1. Owners
  2. Warranty
  3. 10 Jaar Garantie

Toyota Relax

10 jaar garantie bij Toyota

Als er iets is waar u op kunt vertrouwen, dan is het wel uw Toyota. Hij voert u overal naartoe, door weer en wind, jaar in jaar uit. Dat geeft een goed gevoel. Een gevoel van vertrouwen. En dat vertrouwen willen wij nog verder versterken.

Daarom schenken wij nu als enige constructeur in België tot 10 jaar garantie op elke Toyota!

Toyota garantie bij elk onderhoud

Al wat u hiervoor hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende een jaar, en dat jaar na jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. Alweer een goede reden om uw Toyota goed te verzorgen!
Maak online een afspraak voor uw onderhoud

Addertjes onder het gras? Daar doen wij niet aan mee

We leggen u de Toyota Relax garantie uit opdat u nooit voor verrassingen komt te staan. Eens onze standaard fabrieksgarantie van 3 jaar (of 100.000 km) is verlopen, wordt de autogarantie automatisch verlengd gedurende 1 jaar of 15.000 km als u uw wagen laat onderhouden bij een Toyota-dealer. Laat u uw wagen daarna binnen het jaar weer onderhouden, dan komt daar weer een jaar garantie bij, en dat tot 10 jaar of 200.000 km!
Ontdek onze algemene voorwaarden

Komt u echter niet binnen een jaar langs voor onderhoud, dan wordt uw garantie stopgezet. U kunt de Toyota Relax garantie echter opnieuw activeren door uw wagen weer te laten onderhouden, maar dan met een wachttijd van een maand.

Deze unieke garantie van 10 jaar geldt voor alle eigenaars van een in Europa gekochte Toyota, zowel voor wagens met verbrandingsmotor als hybride wagens en elektrische wagens, en zowel nieuw als tweedehands.

“Ik kan met een gerust gemoed blijven rijden”

Catheline kocht vorig jaar een twee jaar oude Toyota Yaris. “Normaal gezien zou de fabrieksgarantie nu afgelopen zijn. Maar dankzij deze unieke service is mijn garantie probleemloos verlengd bij mijn onderhoud bij de Toyota-concessie in mijn buurt. En dat zelfs voor een tweedehandswagen! Deze verlengde garantie is echt een pak van mijn hart, want zo kan ik de komende jaren kan ik met een gerust gemoed blijven rijden. Bedankt Toyota!”

1op de eerste van de twee bereikte termijnen.
210.000 km op Yaris GR
FAQ
Ongeacht of u een nieuwe of tweedehands Toyota hebt aangeschaft, komt het voertuig in aanmerking voor deze garantie totdat het tien jaar oud is of 200.000 km op de teller heeft (het eerste van beide criteria dat wordt bereikt, is van toepassing). Daarbij gelden de voorwaarden die voor dit programma zijn vastgelegd - Klik op deze link.
Tijdens de uitvoering van het merkonderhoud volgens de aanbevelingen in het onderhouds- en garantieboekje van uw voertuig binnen het Toyota-netwerk in België en in Luxemburg : de Toyota Relax-garantie wordt automatisch verlengd totdat uw Toyota tien jaar oud is of 200.000 km op de teller heeft.
De verlengde Toyota Relax-garantie is geldig zodra het programma is geactiveerd na de uitvoering van het merkonderhoud van uw voertuig bij Toyota en volgens de opgegeven onderhoudstermijnen in het onderhoudsboekje.
De verlengde Toyota Relax-garantie is gekoppeld aan het voertuig. De nieuwe eigenaar van het voertuig kan dus volop genieten van de verlengde Toyota Relax-garantie en de geldigheidsduur van de garantie blijft dezelfde.
Het voertuig geniet van Toyota Relax zodra het voldoet aan de vastgelegde criteria om in aanmerking te komen voor deze garantie. Het is echter niet noodzakelijk dat eerdere merkonderhouden binnen het Toyota-netwerk werden uitgevoerd. Er kunnen wel beperkingen van toepassing zijn. Voor meer details verwijzen we u naar de algemene voorwaarden van Toyota Relax - Klik op deze link.
Klik op deze link voor de lijst van de onderdelen die door de verlengde Toyota Relax-garantie zijn gedekt.
Neen, Toyota Relax omvat geen bijstandsverlening.
Neen, de verlengde Toyota Relax-garantie wordt automatisch geactiveerd door de erkende dealers/garages in het Toyota-netwerk zodra uw voertuig voldoet aan de voorwaarden van dit programma - Klik op deze link. U hoeft geen bijzondere bewijsstukken te verschaffen.
Uw voertuig geniet van Toyota Relax na een wachttijd van één maand, die begint te lopen zodra de verlengde garantie werd geactiveerd.