Maak kennis met de nieuwe Toyota Corolla Berline

Er is een Corolla voor iedere bestuurder

Naast de elegante Corolla Hatchback is nu ook de dynamische Corolla Berline als hybride leverbaar. Op die manier breidt de populairste wagen ooit zijn aanbod uit. Het maakt niet uit welke levensstijl u hebt of welke uitvoering u kiest. U kunt profiteren van zelfoplaadbare hybride aandrijflijnen naast de betrouwbaarheid waarvoor Toyota bekendstaat. Stijlvol, efficiënt en een plezier om mee te rijden. De nieuwe Corolla: een icoon van deze tijd.

Efficiëntie en rijplezier

Dankzij de nieuwe Corolla Berline Hybrid geniet u van een zeer laag brandstofverbruik en extreem lage emissies. Er is zelfs nul-uitstoot als u alleen op elektrische energie rijdt. Aangezien steeds meer grotere steden lage-emissiezones invoeren, bent u vrij om overal te rijden waar u wilt.

De 1.8 liter hybride motor is temperamentvol en levendig in de stad en biedt een vlotte, ontspannen rijervaring. En aangezien de Corolla Berline zichzelf oplaadt, hoeft u zelf nooit een stekker in te steken.

Hybride rijden was nooit eerder zo bevredigend. Waarom dan niet voor een Toyota Hybride kiezen net als meer dan 12 miljoen mensen, waaronder 2 miljoen hier in Europa? Dat is slechts één van de redenen waarom de Corolla, meer dan vier decennia na zijn lancering, wereldwijd de meest favoriete wagen blijft.

/
Gebouwd voor meer

De Corolla Berline is stijlvol en praktisch en wordt gekenmerkt door elegante lijnen die vanaf de lage neus tot aan zjin ruime kofferbak lopen. Hij deelt ook het brede postuur van de andere Corolla-modellen. Dit is een Corolla die indruk maakt, waar u ook rijdt.

/
Veiligheid is nooit zomaar een optie - die is standaard

Zo zit Toyota Safety Sense standaard op iedere Corolla omdat uw veiligheid belangrijk is. Bij Toyota nemen we liever het zekere voor het onzekere. Dit unieke veiligheidssysteem bevat allerlei vernieuwde veiligheidsfuncties die het rijden gemakkelijker maken en u en uw passagiers nog beter beschermen. Deze onmisbare technologie tilt veiligheid naar een hoger niveau. Dit gaat van u waarschuwen voor potentieel gevaar tot het daadwerkelijk helpen om dit te voorkomen.

Buiten Toyotay Safety Sense bezitten de modellen een reeks intelligente rijhulpmiddelen die ervoor zorgen dat iedere rit zowel vlot als aangenaam verloopt. De achteruitrijcamera, dodehoekmonitor en waarschuwing voor achterlangs passerend verkeer bijvoorbeeld zorgen ervoor dat u en uw passagiers veiliger en meer ontspannen dan ooit zijn.