1. Used Cars
  2. Toyota

Kies topkwaliteit tweedehands Toyota modellen met garantie

Naar welk merk of model tweedehandswagen je ook op zoek bent, bij Toyota vind je altijd een uitgebreide keuze én ben je altijd zeker van hoogwaardige kwaliteit waar je op kunt vertrouwen.

Ons deskundige team van specialisten selecteert onze tweedehandswagens namelijk nauwgezet, en onderwerpt elke wagen aan maar liefst 145 verschillende controlepunten. Als vooraanstaande pionier op het gebied van hybridetechnologie, ondergaan tweedehands hybridewagens en Plug-in Hybrids bij Toyota bovendien een uitgebreide Hybrid Health Check. Die garandeert dat zowel het hybridesyteem als de batterij in optimale conditie zijn.

Het resultaat? Als je kiest voor een tweedehandswagen van Toyota, krijg je er altijd een waterdichte garantie van minimaal 12 maanden bovenop. Ga je voor een tweedehands hybride of Plug-in hybride, dan verlengt Toyota ook de garantie op de batterij tot maximaal 10 jaar als je jaarlijks een Hybrid Health Check laat uitvoeren. Zo kan je op beide oren slapen: met onze tweedehandswagens geniet je nog vele jaren van zorgeloos rijplezier!

Waarom een tweedehandswagen kopen een goed idee is

De voorbije jaren is de markt van de tweedehandswagens in België sterk gestegen. Een logische evolutie, want tweedehandswagens bieden tegenwoordig een betere prijs-kwaliteits-verhouding dan gloednieuwe voertuigen. Een tweedehandswagen kopen, is dus een slimme keuze. En al helemaal als je hem koopt bij Toyota. We leggen je uit waarom.

Langer behoud van waarde

Wist je dat de waardevermindering het grootst is in de eerste jaren en zelfs maanden na de aankoop van een nieuwe wagen? Door een tweedehandswagen te kopen, minimaliseer je de afschrijving van je voertuig. Je verliest met andere woorden dus altijd minder waarde als je kiest voor een tweedehandswagen.

Strikte controle op tweedehandswagens

Welk merk tweedehandswagen je ook koopt uit ons ruime gamma, bij Toyota ben je altijd zeker van een van de strengste kwaliteitsbeoordelingen. Onze deskundigen onderwerpen elke tweedehands auto namelijk aan een grondige inspectie, met niet minder dan 145 controlepunten.

1 jaar garantie op tweedehandswagens

Elke tweedehandswagen die je via Toyota aankoopt, wordt geleverd met een waterdichte garantie van maar liefst 12 maanden. Zo garanderen we jouw gerust gemoed.

Geen wachttijden

De wachttijden voor een nieuwe wagen kunnen behoorlijk oplopen. Kies je echter voor een tweedehandswagen, dan hoef je hem enkel in te schrijven en kan je er daarna meteen mee wegrijden. Ideaal dus voor wie niet van wachten houdt.

De ideale verzekering voor je tweedehands auto

De autoverzekering van Toyota wordt op maat van je tweedehandswagen samengesteld en biedt je een uitzonderlijk brede dekking.

Pechbijstand inbegrepen

Bij aankoop van een tweedehandswagen via Toyota, krijg je er bovendien 12 maanden pechbijstand bovenop, inclusief takelen en pechverhelping bij jou thuis en langs de weg.

Financiering voor tweedehandswagens

Bij Toyota Financial Services kun je kiezen uit een waaier van flexibele financieringsmogelijkheden voor de aankoop van je tweedehandswagen. Met het vrijblijvende advies van onze financiële experts stel je eenvoudig een financieringspakket op dat volledig aan jouw eisen voldoet.