1. Used Cars
  2. commercial

TWEEDEHANDS BEDRIJFSVOERTUIG KOPEN? VERTROUW OP TOYOTA

De tweedehands bedrijfsvoertuigen van Toyota zijn een populaire keuze bij succesvolle ondernemers die op zoek zijn naar betrouwbare en betaalbare tweedehands bestelwagens of andere bedrijfsvoertuigen.


Vind je Toyota Approved Used tweedehandswagen

0 resultaten

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/be/nl?carFilter=used&brand=toyota&uscEnv=production&sortOrder=published&carType=5

De voordelen van een tweedehands bedrijfsvoertuig

Een tweedehands bedrijfsvoertuig kopen biedt verschillende voordelen voor ondernemers. We sommen de belangrijkste voordelen hier voor u op.

Lagere afschrijving

Nieuwe bedrijfsvoertuigen verliezen snel aan waarde in de eerste kilometers. Met een tweedehands bedrijfsvoertuig heeft de eerste eigenaar de grootste afschrijving al voor zijn rekening genomen. Daardoor krijgt u veel minder te maken met waardeverlies.

Geen wachttijden

Als je een nieuw bedrijfsvoertuig koopt, moet je vaak maandenlang wachten vooraleer je over je voertuig kan beschikken. In een goed draaiend bedrijf is daar vaak de tijd niet voor. Maar als je kiest voor een tweedehands bedrijfsvoertuig, dan is het slechts een kwestie van alle administratie in orde te brengen (dat doen wij trouwens voor jou) en je kan over je tweedehands bedrijfsvoertuig beschikken. Die flexibiliteit is cruciaal voor veel ondernemers.

Betaal een lagere verzekeringspremie voor je tweedehands bedrijfsvoertuig

Nog een belangrijk voordeel bij de aankoop van een tweedehands bedrijfsvoertuig is de lagere verzekeringspremie. Verzekeringsmaatschappijen stellen hun premies vast op basis van de waarde van je bedrijfsvoertuig. Omdat tweedehands bedrijfsvoertuigen over het algemeen een lagere waarde hebben dan nieuwe voertuigen, zijn de verzekeringskosten ook lager. Op langere termijn resulteert dit in een aanzienlijke kostenbesparing.

We kijken je tweedehands bedrijfsvoertuig na op 145 controlepunten

Je tweedehands bedrijfsvoertuig wordt je partner bij je dagelijkse professionele activiteiten. Dan moet je er blind op kunnen vertrouwen. Dat beseffen we bij Toyota als geen ander. Daarom controleren onze experts al onze tweedehands bedrijfsvoertuigen op niet minder dan 145 controlepunten vooraleer we ze te koop aanbieden.

Bovendien bieden we tot 10 jaar garantie op je tweedehands bedrijfsvoertuig, en krijg je er nog eens 12 maanden bijstand bovenop. Ook het feit dat je tweedehands bedrijfsvoertuig geen onderhoud nodig heeft gedurende de eerste drie maanden of 5.000 km, is handig meegenomen. Zo hou je immers meer tijd over voor je professionele activiteiten.