1. New Cars
Vanaf (Incl. BTW)
€ 56.800
€ 60.800
Legale vermeldingen

 • Op alles voorbereid 

  Met zijn stoere en robuuste ontwerp, zijn lage verbruik en uitstoot en zijn eindeloze standaardopties voelt de RAV4 zich even thuis in de drukke stadsjungle als het avontuurlijke platteland. Zijn uitgebreide veiligheidssystemen bezorgen je de gemoedsrust om van elke rit te genieten. 


 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie en verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan.


 • Toyota T-Mate, uw metgezel om veiliger te rijden

  Voor toonaangevende veiligheidsfuncties is de Toyota RAV4 uitgerust met T-Mate, uw behulpzame partner tijdens het rijden. T-Mate is een reeks systemen om u te ondersteunen en veiliger te laten rijden. T-Mate zorgt ervoor dat u altijd in veilige handen bent, of u nu op de snelweg rijdt, in de stad bent of parkeert. De volledige content van T-Mate voor de Toyota RAV4 vindt u in de autoconfigurator.

Alle afwerkingen

Ontdek alle beschikbare versies

4 Opties

Geen resultaten

 • RAV4 PHEV - Dynamic Plus - SUV

  RAV4 PHEV Dynamic Plus

  Hybride
  SUV


  Vanaf

  € 56.800

  € 60.800

  /Maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT AWD | AWD-i
 • RAV4 PHEV - Premium Plus - SUV

  RAV4 PHEV Premium Plus

  Hybride
  SUV


  Vanaf

  € 59.620

  € 63.620

  /Maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT AWD | AWD-i
 • RAV4 PHEV - Style Plus - SUV

  RAV4 PHEV Style Plus

  Hybride
  SUV


  Vanaf

  € 63.050

  € 67.050

  /Maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT AWD | AWD-i
 • RAV4 PHEV - GR Sport - SUV

  RAV4 PHEV GR Sport

  Hybride
  SUV


  Vanaf

  € 63.480

  € 67.480

  /Maand

  Legale vermeldingen

  e-CVT AWD | AWD-i

Een markante SUV met plug-in hybride technologie

De robuuste en verfijnde RAV4 met plug-in hybride technologie bouwt voort op een rijk SUV-verleden. Dit is een auto die u verder brengt. Ontdek de blauwdruk van hybride vermogen binnen een opmerkelijk gedurfd en stads ontwerp.

Dubbel DNA

De RAV4 Plug-in hybride combineert onze krachtigste hybride technologie ooit met uitstekende EV-capaciteit om u nog verder, nog schoner te laten rijden. Onder het geavanceerde design laat de dubbele energie, geleverd door onze hybride technologie van de vierde generatie en een lithium-ionbatterij van hoge capaciteit, u toe om direct te accelereren en te genieten van een in deze klasse ongekend rijbereik.

Schone energie

De RAV4 Plug-in hybride straalt kracht en dynamiek uit en staat stevig op zijn wielen. Bovendien levert hij prestaties die een klasse op zich vormen. Met een 2,5-liter Hybrid Dynamic Force-benzinemotor en een intelligent vierwielaandrijfsysteem (AWD-i) sprint hij in slechts 6,0 seconden van 0 naar 100 km/h dankzij zijn indrukwekkende tractie en wonderbaarlijk vermogen van 306 DIN pk.

Rijd zoals u dat wilt

Met de keuzeschakelaar voor vier rijstanden in de RAV4 kunt u het efficiënte hybride systeem aan uw behoeften aanpassen. Rijd tot 75 km in de EV-modus: ideaal voor kortere ritten of het doorkruisen van lage-emissiezones in een stad. Buiten de bebouwde kom maakt de benzinemotor het rijden op de autosnelweg bijzonder aangenaam. Met de hybride aandrijflijn van de RAV4 bereikt u altijd uw bestemming.

Inwendige stijl

De stijlvolle cabine van de RAV4 Plug-in hybride vormt de ideale setting voor stille, moeiteloze prestaties. Sportieve lederen zetels en een groot panoramisch dak waarborgen dat ritten in het ruimtelijke, verfijnde interieur luchtig en comfortabel aanvoelen, terwijl een kofferruimte van 520 l flexibele laadruimte biedt met een minimale uitsteek van de batterij.

Door en door innovatief

De Toyota RAV4 Plug-in Hybrid gebruikt een innovatieve reeks technische voorzieningen om elke reis beter te laten verlopen. Het geavanceerde multimediasysteem in de Toyota RAV4 Plug-in Hybrid is gericht op en uw behoeften, zodat u zich altijd en overal met de wereld verbonden voelt en alles onder controle hebt.
 • Multimediascherm Binnen het verfijnde exterieurontwerp van de RAV4 Plug-In Hybrid vindt u een naadloos multimediapakket. Het intuïtieve multimediadashboard bevat een 10,5-inch touchscreen met de nieuwste smartphone-integratie via draadloze Apple CarPlay.
 • Digitale combimeter Met de vernieuwde digitale combimeter in de RAV4 Plug-in Hybrid kunt u kiezen uit vier verschillende thema’s om uw ervaring te personaliseren: Casual, Smart, Sport en Tough. Kies uw favoriete stijl en schakel dan tussen drie verschillende lay-outs voor de ultieme persoonlijke schermervaring. U kunt ook precies bepalen hoeveel en wat voor soort informatie u wilt weergeven.
 • Remote Services en Toyota Smart Connect Technologie maakt elk aspect van de RAV4 Plug-in Hybrid beter, of hij nu geparkeerd staat of onderweg is. Voordat u überhaupt instapt, opent de MyT-app op uw smartphone een wereld van connectiviteit. Gebruik uw telefoon om uw auto op afstand te koelen en verwarmen via de airco-instellingen, de portieren te vergrendelen en ontgrendelen en zelfs de alarmlichten te laten knipperen om uw auto te lokaliseren. En Toyota Smart Connect tilt elke reis naar een hoger niveau met naadloze cloudnavigatie, Smart Voice Assist en realtime verkeersinformatie.

Toyota T-Mate, uw metgezel om veiliger te rijden

T-Mate is een reeks systemen om u te ondersteunen en veiliger te laten rijden. T-Mate zorgt ervoor dat u altijd in veilige handen bent, of u nu op de snelweg rijdt, in de stad bent of parkeert.
 • Pre-Collision System (PCS)

  Ons Pre-Collision System kan aanrijdingen met andere voertuigen, voetgangers en fietsers detecteren en u helpen om deze te vermijden. Het systeem waarschuwt de bestuurder met hoorbare en zichtbare signalen en biedt remassistentie. Als het de bestuurder niet lukt om op tijd te remmen, worden de remmen automatisch geactiveerd om een botsing te voorkomen of beperken. Detectie van auto’s, voetgangers, fietsers en motorfietsen is mogelijk. Overdag bieden Intersection Collision Avoidance Support en Emergency Steering Assist bovendien ondersteuning bij het afslaan op kruispunten en bij uitwijkmanoeuvres.

 • Adaptive Cruise Control (ACC)

  Dit systeem houdt de auto op een minimale vooraf ingestelde afstand van uw voorligger. Als deze afstand kleiner wordt, verlaagt het systeem uw snelheid en uiteindelijk worden de remmen geactiveerd en gaan de remlichten branden. Als uw auto is uitgerust met Road Sign Assist (RSA), herkent dit systeem ook snelheidsbeperkingen op uw route en stelt het noodzakelijke aanpassingen voor.

 • Blind Spot Monitor (BSM)

  Ons Blind Spot Monitoring-systeem waarschuwt de bestuurder voor voertuigen die hij misschien niet in zijn buitenspiegels heeft gezien. Dit is vooral handig bij het inhalen.

 • Toyota Smart Connect – Road Events

  Dit systeem waarschuwt u voor plaatselijke gevaren, zoals ongelukken op de route of gladheid, door informatie van andere bestuurders te verzamelen en waarschuwingen op het multimediascherm van de auto weer te geven. Afhankelijk van het soort multimediasysteem in uw auto kunnen ook potentiële gevaren worden gemeld, waardoor de verkeersveiligheid in het algemeen wordt verbeterd.

 • Rear Cross Traffic Alert with Automatic Braking (RCTAB)

  Bij het achteruit uitparkeren herkent dit systeem naderende voertuigen van links of rechts. Het systeem waarschuwt u en remt vervolgens om een aanrijding te voorkomen.

 • Panoramic View Monitor (PVM)

  Parkeren gaat gemakkelijker en veiliger met dit systeem, dat de beelden van vier camera’s combineert tot een bijna 360°-beeld van uw omgeving.

 • Rear Seat Reminder System (RSRS)

  Dit systeem waarschuwt de bestuurder als er passagiers of voorwerpen op de achterbank worden achtergelaten. Eerst wordt een waarschuwing op de digitale combimeter weergeven. Afhankelijk van het model worden daarna de alarmlichten en een zoemer geactiveerd wanneer u de auto na het uitstappen hebt vergrendeld.

Plug-in hybride elektrisch rijden

Veelgestelde vragen

Hybride en plug-in hybride auto’s gebruiken dezelfde beproefde Toyota Hybrid Synergy Drive-technologie, maar er is één duidelijk verschil.

Plug-in hybrides van Toyota hebben een batterij met een aanzienlijk grotere capaciteit en een elektrische actieradius van maximaal 75 km. Plug-in hybrides kunnen opgeladen worden via een externe stroombron, zoals een stopcontact in huis, een speciale wallbox of een openbare laadpaal. Zo vaak mogelijk opladen zorgt voor maximale efficiëntie, maar plug-in hybrides van Toyota rijden ook in de hybride modus als ze niet zijn opgeladen.

In de hybride modus schakelen alle Toyota-hybrides naadloos tussen twee krachtbronnen: een zuinige benzinemotor en een intelligente, zelfopladende hybride batterij. Dit biedt een hoge mate van flexibiliteit, met name voor langere reizen. 

De RAV4 Plug-in Hybrid reageert speels en krachtig en staat garant voor een plezierige rijervaring. Dankzij de indrukwekkende tractie en het vermogen van 306 DIN-pk accelereert hij van 0-100 km/h in slechts 6,0 seconden.

De RAV4 Plug-in Hybrid stoot minder CO2 uit, is efficiënter dan een conventionele auto met verbrandingsmotor en heeft een nog lager brandstofverbruik (22 g CO2 per liter brandstof, gecombineerde cyclus). Daarnaast biedt de RAV4 Plug-in Hybrid alle voordelen van een elektrische aandrijving, van een hoog, onmiddellijk beschikbaar koppel tot een volledig stil interieur. 

In de elektrische modus reist u overal uitsluitend emissievrij. De RAV4 Plug-in Hybrid heeft een maximale actieradius van 75 km (gecombineerd) of 98 km (in de stad).

Zelfs als u vol gas geeft, sprint u in de standaard EV-modus naar een elektrische topsnelheid van 135 km/h*. Voor afstanden boven de volledig elektrische actieradius schakelt de RAV4 Plug-in Hybrid naadloos naar de hybride modus, waarbij de benzinemotor en geregenereerd batterijvermogen worden gecombineerd.

*Onder voorwaarde van voldoende laadniveau 

Stopcontact in huis

U kunt uw RAV4 Plug-in Hybrid opladen via een stopcontact in huis (10 A).

Wallbox

Snel, betrouwbaar en specifiek thuis/op kantoor opladen is mogelijk via een wallbox-laadstation*.

* Neem contact op met uw dealer als u overweegt een wallbox bij uw auto te kopen.

Openbare laadstations

Maak gebruik van openbare snellaadstations langs de weg of op speciale parkeerplaatsen. Word ook lid van het Toyota Charging Network via de MyT-app om eenvoudig toegang te krijgen tot laadstations in de buurt. 

Stopcontact in huis

Volledig opgeladen in 7,5 uur*. Dankzij de mogelijkheid om de laadtijden te plannen, kunt u van lagere kosten profiteren als uw stroomtarief ’s nachts of tijdens daluren goedkoper is.

Wallbox

De installatie van een speciale kabel en wallbox bij u thuis zorgt voor optimale snelheid en veiligheid. Hiermee kunt u uw auto in 2,5 uur* volledig opladen. U kunt het opladen ook op afstand controleren en volgen met de MyT-app.

Openbare laadstations

Maak gebruik van een openbaar toegankelijk laadstation. Net als met een wallbox is de batterij in 2,5 uur* volledig opgeladen.

Met de MyT-app kunt u ook controleren hoe lang het nog duurt voordat uw auto volledig opgeladen is. Dit is vooral handig als uw auto op een openbaar laadstation is aangesloten.

* Van 0 tot 100% 

Vaker opladen

Elke dag opladen helpt u om meer plezier te beleven aan de elektrische mogelijkheden van uw auto.

Een vlotte rit

Door uw rijstijl te optimaliseren, verbetert u de elektrische efficiëntie van uw auto en levert deze uitstekende prestaties tijdens elke rit.

Regeneratief remmen

Door de kinetische remenergie op te vangen, wordt de batterij opgeladen en gaat de auto intuïtief langzamer rijden wanneer u het gaspedaal loslaat.

Verwarm uw interieur voor

Geniet telkens van de perfecte temperatuur met verwarming op afstand. Koel of verwarm uw auto voordat u gaat rijden zonder de actieradius van de batterij te belasten. 

Wanneer u uw auto regelmatig oplaadt, merkt u duidelijk de voordelen van elektrisch rijden, zoals lagere emissies en lagere gebruikskosten. Maar zolang er brandstof in uw auto aanwezig is, kunt u met uw RAV4 Plug-in Hybrid in de hybride modus rijden als de batterij leeg is. 

Bij Toyota maken we elke batterij om net zo lang mee te gaan als uw auto. Elke batterij wordt geleverd met 5 jaar/100.000 km* garantie, die met een jaarlijkse Hybrid Health Check tot 10 jaar kan worden verlengd.

* Afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt 

RAV4 PLUG-IN HYBRID GALERIJ

Extra veel laadruimte

Een fiets inladen in de koffer als het onverwacht regent, vriendjes naar huis voeren van de jeugdbeweging, snel bagage inladen voor een geïmproviseerd kampeerweekendje ... Als ouder moet je flexibel zijn, en de gezinswagen van Toyota helpen je daarbij. 

Elke familiewagen van Toyota beschikt over zeeën van ruimte voor al zijn passagiers, zowel voor de modellen met 5 als met 7 zetels. Een extra ruime koffer is uiteraard standaard inbegrepen. Bovendien kan je de zetels makkelijk en onafhankelijk van elkaar inklappen. Zo beschik je snel en eenvoudig over meer laadruimte om al je spullen in op te bergen ... of creëer je meer persoonlijke ruimte voor je (b)engels wanneer die daar even behoefte aan hebben.

Optionele dakstangen en een dakkoffer geven je nog meer mogelijkheden om er volledig uitgerust op uit te trekken met het hele gezin. 

Configureer

5 redenen waarom je dol gaat zijn op de gezinswagens van Toyota

 •     Meer dan voldoende ruimte voor 5 tot 7 personen*

    De nieuwste veiligheidssystemen

    Extra veel laadruimte

    De betrouwbare kwaliteit van Toyota, inclusief 10 jaar garantie

    Indrukwekkende brandstofbesparing

  *Afhankelijk van de uitvoering