1. Retailers
 2. CAR Avenue Ital Waterloo
Welkom bij

CAR Avenue Ital Waterloo

Goedgekeurde verkoop, Goedgekeurde dienst na verkoop, Erkend carrosseriebedrijf, Zakencentrum, Onderdelenwinkel

Ontdek onze promoties

Geen promoties gevonden

Showroom

Adres

Chaussée de Bruxelles 535 1410WATERLOO

Bezoek onze showroom Opens in new window
Opens in new window

Openingstijden

 • Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00

 • Maandag - Vrijdag 09:00 - 18:00
 • Zaterdag 09:30 - 17:00

Beschikbare diensten

 • Carrosserieafdeling
   

  Showroom

 • Online Service Reservering
   

  Toyota Plus

 • Paint Shop
   
  Tweedehands wagens
 • Werkplaats
   
  Verkoop onderdelen

Toyota Car Avenue Ital Waterloo
staat tot uw dienst

Bij Toyota Car Avenue Ital Waterloo streven we dagelijks naar uw tevredenheid en rijplezier. Maak een afspraak en ontdek onze uitzonderlijke dienstverlening!

Een ruime en aangename showroom

In onze ruime showroom kunt u in alle comfort en rust de verschillende Toyota-modellen verkennen. Wilt u meer weten over een van de compacte stadsauto, ruime SUV’s, sportieve modellen of professioneel bedrijfsvoertuigen die staan uitgestald in de showroom van Toyota Car Avenue Ital Waterloo? Spreek dan een van onze consulenten aan. Dankzij hun jarenlange expertise kunnen ze al uw vragen beantwoorden en helpen ze u met plezier de wagen te vinden die past bij uw behoeften, budget en verlangens. Maakt u liever meteen een proefrit? Ook dat kan!

Gepersonaliseerde financiering

Heeft u uw oog laten vallen op een specifiek model, maar vraagt u zich af of het binnen uw budget past? Klop dan even aan bij de financiële experts van Toyota Car Avenue Ital Waterloo. Op basis van enkele vragen stellen zij een voordelig financieringsplan samen dat volledig op uw maat is ontwikkeld. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Hoogwaardige tweedehandswagens

Bij Toyota Car Avenue Ital Waterloo vindt u niet alleen alle nieuwste modellen van Toyota, maar ook tal van kwalitatieve tweedehandswagens. Onze experts kijken elk van deze tweedehands modellen grondig na op verschillende controlepunten vooraleer ze te koop worden aangeboden. Daardoor kunnen we u ook op onze tweedehandswagens een waterdichte garantie aanbieden.

Onderhoud en herstellingen

Uw Toyota is bij ons in goede handen. De hoogopgeleide technici van Toyota Car Avenue Ital Waterloo hebben jarenlange ervaring met Toyota en gebruiken enkel originele onderdelen en accessoires. Onze werkplaats is bovendien uitgerust met de nieuwste technologie. Zo kunnen we de lange levensduur van uw Toyota garanderen.

Pionier in hybridetechnologie

Op zoek naar een expert in hybrides en plug-in hybrides in uw regio? Dankzij de pioniersrol van Toyota, dat de allereerste hybridewagen op de markt heeft gebracht, bezit Toyota Car Avenue Ital Waterloo een unieke kennis en expertise in hybrides en plug-in hybrides, die we graag tot uw dienst stellen.

Wist u dat Toyota de eerste hybridewagen op de markt heeft gebracht? Dankzij deze decennialange ervaring met hybridetechnologie is Toyota Car Avenue Ital Waterloo de expert bij uitstek in hybrides en plug-in hybrides in uw regio.