (10 spaken)
  • +
   GR logo op stuurwiel

  Benzine

  Van

  Vanaf € 34.600

  /maand

  Legale vermeldingen

  6M/T | 4X2
  Benzine

  Van

  Vanaf € 36.670

  /maand

  Legale vermeldingen

  6A/T | 4X2
 •  
  GR86 - Sport - Coupé

  GR86 Sport

  Coupé
  • +
   Adaptive Front Light System (AFS)
  • +
   18" zwarte lichtmetalen velgen (10-spaaks)
  • +
   Aluminium pedalen

  Benzine

  Van

  Vanaf € 37.030

  /maand

  Legale vermeldingen

  6M/T | 4X2
  Benzine

  Van

  Vanaf € 39.090

  /maand

  Legale vermeldingen

  6A/T | 4X2

Glimlach achter het stuur

Krijg weer contact met de weg dankzij een groot aantal prestatieverbeterende eigenschappen, bedoeld om u meer te laten voelen. De auto combineert een verbeterde gasrespons en een verbeterd schakel- en koppelingsgevoel met een uitzonderlijk lichte carrosserie en toonaangevende aerodynamica, waaronder luchtuitlaatopeningen vooraan, zijspoilers en een ducktail-achterspoiler, ontwikkeld op basis van Toyota's race-ervaring.
 • PRESTATIES

  Superieure raceprestaties
  op de weg

  De nieuwe Toyota GR86-motor beschikt over verbeterde in- en uitlaatfuncties om de prestaties en de respons van het aandrijfvermogen te verbeteren, terwijl de wrijving is verminderd om bij alle toerentallen meer koppel te leveren, met een maximum van 250 Nm bij 3400 t/min, wat een unieke rijervaring oplevert die rechtstreeks beïnvloed is door Toyota's illustere nalatenschap in de autosport. Deze expertise vertaalt zich in een responsieve, levendige en dynamische wagen met geavanceerde aerodynamische componenten en opwindende prestaties.

 • ONTWERP

  Maak een statement

  Het opvallende uiterlijk van de GR86 is ontworpen met prestaties in het achterhoofd. Een breed postuur en chique aerodynamische voorspoilers en luchtroosters vooraan zorgen voor een uitstekende baanvastheid vooraan. Nieuwe, slanke horizontale zijspoilers helpen de rolneiging te verminderen, terwijl de achterwielkastspoilers en de achterspoiler de stabiliteit achteraan verbeteren.

Ophanging

De GR86 heeft een lichtere, stijvere ophanging, voor een nog betere wegligging en een nog betere stuurrespons, kenmerkend voor een sportwagen.

Ontworpen met het oog op prestaties

Ontdek enkele van de vormgevingsdetails die de GR86 zo speciaal maken.