1. Used Cars
  2. family

EEN TWEEDEHANDS GEZINSWAGEN KOPEN? ONTDEK ONZE KOOPJES!

Voor veel gezinnen is een wagen onontbeerlijk in het dagelijkse gezinsleven om de kinderen naar school te brengen, de vele boodschappen in te laden of om op een voordelige autovakantie te vertrekken met het hele gezin.


Vind je Toyota Approved Used tweedehandswagen

Selecteer eerst een merk 
€ 0 - € 0
€ 100
€ 1.000
0 resultaten
Category
Merk
Model
Fuel type
Budget
Jaar van productie
Transmissie
Kilometerstand
Kleur
Stoelen
Uitrusting
Deuren
Locatie

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/be/nl?carFilter=used&brand=toyota&uscEnv=production&sortOrder=published&carType=3

Waarom een tweedehands gezinswagen kopen zoveel voordeliger is.

Een tweedehands gezinswagen kopen bij Toyota vergt minder budget van je gezin om meer dan een reden. We sommen ze hier voor je op.

Een tweedehands gezinswagen heeft een lager prijskaartje

Door een tweedehands gezinswagen te kopen, kan je veel besparen op de aanschafkosten. In de bovenstaande lijst met tweedehands gezinswagens vind je betrouwbare gezinsauto’s tegen een fractie van de prijs van een nieuwe wagen. Bovendien staan de gezinswagens van Toyota erom bekend een lange levensduur te hebben. Je hebt er dus nog jaren plezier aan.

Veel opties voor weinig geld

Tweedehands gezinsauto’s zijn vaak al uitgerust met extra opties en upgrades, zoals navigatiesystemen, veiligheidssystemen, achteruitrijcamera’s, dakstangen, een trekhaak of tal van andere handige opties. Als je ervoor kiest een tweedehands gezinswagen te kopen, krijg je al deze opties er zomaar bij, zonder er extra voor te hoeven betalen.

Een lagere verzekeringspremie

Verzekeringspremies berekenen hun premie op basis van de huidige waarde van je wagen. Een tweedehands gezinswagen heeft een lagere waarde dan een nieuwe wagen, en daardoor zijn de verzekeringskosten ook lager. Op langere termijn kan dit aanzienlijke besparingen opleveren.

Op onze tweedehands gezinswagens kan je vertrouwen

Veiligheid is een van de belangrijkste criteria bij de aankoop van elke gezinswagen, en dus ook bij een tweedehands gezinswagens. Bij Toyota hoef je je hier nooit zorgen om te maken. Onze experts kijken elke tweedehands gezinswagen immers na op niet minder dan 145 controlepunten. Daardoor kan je blindelings vertrouwen op de goede werking van alle technologie en veiligheidssystemen in je tweedehands gezinswagens, en weet je dat je gezin in goede handen is.

Bovendien krijg je bij Toyota niet alleen tot 10 jaar garantie op je tweedehands gezinswagen, maar ook nog eens 12 maanden bijstand. En als kers op de taart heeft je tweedehandswagen geen onderhoud nodig gedurende de eerste drie maanden of 5.000 km. Van zorgeloosheid gesproken!