NieuweHet wachten is voorbij.
De gloednieuwe GR Yaris is hier.Ontwikkeld met de experts van TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team en met geavanceerde technologie, waaronder GR-FOUR, ons eerste sportieve AWD-systeem in 20 jaar, en een bedwelmende 1,6-liter, 3-cilinder turbomotor. Lichtgewicht. Krachtig. Uitdagend. De nieuwe GR Yaris is geboren uit WRC.Geboren uit WRCDe nieuwe GR Yaris is geen normale ‘Hot Hatch’. Met kennis en de technologie van WRC geïntegreerd, geeft hij elke dag weer het gevoel van een echte sportwagen, op elke weg die je betreedt.


Ontdek eigenschappen

Het verhaal van VIER

20 jaar nadat de Celica GT-FOUR voor het laatst een podium verliet, gaat de erfenis ervan door. Dit keer als GR-FOUR, een state-of-the-art AWD systeem in de nieuwe GR Yaris.

Erfgoed ontdekken

From racing to road
De nieuwe GR Yaris is eindelijk op de baan. Onze door rally's geïnspireerde sportwagen is het tweede model dat wereldwijd door TOYOTA GAZOO Racing wordt gelanceerd en is voorzien van een nieuw GR 4WD systeem dat een onvergetelijke rijervaring zal bieden op elk oppervlak.
youtube video
youtube video
WRC hero’s impression
De nieuwe GR Yaris bevat technologie, kennis en ervaring die is opgedaan in de top van het World Rally Championship (WRC) en heeft een echt rally-DNA. Daarom vroegen we enkele beroemde gezichten van het TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team om het op de proef te stellen.
youtube video
Riemen vast, daar gaan we!
Terwijl de auto nog in de kenmerkende kleuren rood, zwart en wit van TOYOTA GAZOO Racing was gehuld, vroegen we Master Driver ‘Morizo’ van TGR om de gespierde, nieuwe GR Yaris vóór de wereldpremière op de Tokyo Motor Show in januari aan een laatste test te onderwerpen. En hij stelde niet teleur ...
“In deze opwindende auto zullen onze klanten hun dagelijkse ritten als een spannende gebeurtenis ervaren”
Akio Toyoda alias ‘Morizo’
Bestuursvoorzitter van Toyota & TGR Master Driver

Meer over de TOYOTA GAZOO Racing

Wheel Park Wheel Park Met de onthulling van ’s werelds eerste skatebaan voor rolstoelatleten benadrukt Toyota zijn inzet om steeds betere mobiliteit te leveren voor iedereen. Para Tech Para Tech Ingenieurs van Toyota en Andrea Eskau, winnares van meerdere gouden medailles op de Paralympische Spelen, hebben samengewerkt om de grenzen van het mogelijke te verleggen in de wielersport. De nieuwe Toyota PROACE CITY en PROACE CITY VERSO De nieuwe Toyota PROACE CITY en PROACE CITY VERSO Klaar voor het echte werk Toyota RAV 4: hybride, punt uit! Toyota RAV 4: hybride, punt uit! 1994-2019: 25 jaar evolutie van de Toyota RAV4. De Toyota RAV4 werd aanvankelijk ontworpen als een compacte SUV voor de betere stadsbuurten. Het model werd uitgerust met een steeds krachtiger benzinemotor en daarna, op vraag van de klanten, met een dieselmotor. Ook de recente hydridemotoren zijn een kolfje naar zijn hand.