1. Used Cars
  2. Peugeot

Onze Peugeot tweedehandswagens: jouw kwaliteitsgarantie

Zin in een voordeligere tweedehandswagen, maar twijfel je aan de kwaliteit? Bij Toyota is die aarzeling nergens voor nodig, welk merk tweedehandswagen je ook kiest uit ons uitgebreide aanbod. We leggen je hier uit waarom.

Bij Toyota heeft een ervaren team van deskundigen de taak om de beste tweedehandswagens te selecteren en vervolgens te controleren op niet minder dan 145 controlepunten. Enkel de tweedehandswagens die deze nauwgezette controle doorstaan, worden door ons te koop aangeboden. Bovendien krijg je bij elk van onze tweedehandswagens een garantie van maar liefst 12 maanden.

Als gevestigde expert in hybridetechnologie gaan we zelfs nog verder voor de tweedehands hybridewagens en tweedehands Plug-in Hybrids in ons aanbod. Die onderwerpen we immers aan een bijkomende Hybrid Health Check om de optimale werking van de batterij en het hybridesysteem te controleren. Herhaal jij deze Hybrid Health Check elk jaar, dan geniet je 10 jaar garantie op de batterij. Waarom zou je dan nog twijfelen?

Tweedehandswagens bij Toyota: voordelig en betrouwbaar

Wist je dat de grootste waardedaling van een nieuwe wagen plaatsvindt in de eerste jaren en zelfs maanden? Als je een tweedehandswagen koopt, is een groot deel van de waardedaling al achter de rug en behoud je wagen dus langer meer van zijn aankoopwaarde. Reken dat samen met de lagere aankoopprijs, en je begrijpt meteen waarom een tweedehandswagen kopen financieel een slimme keuze is. Wil je bovenop die voordelige prijs ook betrouwbaarheid en een gerust gemoed, dan koop je best een tweedehandswagen aan via Toyota. Dat levert je namelijk meerdere voordelen op.

Tweedehandswagens met garantie

Alle tweedehandswagens in ons uitgebreide aanbod worden je aangeboden met een garantie van 12 maanden. Als je kiest voor een tweedehands hybride of Plug-in hybride en jaarlijks een Hybrid Health Check door ons laat uitvoeren, verlengen we ook de batterijgarantie. En dat tot wel 10 jaar!

Elke tweedehandswagen grondig nagekeken

Op de kwaliteit van onze tweedehandswagens kan je blindelings vertrouwen. Onze deskundigen kijken elke wagen namelijk na op niet minder dan 145 controlepunten. Pas als de wagen met vlag en wimpel slaagt op elk van deze controlepunten, wordt hij te koop aangeboden.

Inclusief pechverhelping

Ongeval, lekke band, verkeerde brandstof getankt of sleutels verloren? Bij aankoop van een tweedehandswagen bij Toyota, krijg je er gratis 12 maanden pechverhelping bij. Zo ben je snel weer vertrokken!

Exclusief wachttijden

Niets zo vervelend als een nieuwe wagen kopen, om er dan maandenlang op te moeten wachten. Met de tweedehandswagens bij Toyota hoef je daar nooit voor te vrezen. Nadat je de wagen hebt aangekocht en ingeschreven, krijg je de sleutels immers meteen overhandigd.

Gepersonaliseerde financieringsmogelijkheden

De financiële adviseurs van Toyota Financial Services staan voor je klaar om je vrijblijvend advies te geven, en samen met jou een gepersonaliseerd financieringspakket samen te stellen dat perfect bij jou past.

De ideale autoverzekering voor tweedehandswagens

Een autoverzekering afsluiten bij je verdeler bespaart je niet alleen heel wat administratieve rompslomp, maar garandeert je ook een van de meest volledige dekkingen voor tweedehandswagens. Zo hoef jij je nergens iets van aan te trekken, en rij je met een gerust gemoed.