1. New Cars
 2. Overzicht

GR Yaris Hi-Pack

3-deurs

GR Yaris - Hi-Pack - 3-deurs
Pure White (040)

Vanaf

Vanaf 36940.0

Vanaf

€ 436 /maand

Legale vermeldingen

Motor

1.6L Turbo

Standaardwaarborg

3 jaar / 100.000 km

GR Yaris - Hi-Pack - 3-deurs

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/be/nl


Toyota GR Yaris Galerij

Exploreren 360°

 • 10 jaar garantie bij Toyota

  Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurendeverlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

   

 • Ontwerp

  LAGER EN BREDER POSTUUR

  Voor optimale aerodynamische prestaties en een betere stabiliteit en rijeigenschappen heeft de GR Yaris een lager, breder postuur, dat wordt afgerond door opvallende 18-inch 10-spaaks lichtmetalen velgen.

 • WIELOPHANGING UIT DE RALLYWERELD

  Een nieuwe, door het World Rally Team van TOYOTA GAZOO Racing afgestelde combinatie van MacPherson-veerpoten en double-wishbone wielophanging levert een uitstekende tractie en controle op de meest veeleisende wegen.

 • KRACHTENKOPPEL

  De GR-FOUR-vierwielaandrijving is herhaaldelijk getest en verbeterd door WRC-rijders en is voorzien van een snel reagerende koppeling die het koppel tussen de voor- en achteras verdeelt. Dit leidt tot een betere respons en stabiliteit bij het nemen van bochten, hoe scherp die ook zijn.

 • BIJ ZIJN PRESTATIES PASSENDE BESCHERMING

  Dankzij de nieuwste Toyota Safety Sense-technologieën, zoals Pre-Collision System met Active Steer Assist, anticipeert de auto op mogelijke gevaren en helpt hij om een aanrijding te vermijden of de gevolgen ervan te verzachten. In combinatie met de uitstekende tractie en stabiliteit van de GR-FOUR-vierwielaandrijving biedt de GR Yaris een bij zijn prestaties passende bescherming.

Volledig scherm Sluiten