1. Used Cars
  2. hybrid

WAAROM EEN TWEEDEHANDS HYBRIDEWAGEN KOPEN BIJ TOYOTA?

Wil je gebruikmaken van de uitzonderlijke, decennialange expertise van Toyota in hybridewagens, maar wil je liefst een tweedehands hybride kopen? Dat is slim bekeken.


Vind je Toyota Approved Used tweedehandswagen

Selecteer eerst een merk 
€ 0 - € 0
€ 100
€ 1.000
0 resultaten
Category
Merk
Model
Fuel type
Budget
Jaar van productie
Transmissie
Kilometerstand
Kleur
Stoelen
Uitrusting
Deuren
Locatie

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/be/nl?carFilter=used&brand=toyota&uscEnv=production&sortOrder=published&carType=1

De voordelen van een tweedehands hybridewagen

De voorbije jaren is de belangstelling voor tweedehands hybridewagens alleen maar gestegen. Hybridewagens en plug-in hybridewagens combineren een verbrandingsmotor met een elektrische motor. Daardoor zijn ze beter voor het milieu en spaarzamer dan klassieke benzine- of dieselwagens. Een tweedehands hybridewagen kopen voegt daar nog extra voordelen aan toe.

Een tweedehands hybride kopen is goedkoper

Hybridewagens hebben vaak een duurder prijskaartje dan benzine- of dieselwagens, hoewel ze meestal goedkoper uitkomen als je de total cost of ownership over de volledige levensduur bekijkt.

Is je budget niet groot genoeg voor een hybridewagen, maar wil je toch genieten van alle troeven van deze technologie? Dan is een tweedehands hybridewagen een goede optie.

Een tweedehands hybride is nog beter voor het milieu

Een hybridewagen kopen doe je vaak deels omdat dit beter is voor het milieu. Door een tweedehands hybride te kopen, maak je de ecologische voetafdruk van je aankoop nog kleiner. Dankzij je aankoop van een tweedehands hybride geef je een bestaand voertuig een tweede leven. Daardoor verminder je de vraag naar nieuwe productie en grondstoffen. Bovendien hoeft je tweedehands hybride geen honderden kilometers af te leggen om tot bij de koper te geraken. Daardoor zal de totale CO2-uitstoot en de impact op het milieu lager liggen.

Onze tweedehands hybrides ondergingen een grondige kwaliteitscontrole

Door te kiezen voor een van de tweedehands hybridewagens die we jou hier aanbieden, ben je zeker van de kwaliteitsgarantie van Toyota. Al onze tweedehands hybridewagens werden grondig nagekeken door onze experts op maar liefst 145 controlepunten en genieten nog tot 10 jaar garantie. Bovendien krijg je er minstens 12 maanden bijstand bovenop, en heeft je tweedehands hybride geen onderhoud nodig gedurende de eerste drie maanden of 5.000 km.

Een tweedehands hybridewagen kopen is dus een goed idee, en zeker als je hem aankoopt bij Toyota!