1. New Cars
  2. bZ4X
  3. Performance

Puur elektrisch gevoel

De bZ4X belichaamt het pure plezier van autorijden. Dankzij het lage zwaartepunt, de onder de vloer geplaatste batterij en de uitstekende vierwielaandrijving biedt de bZ4X een fantastische stabiliteit, uitzonderlijke rijeigenschappen en een verbeterde controle. De bZ4X, die ontworpen is om verwachtingen te tarten, biedt ongeacht de wegomstandigheden een werkelijk naadloze rijervaring.

Elk terrein. Tot alles in staat.

De nieuw ontwikkelde AWD X-MODE verbetert de prestaties en de veiligheid, zodat de bZ4X elk terrein aankan met fantastische vierwielaandrijvingsmogelijkheden.

X-MODE kan moeiteloos overweg met elk terrein dat zich aandient.

Superieur rijgedrag

De wendbare en zeer responsieve bZ4X levert batterij-elektrische prestaties zoals u ze nog nooit hebt gezien. Dankzij het lage zwaartepunt en de stijve carrosserie rijdt de bZ4X bijzonder intuïtief, niet alleen voor een BEV, maar voor auto’s in het algemeen. Bij One Pedal Drive kan de bestuurder de auto sneller of langzamer laten rijden met alleen het rijpedaal, wat de efficiëntie ten goede komt.

Efficiënt warmtebeheer

De baanbrekende verwarming van de bZ4X heeft een fantastische efficiëntie en een lager stroomverbruik. De bZ4X gebruikt een warmtepomp met een laag stroomverbruik en een hoog rendement voor een grotere actieradius. De warmtepomp absorbeert warmte uit de buitenlucht en gebruikt die om de auto ’s winters te verwarmen. Hierdoor zijn verwarming en airconditioning beschikbaar bij extreme temperaturen en wordt aanzienlijk minder energie verspild dan bij normale airconditioningsystemen.

Batterijefficiëntie

Toyota heeft meer dan 25 jaar ervaring met batterijtechnologie voor elektrische auto’s benut om ervoor te zorgen dat de nieuwe lithium-ion batterij in de bZ4X van wereldklasse is wat betreft kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Toyota Battery Care betekent bovendien dat de batterij na 10 jaar eigendom of 1 miljoen gereden kilometers nog 70% van de oorspronkelijke capaciteit levert*.

*Afhankelijk van jaarlijkse controles bij een erkend Toyota-servicecentrum. (AAN TE PASSEN AAN LOKALE EISEN DOOR NMSCS)