1. New Cars
  2. Discover SUV

Waarom kiezen voor een SUV?

Eén op drie wagens in België is een SUV.

Maak hier kennis met de SUV en ontdek zijn troeven.

Ruimer en comfortabeler

Aan ruimte geen gebrek in deze categorie. Een SUV heeft vaak een grotere kofferbak van 700 tot 1.700 liter. De been- en hoofdruimte is vaak aanzienlijk groter, en de grootste SUV’s, zoals de Toyota Highlander, tellen zelfs 7 zitplaatsen.

Maar dat is niet de enige reden waarom Belgen deze grotere wagens verkiezen. De hogere zitpositie maakt het ook makkelijker om in een SUV in te stappen of je kinderen vast te gespen op de achterbank. Dat maakt de SUV geliefder bij gezinnen en bij al wie een dagje ouder wordt.

SUV

Beter veiligheidsgevoel

Door die hogere zitpositie bieden SUV’s een beter zicht op de weg. Daardoor voelen veel bestuurders zich heel wat veiliger in een SUV.
SUV

Betaalbare SUV

Echt goedkope SUV’s zijn moeilijk te vinden, maar er bestaan wel meerdere betaalbare SUV-modellen. Bij Toyota vind je bovendien relatief zuinige SUV’s, want al onze SUV-modellen zijn hybride of, zoals onze Toyota bZ4X, zelfs 100% elektrisch!

Vergeet ook niet dat een SUV je een hogere restwaarde biedt. Tweedehands SUV’s zijn immers gegeerd, wat de vraagprijs omhoogstuwt.

SUV

Een SUV kiezen


Of je nu een 100% elektrische SUV verkiest of een hybride SUV, een zuinige SUV of een luxe SUV, een sportieve SUV of een compact model … Bij Toyota vind je altijd een uitgebreid gamma van mooie, betaalbare en betrouwbare SUV’s. Met bovendien als enige constructeur 10 jaar Toyota Relax garantie zonder addertjes onder het gras!