1. Used Cars
  2. sport

TWEEDEHANDS SPORTIEVE WAGEN KOPEN? KIJK EERST BIJ TOYOTA

Droom jij van een sportief Toyota-model, maar vind je het budget wat te hoog? Kies dan niet als vele anderen voor een tweedehands sportwagen van Toyota!


Vind je Toyota Approved Used tweedehandswagen

0 resultaten

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/be/nl?carFilter=used&brand=toyota&uscEnv=production&sortOrder=published&carType=6

Wat maakt een tweedehands sportieve wagen zo onweerstaanbaar?

Wil je echt genieten van het leven, dan kies je voor een tweedehands sportieve wagen van Toyota. Die biedt je immers de betrouwbare kwaliteit van Toyota, met tal van extra troeven erbovenop. We sommen de belangrijkste hieronder voor je op.

Een verleidelijk prijskaartje

Sportieve wagens verliezen veel van hun waarde in de eerste kilometers die ze uit de showroom rijden. Als je een tweedehands sportwagen koopt, heeft de eerste eigenaar dus het grootste waardeverlies al voor jou betaald. Daardoor vind je hierboven zoveel tweedehands sportieve modellen met een onweerstaanbaar prijskaartje.

Hou je verzekeringspremie laag met een tweedehands sportieve wagen

Wil je een sportief model met een krachtige motor die snel kan optrekken en vinnig rijdt, maar wil je anderzijds niet teveel betalen voor je autoverzekering? Dan is een tweedehands sportwagen een slimme keuze. Verzekeringsmaatschappijen stellen hun premies namelijk vast op basis van de waarde van de auto. Omdat tweedehands sportieve wagens over het algemeen een lagere waarde hebben dan nieuwe sportwagens, zijn de verzekeringskosten vaak lager. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op de lange termijn.

Meteen beschikbaar

Bij nieuwe wagens horen vaak maandenlange wachttijden. Sta je te trappelen van ongeduld om plaats te nemen achter het stuur van je droomwagen? Dan is een tweedehands sportwagen van Toyota een snellere optie. In slechts een paar dagen tijd heb je de sleutels al in handen!

Je tweedehands sportwagen biedt je gegarandeerd de beste prestaties

Wist je dat we al onze tweedehands sportieve modellen onderwerpen aan een rigoureus nazicht op niet minder dan 145 controlepunten? Zo ben je altijd zeker van de beste prestaties. Bovendien bieden we je tot 10 jaar garantie en 12 maanden bijstand, en heeft je tweedehands sportwagen geen onderhoud nodig gedurende de eerste drie maanden of 5.000 km. Zo kan je pas echt zorgeloos genieten van je bolide!