1. Used Cars
  2. Small cars

LAAT JE VERLEIDEN DOOR ONZE TWEEDEHANDS STADSWAGENS

Ben je op zoek naar een kwalitatieve stadswagen voor een lage prijs? Dan is een tweedehands stadswagen van Toyota een ideale oplossing!


Vind je Toyota Approved Used tweedehandswagen

0 resultaten

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/be/nl?carFilter=used&brand=toyota&uscEnv=production&sortOrder=published&carType=2

5 voordelen van een tweedehands stadswagen

Overweeg je een tweedehands stadswagen te kopen bij Toyota? Ontdek hier waarom dat een slimme keuze is.

1.     Een tweedehands stadswagen is goedkoper

De aanschafprijs van een tweedehands stadswagen ligt aanzienlijk lager. In het bovenstaande aanbod van tweedehands stadsauto's vind je betrouwbare modellen voor een fractie van de prijs van een nieuwe auto. Bovendien staan de stadswagens van Toyota bekend om hun langdurige prestaties. Ook als je ze tweedehands koopt, zal je er dus nog jaren rijplezier aan beleven.

2.     Inclusief opties

Tweedehands stadswagens zijn vaak al voorzien van extra opties en upgrades, zoals achteruitrijcamera’s, dakstangen, navigatiesystemen, veiligheidssystemen of een trekhaak en diverse andere handige features. Koop je jouw stadswagen tweedehands, dan krijg je al deze extra’s erbij, zonder dat je er meer voor hoeft te betalen.

3.     Kies voor een lage verzekeringspremie met een tweedehands stadswagen

Een niet te onderschatten troef van tweedehands stadswagens, is de verlaagde verzekeringspremie. Verzekeringsmaatschappijen koppelen de hoogte van hun verzekeringspremie namelijk aan de waarde van de wagen. Omdat tweedehands stadswagens over het algemeen een lagere waarde hebben dan nieuwe stadswagens, vallen de verzekeringskosten vaak lager uit. Hierdoor kan je op de lange termijn aanzienlijke besparingen verwezenlijken.

4.     Geen lange wachttijden

Geen zin om maanden te wachten tot het model van je keuze eindelijk van de rolband rolt? Kies dan voor onmiddellijk rijplezier met een tweedehands stadswagen van Toyota. Amper enkele dagen na je aankoop krijg je de sleutels al overhandigd!

5.     Tot tien jaar garantie op je tweedehands stadswagen

Beslis je om een tweedehands stadswagen te kopen bij Toyota, dan kan je op je beide oren slapen. Onze technici onderwerpen elke tweedehandswagen immers eerst aan een grondig nazicht op niet minder dan 145 controlepunten om er absoluut zeker van te zijn dat hij piekfijn in orde is. Om die reden kunnen we je ook tot 10 jaar garantie aanbieden op je tweedehands stadswagen.

En alsof dat niet zou volstaan, krijg je er nog eens minstens 12 maanden bijstand bovenop. Tot slot hoef je gedurende de eerste drie maanden of 5.000 km niet op onderhoud met je tweedehands stadswagen. We zeiden het al: een tweedehands stadswagen kopen bij Toyota is volkomen zorgeloos!