1. New Cars
Vanaf (Incl. BTW)
Vanaf 67870.0
Financiering vanaf

€ 545/maand

Legale vermeldingen

Alle geciteerde verbruiks- en CO2-cijfers zijn gebaseerd op de officiële resultaten van laboratoriumtests volgens de Europese regels. Deze worden verstrekt om auto’s met elkaar te kunnen vergelijken en geven mogelijk niet uw werkelijke rijervaring wee

Alle afwerkingen
Ontdek alle beschikbare versies van de Highlander
3 Opties

 •  
  Highlander - Dynamic Plus (V02) Hybride SUV - 5 deurs

  Hybride

  Van

  Vanaf € 71.610

  /maand

  Legale vermeldingen

  Automatische versnellingsbak (AWDi) | 4X4
 •  
  Highlander - Highlander (V02) Hybride SUV - 5 deurs

  Hybride

  Van

  Vanaf € 67.870

  /maand

  Legale vermeldingen

  Automatische versnellingsbak (AWDi) | 4X4
 •  
  Highlander - Premium Plus (V02) Hybride SUV - 5 deurs

  Hybride

  Van

  Vanaf € 77.900

  /maand

  Legale vermeldingen

  Automatische versnellingsbak (AWDi) | 4X4

10 jaar garantie bij Toyota

Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

 

Voor elke rit. Voor elke bestuurder.

Dankzij de aandrijfopties van zijn 2,5-liter Hybrid Dynamic Force-motor presteert de Highlander Hybrid beter dan men van deze klasse zou verwachten, zodat u het rendement van uw aandrijving kunt aanpassen en maximaliseren. NORMAL, ECO, SPORT of EV – welke stand u ook kiest, u bent altijd verzekerd van acceleratie, vermogen en responsiviteit, én van een stille en comfortabele rit.

Rijden met hybride vermogen. Rijden zoals u het wenst.

De nieuwe 2,5-liter Hybrid Dynamic Force-motor is krachtig genoeg om een aanhangwagen van 2 ton te trekken en is gecombineerd met een AWD-i systeem, dat automatisch in actie treedt waar dit nodig is. Door een bijkomende elektromotor achteraan, onafhankelijk van de hoofdmotor, te activeren, wordt extra aandrijfvermogen naar de achterwielen verdeeld, waardoor doorslippen van de voorwielen wordt tegengegaan.

Veelzijdig interieur. Veelzijdig leven.

De Toyota Highlander kan tot zeven personen comfortabel en in stijl vervoeren, met zeer veel beenruimte voor elke zitplaats en een ongelooflijk panoramisch dak. Het interieur kan worden aangepast aan wat u ook maar wilt vervoeren, met een bagageruimte die meer dan voldoende plaats biedt voor iedereens bezittingen.

HIGHLANDER GALERIJ