1. Discover Toyota
  2. Toyota GAZOO Racing
  3. Toyota GR Supra

Toyota GR SUPRA

Een exclusief gamma van dynamische sportwagens

De legende is terug

Met de nieuwe Toyota GR Supra, die voortborduurt op meer dan vijftig jaar ervaring, bieden we de puurste rijervaring tot nu toe. Dankzij de opwindende mix van kracht, balans en wendbaarheid biedt deze auto ultiem rijplezier voor liefhebbers.

In het eerste jaar van de introductie krijgt de Toyota GR Supra 900 nieuwe eigenaren in Europa en die profiteren van een aantal bijzondere voordelen, omdat ze deze pure sportwagen als eerste hebben gereserveerd.

Ontdek de specificaties

A90 edition

Maak kennis met de Toyota GR Supra A90 Edition. De A90 Edition, die is afgewerkt in een spectaculaire matte lak (Storm Grey), matzwarte 19-inch lichtmetalen velgen en een bekleding van rood leder, is een eerbetoon aan het verleden van de Supra en wordt in slechts negentig exemplaren gemaakt.

De Toyota GR Supra A90 Edition wordt exclusief aangeboden aan de eerste 90 Europese klanten, waarvan 3 voor België en Groothertogdom Luxemburg, die hun auto al vooruit hebben besteld.

Ontdek de A90

Voor het gevoel

De voorin geplaatste zescilinderlijnmotor van de nieuwe Toyota GR Supra heeft alles in zich om uw zintuigen te stimuleren. Onze sublieme sportwagen voelt zich op de weg net zo thuis als op het circuit en biedt een naadloos vermogen en een directe respons dankzij de 340 pk sterke 3.0-liter turbomotor.

Ontdek de specificaties

Racen zit in ons DNA

In de nieuwe Toyota GR Supra, het eerste wereldwijde GR-model dat door TOYOTA GAZOO Racing wordt geproduceerd, hebben we onze ervaring met racen op het hoogste niveau verwerkt. Daardoor is het een pure sportwagen, die zowel op het circuit (tot het uiterste) als op normale wegen in zijn element is.

Meer over racen

Het verhaal van de Supra

De Supra is misschien wel Toyota's beroemdste sportauto. Met legendarische roots die helemaal teruggaan tot de prachtige Toyota 2000GT uit de jaren '60, en meer recentelijk door de rol die hij heeft gespeeld in films en populaire cultuur, heeft de Supra mensen van alle generaties over de hele wereld geïnspireerd.

Meer over de erfenis