1. New Cars
  2. Technology
  • Intuïtieve digitale uitmuntendheid

    Het digitale combi-instrument met 12,3"-scherm van de Corolla biedt een erg uitgebreide functionaliteit. De weergave gaat van de geselecteerde media tot en met de belangrijke rijgegevens, waarbij de lay-out erg flexibel is en u het display kunt aanpassen aan uw wensen, uw informatie, uw manier. De vier verschillende designthema's Casual, Smart, Sport en Tough bieden verdere mogelijkheden voor personalisatie.

10,5"-multimedia-touchscreen met Apple CarPlay

De nieuwe Corolla maakt het mee op weg nemen van uw digitale leven gemakkelijker dan ooit. De wagen is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto en biedt een snelle connectiviteit en een vingervlugge bediening via het 10,5"-multimedia-touchscreen. Tik om snel en nauwkeurig de functie op te roepen die je nodig hebt, of dat nu de navigatie, de handsfree telefoonverbinding of Apple CarPlay is, of gebruik het spraakherkenningssysteem om te bellen of bestemmingen in te stellen.

Voortdurend in ontwikkeling

Met live Over-The-Air-updates via de in de auto geïntegreerde dataverbinding kan uw Corolla Hatchback profiteren van de nieuwste technologieën zodra deze beschikbaar zijn, waardoor de digitale mogelijkheden van de auto voortdurend worden verbeterd. Dankzij deze moeiteloze installatie van nieuwe software zodra deze beschikbaar is, bent u altijd up-to-date met de allernieuwste functies.

Soundtracking bij elke reis

Muziek heeft, net als autorijden, het vermogen je de adem te benemen. Toyota's jarenlange samenwerking met JBL heeft geleid tot de creatie van verbazingwekkende soundscapes, dankzij een combinatie van kunst en wetenschap. Elke luidspreker is zorgvuldig geplaatst voor een zo dramatisch en meeslepend mogelijke audio-ervaring, die elk moment onderweg verrijkt.

Altijd volledig opgeladen

Zoals uw smartphone inmiddels een integraal onderdeel van uw leven is, zo maakt u hiermee naadloos verbinding, zodat deze een integraal onderdeel wordt van de rijke digitale functionaliteit van uw Corolla. Om te verzekeren dat uw smartphone nooit een lege batterij heeft, zorgt draadloze oplaadtechnologie van de nieuwste generatie, ondergebracht in een compartiment onder het dashboard, er steeds voor dat deze volledig opgeladen is en dit zonder gedoe en zonder kabels.