1. New Cars
Onze meest begeerde coupé, de GR86, is momenteel uitverkocht. Lees verder voor meer informatie over dit model.

 • Recht van de racebaan 

  Wil jij de opwinding voelen die onze racepiloten ervaren? Het sportieve ontwerp van de GR86 is rechtstreeks gebaseerd op onze successen in de autosport. Onze meest begeerde coupé belooft je sensationeel rijplezier, zowel op vlak van prestaties als in zijn design, dat knipoogt naar Toyota’s eerste productiesportwagen uit 1965. 


 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie en verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan.


 • Toyota T-Mate, uw metgezel om veiliger te rijden

  Voor toonaangevende veiligheidsfuncties is de Toyota GR86 uitgerust met T-Mate, uw behulpzame partner tijdens het rijden. T-Mate is een reeks systemen om u te ondersteunen en veiliger te laten rijden. T-Mate zorgt ervoor dat u altijd in veilige handen bent, of u nu op de snelweg rijdt, in de stad bent of parkeert. 

De compleet nieuwe GR86 geeft u toegang tot de wereld van Gazoo Racing. Het responsieve, wendbare en sportieve ontwerp is rechtstreeks beïnvloed door onze autosportkennis. Het resultaat is een unieke ervaring, die draait om wat echt belangrijk is.
 • Een groot aantal prestatieverbeterende eigenschappen zorgen ervoor dat u meer voelt en weer contact krijgt met de weg. De GR86 combineert een snellere gasrespons en een verbeterd schakel- en koppelingsgevoel met een uitzonderlijk lichte carrosserie, waardoor elke rit een ongelooflijke ervaring wordt.
 • De GR86 biedt een unieke rijervaring die rechtstreeks is beïnvloed door Toyota’s roemrijke autosportgeschiedenis. Deze kennis vertaalt zich in een responsieve, wendbare en dynamische auto met geavanceerde aerodynamische componenten.
 • Het brede postuur en de chique aerodynamische voorspoilers en luchtroosters geven de auto een uitstekende wegligging aan de voorzijde. De nieuwe, strakke horizontale zijspoilers verminderen de rolneiging, terwijl de wielkastspoilers en achterspoiler de stabiliteit aan de achterzijde verbeteren.

GR86 galerij

Ontdek enkele van de vormgevingsdetails die de GR86 zo speciaal maken.

Belgische specificaties kunnen afwijken. De foto’s laten auto’s zien die door professionals worden bestuurd op particuliere wegen en circuits.

GEÏNSPIREERD DOOR TOYOTA GAZOO RACING

De GR86 maakt deel uit van onze GR-serie en brengt de geest van GAZOO Racing tot uiting in een prestatiegerichte sportwagen. Kom meer te weten over TOYOTA GAZOO Racing en de GR-serie.
Ontdek GAZOO Racing

Exterieurkleuren

Een geschiedenis van opwindende ritten

Hoewel een gedeeld DNA met de GT86 duidelijk zichtbaar is, gaan de roots van de gloednieuwe GR86 terug tot de jaren zestig. Van sportieve looks tot race-ervaring, van boxermotoren tot gewichtsvermindering; onze nieuwe, achterwielaangedreven 2+2-coupé is beïnvloed door een lange reeks van echt iconische sportwagens uit ons verleden.