1. Used Cars
  2. Audi

Kies je premium Audi tweedehandswagens met kwaliteitsgarantie

Wil jij rijplezier combineren met een gerust gemoed en een aanzienlijk voordeel? Dat kan, met de kwalitatieve tweedehandswagens aangeboden door Toyota. Want bij Toyota onderwerpen experts elke tweedehandswagen aan een nauwgezette selectie, gevolgd door een rigoureus nazicht van een lange lijst van maar liefst 145 verschillende controlepunten. Enkel tweedehandswagens die deze controle doorstaan, worden te koop aangeboden.

Als leider en pionier op het vlak van hybridetechnologie onderwerpen we tweedehands hybridewagens en Plug-in Hybrids bovendien aan een strenge Hybrid Health Check om er zeker van te zijn dat het hybridesysteem en de batterij in topconditie zijn.

Dankzij die strenge selectie en controle kunnen we jou een uitzonderlijke garantie van minimaal 12 maanden aanbieden op al onze tweedehandswagens. Als je daarnaast jaarlijks de Hybrid Health Check laat uitvoeren bij Toyota, verlengen we de garantie op de batterij bovendien tot maximaal 10 jaar. Zo rij je altijd met een gerust gemoed.

Waarom een tweedehandswagen kopen?

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een tweedehandswagen. Dat is een logische keuze. Tweedehandswagens zijn immers veel voordeliger dan een gloednieuwe wagen, waardoor je meer waarde krijgt voor je geld. Bovendien neemt de afschrijving van een auto vooral in de eerste jaren en zelfs maanden na aankoop snel af. Door te kiezen voor een tweedehandswagen, verlies je dus minder waarde.

Daarnaast is de kwaliteit van een tweedehandswagen steeds beter. Wagens worden almaar efficiënter onderhouden, en hun onderhoudsgeschiedenis is dankzij de digitalisering makkelijker na te kijken. Beslis je jouw tweedehandswagen te kopen via Toyota, dan ben je bovendien zeker van een van de meest strikte kwaliteitscontroles. Onze experts kijken elke tweedehandswagen namelijk na op niet minder dan 145 controlepunten. En dat is lang niet het enige voordeel van een tweedehandswagen bij Toyota.

Tweedehandswagen met garantie

Om je gemoedsrust te verzekeren, krijg je bij Toyota 12 maanden garantie bij elke tweedehandswagen, welk merk je ook kiest. Kies je voor een tweedehands hybridewagen of tweedehands Plug-in hybrid en laat je jaarlijks een Hybrid Health Check uitvoeren bij Toyota, dan krijg je er bovendien nog eens tot 10 jaar garantie op de batterij bovenop.

Inclusief pechhulp

Al onze tweedehandswagens worden je aangeboden met 12 maanden volledige pechhulp, inclusief pechverhelping en takeldiensten bij jou thuis of langs de weg.

Flexibele financieringen voor tweedehandswagens

Toyota Financial Services biedt je een waaier aan flexibele financieringsopties om je te helpen de tweedehands auto te kopen waar je van droomt. Dankzij het vrijblijvende advies van onze financiële consulenten stel je een financieringspakket samen dat bij jou past.

Betrouwbare verzekering voor je tweedehands auto

Toyota biedt je een van de meest uitgebreide dekkingen die er zijn. Zo ben je altijd verzekerd van onze kwaliteit en aandacht op de momenten dat je die het meest nodig hebt.