1. New Cars
 2. bZ4X
 3. Fleet

Gun uw bedrijf de voordelen van elektrisch rijden

De nieuwe Toyota bZ4X: 100% elektrisch, 100% fiscaal aftrekbaar … en met 10 jaar garantie!

Genieten van uitstekende elektrische prestaties en van 100% fiscale aftrekbaarheid, terwijl u de ecologische voetafdruk van uw bedrijf fors verlaagt en uw bedrijfsimago opblinkt? Geen wonder dat zelfstandigen, fleetmanagers en bedrijfsleiders massaal overstappen op elektrisch rijden.

De nieuwe, 100% elektrische Toyota bZ4X doet daar nog een schepje bovenop met 10 jaar Toyota Relax-garantie op de wagen en de batterij, maar ook met de 5 onderstaande troeven. Waar wacht u nog op om uw bedrijf richting de elektrische toekomst te sturen?

« Ik wou de vertegenwoordigers in mijn bedrijf al langer laten overschakelen op volledig elektrische wagens, maar wat beschikbaar was op de markt kon me tot nu toe niet overtuigen. Met de nieuwe Toyota bZ4X ben ik eindelijk gerustgesteld: een groot rijbereik, de elektrische knowhow van Toyota, een knap design en bovendien 10 jaar garantie op de wagen én de batterij! Dit is waar ik zat op te wachten om de stap te zetten. ».

Marc V.T., bedrijfsleider, Oudergem

De 5 troeven van elektrisch rijden met de Toyota bZ4X

 • Met de bZ4X bent u zeker van de betrouwbaarheid en levensduur van Toyota. Daar zijn we zelfs zo zeker van, dat we u als enige constructeur in Europa 10 jaar garantie aanbieden op de wagen én de batterij. Al wat u hoeft te doen voor deze garantie, is jaarlijks uw onderhoud laten uitvoeren bij een Toyota-dealer. Zo geniet u jaar na jaar van de unieke Toyota Relax-garantie, en dat tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 km telt.

  Wist u dat Toyota al meer dan een kwarteeuw ervaring heeft met wagens op batterijen? Die unieke expertise in zelfopladende en plug-in hybrides heeft ons geleerd hoe we het verschil tussen het reëel verbruik en het verbruik ‘op papier’ het kleinst kunnen houden om het reële rijbereik zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Zo gebruikt de Toyota bZ4X bijvoorbeeld een warmtepomp, die warmte aan de buitenlucht onttrekt om de auto te verwarmen. Dat vergt minder energie dan standaard airconditioningsystemen.

  De bZ4X is standaard uitgerust met T-mate, een uitgebreide waaier aan innoverende veiligheidssystemen. Lane Trace Assist, Road Sign Assist, Pre-Collision System, Driver Emergency Stop Assist, Over-the-Air-updates … Dankzij deze en vele andere systemen gedraagt de Toyota bZ4X zich altijd als een alerte en veilige reisgezel.

  Dat kan iedereen natuurlijk beweren. Daarom laten we hier liever de pers aan het woord:

  ·         “Stevige acceleratie, haarscherpe besturing en lichtvoetiger dan de meeste concurrenten” (ANWB)

  ·         “De directe en zware besturing wordt mooi gecomplimenteerd met een heel neutrale wegligging en laag zwaartepunt. Ook felicitaties voor het one pedal driving-systeem.” (Autofans)

  ·         “Hier komt de offroadknowhow van Toyota aan de oppervlakte. Je waant je haast een volleerd rallyrijder.” (Autonieuws)

  Geduld is een mooie deugd, die u niet nodig hebt bij Toyota. Wij hebben immers nauwelijks last van de beruchte vertragingen die de autowereld teisteren, doordat we veel halfgeleiders of chips in voorraad hebben en doordat we nauwe banden onderhouden met onze leveranciers. Bestelt u nu een bZ4X (of een ander Toyota-model), dan staat hij dit najaar al voor uw deur!

bZ4X: betere mobiliteit voor iedereen

Met de 100% elektrische bZ4X wil Toyota zijn en uw impact op het milieu verkleinen dankzij het gebruik van hernieuwbare energie en emissievrije mobiliteit. Maar we gaan veel verder dan louter zero emissie. We willen ook uw manier van reizen voorgoed veranderen, dankzij een uitzonderlijk ruim en stil interieur, innoverende connectiviteit en veilig rijplezier. 

Ik ben een particulier

Lees meer