1. Used Cars
  2. suv

WAAROM EEN TWEEDEHANDS SUV KOPEN EEN GOED IDEE IS

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een tweedehands SUV te kopen. Dat is goed gezien, want de tweedehands SUV’s van Toyota staan bekend om hun lange levensduur.


Vind je Toyota Approved Used tweedehandswagen

0 resultaten

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/be/nl?carFilter=used&brand=toyota&uscEnv=production&sortOrder=published&carType=4

De troeven van een tweedehands SUV

Een tweedehands SUV kopen bij Toyota is een slimme keuze, want het levert je tal van voordelen op. We lijsten de voornaamste troeven hier voor je op.

Tweedehands SUV aan een lagere prijs

Besluit je een tweedehands SUV te kopen, dan betaal je er minder voor dan zijn nieuwe tegenhanger. In de bovenstaande lijst met tweedehands SUV’s van Toyota vind je betrouwbare SUV’s tegen een fractie van hun oorspronkelijke prijs. Bovendien staan de SUV’s van Toyota bekend om hun lange levensduur. Ook tweedehands kan je dus nog jaren genieten van je aankoop.

Bewezen betrouwbaarheid

Door te kiezen voor een SUV die al wat langer beschikbaar is, is er meer feedback beschikbaar van dagdagelijkse gebruikers zoals jij. Daardoor heb je een beter zicht op de reële troeven van het model van je keuze.

Goedkopere verzekering voor tweedehands SUV’s

Een extra troef van tweedehands SUV’s zijn de lagere verzekeringspremies. Verzekeraars berekenen hun verzekeringspremie namelijk op basis van de huidige waarde van de wagen. Omdat tweedehands SUV’s een lagere waarde hebben dan hun nieuwe tegenhangers, vallen de verzekeringskosten ook lager uit. Op de lange termijn kan dit je heel wat opleveren.

Strenge controle van alle tweedehands SUV’s

Of je nu een nieuwe of een tweedehands SUV gaat kopen, bij Toyota ben je altijd zeker van zorgeloze kwaliteit. Vooraleer onze tweedehands SUV te koop worden aangeboden, ondergaan ze immers een grondig nazicht op maar liefst 145 controlepunten. Daardoor aarzelen we ook geen seconde om op al onze tweedehands SUV’s tot 10 jaar garantie aan te bieden.

En dat is lang niet alles. Want als je een tweedehands SUV aankoopt bij Toyota, krijg je er ook minstens 12 maanden bijstand bij en hoef je de eerste drie maanden of 5.000 km niet op onderhoud. Zo heb je alle tijd van de wereld om van je prachtige tweedehands SUV te genieten!