1. Used Cars
  2. Opel

Gecertificeerde tweedehands Opel met garantie voor zorgeloos rijden

Overweeg jij een tweedehandswagen omwille van de aantrekkelijkere prijs, maar wil je niet inboeten op kwaliteit? Dan zit je goed bij Toyota! Lees snel verder en ontdek waarom.

Bij Toyota is elke tweedehandswagen niet alleen zorgvuldig geselecteerd door een team van experts, maar ook onderworpen aan een lange lijst van niet minder dan 145 controlepunten. Daardoor zijn we zo overtuigd van de kwaliteit van elke tweedehandswagen, dat we jou een waterdichte garantie van maar liefst 12 maanden aanbieden!

Kies je bovendien voor een tweedehands hybridewagen of een tweedehands Plug-in Hybrid? Dan voeren wij als jarenlange pionier en leider in hybridetechnologie eerst een Hybrid Health Check uit om ons ervan te vergewissen dat zowel het hybridesysteem als de batterij perfect functioneren. Blijf jij deze Hybrid Health Check jaarlijks herhalen, dan verlengen we ook de garantie op de batterij, en dat tot wel 10 jaar lang.

De 5 troeven van een tweedehandswagen bij Toyota

Een tweedehandswagen kopen is zeker in deze tijden een logische beslissing geworden voor steeds meer mensen. Tweedehandswagens zijn immers niet alleen aanzienlijk goedkoper in aanschaf, ze verliezen ook veel minder snel hun waarde dan nieuwe wagens. De grootste waardevermindering van een auto vindt namelijk plaats in de initiële jaren, en zelfs maanden, na aankoop. Koop je jouw tweedehandswagen via Toyota, dan profiteer je bovenop de aantrekkelijke prijs nog van 5 andere grote troeven.

1.     145 controlepunten

Onze gespecialiseerde technici kijken elke tweedehandswagen grondig na, waarbij ze niet minder dan 145 controlepunten afvinken. Deze buitengewone kwaliteitscontrole waarborgt de betrouwbaarheid van alle tweedehandswagens in ons zeer ruime aanbod.

2.     12 maanden garantie op tweedehandswagens

Welke tweedehandswagen je ook kiest uit ons ruime aanbod, je geniet altijd een waterdichte garantie van 12 maanden. Gaat je voorkeur uit naar een tweedehands hybride of Plug-in hybride, dan verlengen we ook de batterijgarantie tot wel 10 jaar, als je jaarlijks langskomt voor een Hybrid Health Check.

3.     Wagen kopen zonder wachttijd

De wachttijden voor nieuwe wagens lopen vaak lang op, soms tot wel meer dan een jaar! Met een tweedehandswagen hoef je nooit te wachten. Nadat je hem hebt aangekocht en ingeschreven, maken wij hem volledig vertrekkensklaar, zodat je er onmiddellijk mee kunt wegrijden.

4.     Inclusief pechtbijstand

Voor absolute gemoedsrust schenken we jou bij aankoop van een van onze tweedehandswagens 12 maanden pechbijstand en takeldiensten bij jou thuis of langs de weg.

5.     Verzekering en financiering op maat

Heb je de tweedehandswagen van je dromen gevonden? Onze financiële consulenten kiezen samen met jou de financieringsmogelijkheden die het best bij jou passen om je droom waar te maken. En om je ook na je aankoop nog vele jaren rijplezier te garanderen, bieden we je een unieke autoverzekering met een uitgebreide dekking aan, op maat van een tweedehandswagen en van jouw voorkeuren.