1. Discover Toyota
  2. Toyota GAZOO Racing
  3. Toyota GR Supra
  4. Toyota Supra A90

Toyota GR Supra A90 Edition

Maak kennis met de Toyota GR Supra A90 Edition

De exclusieve A90 edition heeft naast de specificaties van de sport-uitvoering met premium pack een unieke matte lak, imposante 19-inch matte lichtmetalen velgen en een schitterend interieur in rood leder en is daarmee net zo spannend om naar te kijken als om in te rijden.

De A90-editie, waarvan slechts 90 exemplaren voor Europa bestemd zijn, waarvan 3 voor België en Groothertogdom Luxemburg, is een sensationeel eerbetoon aan het roemrijke verleden van de Supra en aan de vijfde generatie die deze chassiscode krijgt.

Een onvergetelijke indruk

Spectaculair, doelgericht en gestroomlijnd: dit is een sportwagen die nooit onopgemerkt blijft. Met zijn afwerking in exclusieve, matte Storm Grey-lak maakt de A90 edition zowel rijdend als stilstaand een onvergetelijke indruk.

Gemaakt voor de bochten

De A90 Edition heeft schitterende, matzwarte 19-inch lichtmetalen velgen. Deze sterke, lichte velgen verbeteren het rijgedrag en vullen het toch al spectaculaire uiterlijk van de A90 Edition perfect aan.

Stap in het rood

De A90 Edition heeft door de racewereld geïnspireerde sportstoelen in rood leder en Alcantara die uitzonderlijke ondersteuning bieden, terwijl het rode leder op het stuurwiel en het bestuurdersportier het markante uiterlijk completeren. Qua uitrusting gaat de A90-Edition een stap verder dan de sport-uitvoering met Premium pack en dat zorgt voor een uniek bestuurderscompartiment.

Prestatiespecificaties

Motorvermogen: 340 din-pk bij 5 000 - 6 500 tpm

Motokoppel: 500 nm bij 1 600 – 4 500 tpm

Acceleratie (0-100 km/h) : 4.3 seconden

Topsnelheid (elektronisch begrensd) : 250 km/h

CO2-emissies (gemende cyclus NEDC – onder voorbehoud van homologatie) : 170 g/km