1. New Cars

Maak de juiste indruk

De Toyota C-HR is een hybride zoals geen ander. Met een krachtig, toonaangevend design en onconventionele spirit geeft hij u het vertrouwen dat u nodig hebt om de straten van de stad te veroveren.

Laat het alledaagse achter u

Bij Toyota geloven we dat uw auto uw levenshouding weerspiegelt: een opvallende stijl met innerlijk vertrouwen dat nee zegt tegen conventies. Met innovatieve hybride technologie en een opvallende look is de iconische Toyota C-HR uw ideale aanvulling op de weg.


 • Durf anders te zijn

  Val op in een wereld vol gewone dingen. Als moderne coupé met een hoekig design en compact silhouet maakt de Toyota C-HR komaf met overbodige regels. Zijn brede postuur en formidabele vermogen vormen een onverschrokken ode aan het beste dat SUV's te bieden hebben.


 • Naadloze hybride prestaties 

  De Toyota C-HR heeft alles wat u nodig hebt om avontuurlijk door het leven te gaan. Hij is uitzonderlijk efficiënt en biedt onmiddellijke acceleratie, waardoor inhalen een koud kunstje wordt, en een krachtige aandrijving die elke weg aankan. Ontgrendel de wereld met de Toyota C-HR.


 • Details staan centraal

  Comfortabele zetels omhelzen elke contour, terwijl de details met diamantmotief voor extra luxe zorgen. Zacht aanvoelende oppervlakken in contrast met glanzend zwarte inzetstukken geven het interieur een eigentijdse uitstraling. Bij het vallen van de avond baadt de cabine in de blauwe gloed van de omgevingsverlichting.

Ontdek de Toyota C-HR

Klik op het voertuig hieronder om de Toyota C-HR in 360° te ontdekken.

Ga op in elke rit

Technologie maakt elke verplaatsing beter. Koppel uw smartphone om te genieten van naadloze connectiviteit met Apple Carplay en Android Auto geïntegreerd in uw dashboard. Gebruik het 8" touchscreen voor toegang tot al uw afspeellijsten, navigatie en meer – zonder het leven op pauze te zetten.
 • Verbinding maken is de essentie van het leven Maak kennis met Toyota Smart Connect*. Met het baanbrekende Premium Connectivity-pakket beschikt u over naadloze cloudnavigatie, een spraakagent en realtime verkeersinformatie. Zo bereikt u elke bestemming op tijd, terwijl slimme multimedia u het werk uit handen nemen.
 • Geavanceerde en intuïtieve multimedia Op het nieuwe 8" multimedia touchscreen hebt u met één druk op de knop toegang tot alle belangrijke informatie bij het rijden. En de MyT-app zorgt voor al het andere – van het lokaliseren van uw auto tot het verbeteren van uw hybride rijstijl.
 • De soundtrack bij elk avontuur We bewegen allemaal op een ander ritme en daarom geeft het JBL-systeem van de Toyota C-HR u de levensechte geluidskwaliteit van een liveoptreden, waar u ook naartoe gaat. Het leven heeft een soundtrack ... en die mag best luid zijn.
*Toyota Smart Connect Services (4 jaar inbegrepen**)
**De functies van Toyota Smart Connect Services zijn daarna tegen betaling beschikbaar. Voor kosten gelieve naar uw Toyota verdeler te richten

 • Kleur buiten de lijntjes 

  Geheel in lijn met de nieuwe designfilosofie van Toyota is de C-HR een onmiskenbare blikvanger op alle vlakken. Hij combineert zijn brede postuur en opvallend hoekige design met de nieuwste technologische mogelijkheden, en biedt je de keuze tussen een hybride en een plug-in hybrideversie. 


 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie en verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan.


 • Toyota T-Mate, uw metgezel om veiliger te rijden

  Voor toonaangevende veiligheidsfuncties is de Toyota C-HR uitgerust met T-Mate, uw behulpzame partner tijdens het rijden. T-Mate is een reeks systemen om u te ondersteunen en veiliger te laten rijden. T-Mate zorgt ervoor dat u altijd in veilige handen bent, of u nu op de snelweg rijdt, in de stad bent of parkeert. De volledige content van T-Mate voor de Toyota C-HR vindt u in de autoconfigurator.

Toyota T-Mate, uw metgezel om veiliger te rijden

Voor toonaangevende veiligheidsfuncties is de Toyota C-HR uitgerust met T-Mate, uw behulpzame partner tijdens het rijden. T-Mate is een reeks systemen om u te ondersteunen en veiliger te laten rijden. T-Mate zorgt ervoor dat u altijd in veilige handen bent, of u nu op de snelweg rijdt, in de stad bent of parkeert. De onderstaande lijst toont enkele van de belangrijkste functies. De volledige content van T-Mate voor de Toyota C-HR vindt u in de autoconfigurator.
 • Blind Spot Monitor (BSM)

  Ons Blind Spot Monitoring-systeem waarschuwt de bestuurder voor voertuigen die hij misschien niet in zijn buitenspiegels heeft gezien. Dit is vooral handig bij het inhalen.

 • Rear Cross Traffic Alert met Automatic Braking (RCTAB)

  Bij het achteruit uitparkeren herkent dit systeem naderende voertuigen van links of rechts. Het systeem waarschuwt u en remt vervolgens om een aanrijding te voorkomen.

 • Intelligent Clearance Sonar (ICS)

  Een intelligente naam, een intelligente aard – dit systeem waarschuwt de bestuurder voor obstakels voor of achter de auto en remt automatisch om aanrijdingen te helpen voorkomen.

 • Pre-Collision System (PCS)

  Ons Pre-Collision System kan aanrijdingen met andere voertuigen, voetgangers en fietsers detecteren en u helpen om deze te vermijden. Het systeem waarschuwt de bestuurder met hoorbare en zichtbare signalen en biedt remassistentie. Als het de bestuurder niet lukt om op tijd te remmen, worden de remmen automatisch geactiveerd om een botsing te voorkomen of beperken. Detectie van auto’s, voetgangers, fietsers en motorfietsen is mogelijk. Overdag bieden Intersection Collision Avoidance Support en Emergency Steering Assist bovendien ondersteuning bij het afslaan op kruispunten en bij uitwijkmanoeuvres.

 • Full-Range Adaptive Cruise Control (ACC)

  Dit systeem houdt de auto op een minimale vooraf ingestelde afstand van uw voorligger. Als deze afstand kleiner wordt, verlaagt het systeem uw snelheid en uiteindelijk worden de remmen geactiveerd en gaan de remlichten branden. Full-Range ACC kan het voertuig volledig tot stilstand brengen als uw voorligger stopt. Een kleine druk op het gaspedaal of de ACC-schakelaar schakelt het systeem weer in. Als uw auto is uitgerust met Road Sign Assist (RSA), herkent dit systeem ook snelheidsbeperkingen op uw route en stelt het noodzakelijke aanpassingen voor.

 • Lane Trace Assist (LTA)

  Ons Lane Trace Assist System is ontworpen om het rijden op de snelweg veiliger te maken. Het houdt u gecentreerd op uw rijstrook en als u daarvan afwijkt, stuurt de stuurhulp uw auto zachtjes bij om de koers te corrigeren.

 • Automatic High Beam (AHB)

  Het automatische grootlichtsysteem overziet de weg om tegemoetkomende koplampen op te merken. Als het koplampen detecteert, schakelt het automatisch het grootlicht uit en het dimlicht in. Als de koplampen voorbij zijn, schakelt het systeem automatisch weer over op grootlicht. Het resultaat? Veiliger rijden 's nachts voor u en andere weggebruikers.

Extra veel laadruimte

Een fiets inladen in de koffer als het onverwacht regent, vriendjes naar huis voeren van de jeugdbeweging, snel bagage inladen voor een geïmproviseerd kampeerweekendje ... Als ouder moet je flexibel zijn, en de gezinswagen van Toyota helpen je daarbij. 

Elke familiewagen van Toyota beschikt over zeeën van ruimte voor al zijn passagiers, zowel voor de modellen met 5 als met 7 zetels. Een extra ruime koffer is uiteraard standaard inbegrepen. Bovendien kan je de zetels makkelijk en onafhankelijk van elkaar inklappen. Zo beschik je snel en eenvoudig over meer laadruimte om al je spullen in op te bergen ... of creëer je meer persoonlijke ruimte voor je (b)engels wanneer die daar even behoefte aan hebben.

Optionele dakstangen en een dakkoffer geven je nog meer mogelijkheden om er volledig uitgerust op uit te trekken met het hele gezin. 

Stockwagen

5 redenen waarom je dol gaat zijn op de gezinswagens van Toyota

 •     Meer dan voldoende ruimte voor 5 tot 7 personen*

    De nieuwste veiligheidssystemen

    Extra veel laadruimte

    De betrouwbare kwaliteit van Toyota, inclusief 10 jaar garantie

    Indrukwekkende brandstofbesparing

  *Afhankelijk van de uitvoering