1. Used Cars
  2. Seat

Uitzonderlijke tweedehands Seat modellen met garantie

Wil jij rijplezier, gemoedsrust en aanzienlijk voordeel bundelen? Kies dan een tweedehandswagen uit het uitgebreide aanbod tweedehandsvoertuigen van alle merken bij Toyota.

Onze experts garanderen de kwaliteit van elke tweedehandswagen namelijk aan de hand van een bijzonder uitgebreid nazicht op niet minder dan 145 controlepunten. Daardoor kunnen we voor elke tweedehandswagen, ongeacht het merk, een uiterst volledige garantie aanbieden van maar liefst 12 maanden.

Als pionier en leider in hybridetechnologie gaan we voor tweedehands hybridewagens en tweedehands Plug-in Hybrids zelfs nog een stapje verder. Om er zeker van te zijn dat zowel het hybridesysteem als de batterij functioneren zoals het hoort, voeren we namelijk een Hybrid Health Check uit. Als jij die Hybrid Health Check ook jaarlijks herhaalt, dan krijg je er tot 10 jaar garantie op de batterij bovenop.

Kies je dus voor een tweedehandswagen bij Toyota, dan ben je zeker van jaren rijplezier!

Een tweedehandswagen kopen? De slimme keuze!

De belangstelling voor tweedehandswagens is de laatste jaren sterk toegenomen. Dat heeft uiteraard deels te maken met hun lagere aankoopprijs. Maar dat is lang niet de enige reden. Steeds meer mensen kijken tegenwoordig naar de prijs-kwaliteitsverhouding. En die is opvallend goed bij premium tweedehandswagens zoals deze in het uitgebreide aanbod van Toyota. We verklaren hier waarom.

1 jaar garantie op tweedehandswagens

Ongeacht welke tweedehandswagen je kiest uit ons uitgebreide assortiment, bieden we standaard een uiterst volledige garantie van 12 maanden. Als je besluit voor een tweedehands hybride of Plug-in hybride te gaan en jaarlijks de Hybrid Health Check laat uitvoeren, verlengen we de batterijgarantie zelfs tot wel 10 jaar.

Het meest volledige nazicht

Onze experts voeren een grondige inspectie uit op elke tweedehandswagen en controleren hierbij niet minder dan 145 verschillende punten. Deze rigoureuze kwaliteitsbeoordeling garandeert de betrouwbaarheid van al onze tweedehands auto's.

Wachten op je wagen? Niet bij ons!

Heb je de tijd of het geduld niet om maandenlang te wachten op de levering van je nieuwe wagen? Bij de aanschaf van een tweedehandswagen via Toyota hoef je nooit te wachten. Zodra je de auto hebt gekocht en geregistreerd, maken wij deze onmiddellijk klaar voor vertrek, zodat je meteen de weg op kunt.

Inclusief pechhulp

Bij de aankoop van een van onze tweedehandswagens bieden we je 12 maanden pechbijstand en takeldiensten aan, zowel thuis als onderweg, voor totale gemoedsrust.

Verzekering voor tweedehandswagens

Omdat een ongeluk in een klein hoekje schuilt, biedt Toyota je een autoverzekering voor tweedehandswagens met een van de meest volledige dekkingen op de markt, en bovendien aangepast aan jouw persoonlijke situatie.

Persoonlijke financiering voor tweedehandswagens

Dankzij de personaliseerbare financieringsopties van Toyota Financial Services, ligt de tweedehandswagen van je dromen binnen handbereik. Onze financiële adviseurs stellen vrijblijvend een financieringspakket op maat voor je samen, dat aansluit bij jouw behoeften.