1. New Cars
  2. Coming soon
  3. GR Yaris
De legende duurt voort
Scrollen Overslaan
De legende duurt voort

De gloednieuwe Toyota GR Yaris

Buitengewoon geëvolueerd

Het beste is nog beter geworden. De nieuwe GR Yaris is het resultaat van een ‘race to road’-filosofie van constante verbetering en is een directe hot hatch-klassieker. Aangedreven door een krachtige driecilindermotor, brengt deze wagen rijplezier naar een hoger niveau.

Ontwikkeld met directe input van Toyota’s autosportprofessionals
Een innovatieve nieuwe directe automatische achttraps transmissie van GAZOO Racing
Met jou midden in de actie
Autosportgeschiedenis
Voortgekomen uit de autosport
Met tientallen jaren race- en rallysuccessen op het allerhoogste niveau is Toyota een geduchte concurrent in de wereldwijde autosport. Waarom? Omdat er geen betere omgeving is om nieuwe technologieën en adembenemende nieuwe wagens te ontwikkelen.
Directe automatische transmissie van Toyota GAZOO Racing
De vernieuwde sportversnellingsbak
De directe automatische transmissie van Toyota GAZOO Racing maakt bliksemsnel schakelen en snellere rondetijden mogelijk en brengt de technologie van het circuit naar de weg. Met acht dicht bij elkaar liggende overbrengingsverhoudingen voor opwindende acceleratie kan deze innovatieve versnellingsbak voorspellend, volledig automatische schakelen en is deze perfect afgestemd op je intenties.

Past zich aan je rijstijl aan

De intelligente en aanpasbare Direct Shift-automaat is voorzien van de modi Normal, Eco, Custom en high-performance Sport.

Schakelsnelheden zoals bij een supercar

Sneller schakelen betekent snellere rondetijden. GAZOO Racing’s nieuwe Direct Shift-automaat biedt dat concurrentievoordeel aan de GR Yaris.

Rijdynamiek
Ontworpen voor opwinding
De coureur is het belangrijkste onderdeel van een raceauto. De nieuwe GR Yaris is ontwikkeld op basis van deze ‘driver-first’-filosofie. Van verbeteringen aan het chassis die het gevoel en de reactiesnelheid verbeteren tot een lagere zithouding, elk detail is verfijnd om een opwindend gevoel van verbondenheid te creëren.

Ongeëvenaarde prestaties

Deze uitstekende motor is krachtiger en heeft meer vermogen en koppel.

Precisie die je kunt voelen

Met een stevigere carrosserie, sterkere ophangingsbevestigingen en hogere veerconstanten is de nieuwe GR Yaris zeer wendbaar.

Rond de bestuurder gebouwde cockpit

De geëvolueerde, rond de bestuurder gebouwde cockpit heeft een lagere zithouding en een multimediascherm voor meer comfort en controle.